Ezel Atv

Olmaz aliye bi şey onu diziden çıkarmayı göze almazlar.. Ama cengiz ölsün çıksın diziden

46. bölüm özeti
Ezel bulduğu ipucuyla dayıya gider. Ancak o ipucu dayının Selma'dan bile saklamak istediği bir sırra çıkmaktadır. Bu arada Ali'den kimse haber alamamaktadır. Mesele Ezel'e gelir ama Ali'yle arası bozuk olan Ezel fazla umursamaz. Tabii kimse Ali'nin nasıl bir tuzağa düştüğünü bilmiyordur. Ezel o sırada Cengiz'le karşı karşıya gelir. Birçok sorunun cevabı Cengiz'dedir. Çünkü Cengiz'in sağlam bir kaynağı vardır. Ama bu kaynak bile Ezel'in karşı tarafı bozguna uğratmasını engelleyemez. Ezel ve Ramiz, Yusuf Eğir'e ilk cevaplarını verirler. Çok ağır bir cevap. Her karşılaşma bir sırrın açığa çıkması demektir. Fakat sırların en büyüğü ne Ezel'i, ne Cengiz'i vurur. En acı sürpriz, en hak etmeyeni bulur...

anam anam
mümtaz emmimmi gidici yoksa

berrakı pek sevmem ama eyşan kadar itici gelmiyor nedense bencede tek garsonlukla kalmaz
bu kız kesin bir şeyler çıkacak altından...ya geçmişle ilgili bir şey ya da yeni bir casus
aliye bir şey olmuyormuş neyseki... bu cengiz resmen kurt adama dönüşdü

neymiş efendim berrak gelcek reytingler yükselcekk hıhh tuzlayımda kokmsın berrak.zaten ezelimizin reytingleri süper. ona ne ihtiyaç var kiii

günaydız kızlar
bugün pEZELtesi
EZELdaşlarım süper bir bölüm olacak eminim
şimdi ki fragmanda dayının şu lafına dikkat çekeyim
"birini sadece senin için yetiştirdim"
ne demek istedi acaba yusuf egire:26:

hain şebnem çıktı
6 ay ki tablo tamamlandı
of tefom yaa yazık oldu sana
ali azad süper
ezelim harika
,bade ne iş casusmu o da anlamadım

Çok güzel bir bölümdü..Zevkle izledim...

Dayının gençliğini oynayan oyuncunun ne ilginç bir ses tonu var..birde çok gizemli iyi bir seçim..

Kenan birkanı'da mehmet ali erbil'in gençliğine benzettim..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…