Ezel Atv

Tefo'ya çookk ağlıcaz demiştim ya hani fragmanı görünce, ben çok ağladım..

Tefo çok sevdi Şebnem'i

Bir erkeğin bir kadını sevebilceği en son noktada sevdi.

Ama işte Şebnem !!!

Seviyor belki Şebnem de ama yaptıklarını başta düşündüklerini hangisi affettirebilir ki.

Uyuşturucuya karşı koyamamasını hangisi affettirebilir ki.

Ve en son yaptığını.

Şebnem Ezellerin yanına geldiğinde dedim kardeşime " bu şebnem bi pislik peşinde " diye.

Dediğim de çıktı yani.

Belki bir ters köşe var bunda da ama bu bölüm herşey Şebnem'in aleyhineydi.

Ve hadi Tefo aşık anladık da ah be Ezel ah be Ali !!! Bu kadar saf olamazsınız.

Kenan birkan da işi biliyor bir taşta iki kuş.

Vee Ramiz-Selma sahnesi.

Demek ki aşk tam anlamıyla o öpücükle başlamış.

Bakalım haftaya neler olacak.

Bu arada Bade'ye bayıldım.

Yakışmış bence diziye.

Veee Temmuzzzz !! Adamım benimm =)))

Adam döktürüyo yaa..

ne yani bi uyuşturucu içinmi sattı hepsini.onu alacak parası yokmuydu bu kızın ya?bi de ezel tekrar içlerine almaz şebnemi diye düşünüyorum.bi serdarın adresini verdi diye herşeyi unutacak kadar saf değildir herhalde.eğer öyle olursa az ballı kız değilmiş hani..iki tarafta öldürmekle kalmadı bi de affetti olur.hee bi de şebnemin 3 hatasından bahsedildi ya.polis baskını,yerlerini söyledikleri ama 3.sünü daha doğrusu ilkini duyamadım.biri bana onu söylermi acaba :26:

Ne bölümdü beeee....yine çok heyecanlı ve süperdi,:97:

Yazık Tefoya,Şebnem de Eyşandan betermiş yani,hain kaç kişinin ölümüne neden oldu,

Ha Temmuz he Şebnem aynı valla,

Yalnız Ezel bu numarayı yutmaz zannetmiyorum,Ezel yutsa dayı yutmaz,bi daha güvenmezler Şebneme,

Bade ile Ezelin aralarında da bişeyler olacak kesin,ve Eyşan Ezelin kendinden vazgeçtiğini görünce çok

pişman olacak bence...

Üçüncüsü de kendini deşifre etti,ve Cengiz de yakalayamadı Şebnemi ilk önce,onlara kaptırdı,

Ama sonra Kenanla konuşunca Serdar işini,infazdan vazgeçip kullandılar ve Ezelin önüne zaten

kurtulmak istedikleri Serdarı attılar...bir taşla kaç kuş siz düşünün artık...

şebnemin yaptıklarına hiç şaşırmadım beklenirdi o kızdan ama

bu dizinin kadınları hepsi bu kadar mı dönek olur ya al birini vur ötekine eyşan

şebo,selma...bi bahar vardı saf ve masum azad dan bile bir şeyler çıkabilir geriye bir o kaldı

tabi olan tefoya oldu çok seviyor garibim zaten hepsi bu zaafları yüzünden üzüldü tefo şeboya dayanamıyor,ezel eyşana...ve en sonunda şebnem gene inandırdı herkesi bunlar adam olmaz yaff

selmayla dayı da az değilmiş...dayı resmen selmayı elde etmek için tuzaklar hazırlamış kenana,

selma da iki adamı idare etmiş... çok merak ediyorum kenan nasıl öğrenecek bu durumu

kenan demek ki masum aşkı yüzünden kurt adama dönüştü

Vay Şebo ya ortalığı nasılda karıştırdı. Ben Badeden ataklar bekliyorum bence oda Kenan Birkanın elamanı.

Ali ve Temmuz bayılıyorum yaaa

Bence dayı Selmayı elde etmek için tuzak falan kurmadı,Selma zaten ilk başta bi farklı bakıyodu Dayıya,

Kenana her istediğini yaptırıyodu,nazı geçiyodu ama dayıdan hem biraz korkuyodu hem de ona hayrandı,

Selmanın kafasına bardağı dikip ateş ettiğinde bile ikisi de aynı düşünceyle sanki planlamış gibi gazetelere çıkıp şöhret oldular,

Hatta assolist olmak için o Selmanın kaçırılma planını bile Selma kendisi yapmıştı,

Yani Selmanın gözü hep yükseklerdeydi aynı dayı gibi,o yüzden Kenanı kullandı hiç gerçekten sevmedi bence,hoşlandı sadece,

Neyse uzun oldu biraz galiba,benim düşüncelerim bunlar
...

KÜÇÜK YEĞENİN AİLE SAADETİ!.. "GENÇ RAMİZ" UFUK BAYRAKTAR, EŞİ VE OĞLUYLA CİHANGİR SOKAKLARINDA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!.. P { margin: 0px; } Ezel dizisinde Tuncer Kurtiz, yani Dayı’nın gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar. İlk kez eşi Merve Bayraktar ve 22 aylık oğlu Efe Cevahir Bayraktar ile birlikte Cihangir’de görüntülendi
Ufuk Bayraktar, ‘Ezel dizisinin çekimlerinin son derece keyifli olduğunu, dizinin hayranlarını yeni sürprizlerin beklediğini söyledi. Son derece mutlu bir evliliği olduğunu belirten Bayraktar, ‘Çekimlerden arta kalan zamanlarımı ailemle birlikte geçiriyorum’ diye konuştu.

Bade dayının adamı diye okumuştum bir yerde ben galiba tam hatıralmıyorum gerçi.

Ama Bade Ezellerden gibi geliyor bana.

Tabi belli olmaz.

kızlar ezelin 1. bölümünü izledim ve hergün izleyeceğim artık
olayları şimdi az çok bildidğim için
daha da ii anlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…