Ezel Atv

tam başladı dedim
reklam girdi:KK47:
ezelin reytingleri neden düşük belli değil mi herkes bnde dahil netten kesintisiz izliyorum:KK31:
dizi arası reklam değil:nazar:
reklam arası dizi izliyoruz ve bu beni gerçekten çok sinirlendiriyor:KK4:

Ben diziyi tv den izlemeyi seviyorum yaa.

Reklamlı falan direk izliyom.

Diziye gelirsek bu bölüm acayipti ya.

İyice karıştı ortalık.

Birkan'ın ailesi falan girdi araya.

Ama anladığım en önemli şey sanırım Kenan Birkan'ın abisi de Selma'dan hoşlanıyordu.

Ali - Ezel sahnesi güzeldi.

Ali Ezel'in kendine itiraf edemediklerini tek tek saydı.

Şebo da çok aşık yaa çokk.

Tefo bu sezon daha mı iyi oynuyo ne

izledim bitiridim
güzel bölümdü
ezel -ali(ezel:KK1:)
ali-tefo
cengo-kenan
ali-azad
tefo-şebo
hepsi ayrı ayrı süper
tabii birde geçmişde kalanlar süper oyunculuk
şuan sinemada oynan rol kestim diyenlerin kat be kat üstündeler
hem dizi hem oyuncular açısından
bir kere hangi dizinn konuk oyuncuları bile bu kadar sağlam olmuştur
hakan gerçek emre aydın kıvanç tatlıtuğ Recep Aktuğ (bizim çaki hilmi :KK1:)

ali nasıl kurtulacak
ezel o mektupta ne bulacak
ali ile ezel barışacakmı
eski selma da az değilmiş eyşanı cebinden çıkartırmış walla
ezel dayının sözünü dinlemiyor ezel çizgiyi aşıyor
kenan bir zamanlar ezele sen bensin diyordu
evet git gide öyle olmuyormu
kenan da başta iyi birsiymiş ve herşey bir kadın yüzünden olmuş sonra abisi öldürülmüş aynı ezel de bu dururmda değil mi?

gene şaşırtıcı bir bölümdü...ali durdu durdu iyi patladı ezelle diaolgları süperdi...aliyle azadın konuşmaları da
yeni bir aşk doğuyor kanımca:KK69:cengize bir haller oldu o geceden sonra hırsı resmen onu kurt adama dönüştürdü
nasıl da kendine güveni geldi kenanın sonunu sinsice hazırlıyor eyşan ve para için her şeyi yapar bu adam
selma da az değilmiş maşallah bir dayıya bir kenana pas vermeler işveler...resmen iki adamı birbirine düşürmüş
eyşan gibi eyşan gerçi pekçok adamı birbirine düşürüyor:1
bir de hala içlerinde hain var sanki :44:kenana sürekli haber uçuruyor o gün de alinin adamın yanına gideceği telefonla
haber edildi cengiz bakdı telefona ....
tarih sürekli tekerrür ediyor

Çok heyecanlıydı yine bu bölüm de,

Şu oyunculuktan bihaber Eyşan hariç bütün karakterler gerçekten üstün bi performans sergiliyolar,

Eyşanın yerine Şebnemi koysalardı rol daha sahici olurdu,çünkü güzellikte bin basar Şebnem Eyşana,Eyşan yüzünden

kaç adam birbirine giriyo ama Eyşanda öyle ahım şahım bi güzellik,çekicilik,fettanlık yok,eh oyunculuk da olmayınca

zoraki izliyoruz onun sahneleri...

Kenanın annesini de hem genç olarak hem yaşlı olarak nasıl da benzetmişler hayret ettim doğrusu,

Bu sefer çok heyecanlı yerde bıraktılar,Ali ye çok üzüldüm yani nolcak bu kez hakkaten merak ediyorum,Tefo da

yanında değil...:26:

arkadaslar selma nerde bu aralar????? kenan birkanin gencligini oynuyan oglancazda cok tatli karizmatik baki$lari agzi burnu filan falan :KK9:

izledim bitiridim
güzel bölümdü
ezel -ali(ezel:KK1:)
ali-tefo
cengo-kenan
ali-azad
tefo-şebo
hepsi ayrı ayrı süper
tabii birde geçmişde kalanlar süper oyunculuk
şuan sinemada oynan rol kestim diyenlerin kat be kat üstündeler
hem dizi hem oyuncular açısından
bir kere hangi dizinn konuk oyuncuları bile bu kadar sağlam olmuştur
hakan gerçek emre aydın kıvanç tatlıtuğ Recep Aktuğ (bizim çaki hilmi :KK1:)

ali nasıl kurtulacak
ezel o mektupta ne bulacak
ali ile ezel barışacakmı
eski selma da az değilmiş eyşanı cebinden çıkartırmış walla
ezel dayının sözünü dinlemiyor ezel çizgiyi aşıyor
kenan bir zamanlar ezele sen bensin diyordu
evet git gide öyle olmuyormu
kenan da başta iyi birsiymiş ve herşey bir kadın yüzünden olmuş sonra abisi öldürülmüş aynı ezel de bu dururmda değil mi?

Kaç bölüm önce söylemiştim zaten Kenan Birkan dayıdan daha masum diye. Burda yazdım mı hatırlamıyorum

Ama tahminimce sonunda da öyle olacak.

Ezel- Birkan

Dayı- Cengiz

Bunlar aynı yolun yolcusu resmen.

Yani şu anda Ezel'e ne kadar üzülüyorsak bikaç bölüm sonra da Kenan'a o kadar üzülcez sanırım.

Çünkü Kenan Birkan gençliğinde kan görmekten korkuyor resmen.

Ama şu anda bir canavara dönüşmüş.

Sıradan bir sebep bu hale getiremez onu.

Ali ve Ezel barışır.

Ali sadece gerçekleri görsün istedi.

Mektupta ne geçiyor ben de çok merak ediyorum açıkcası

Ya bence de dayının Kenana çok kötü bi haksızlık yapması iyi olmamış ama Kenan da az değil,

Hayratlının yanında olup yerini verdi resmen ona,gelecek bölümde Hayratlı dayıyı öldürmeye çalışacak,

onu oraya Kenan götürdü,yani Ramizi sattı,ilk hainliği Kenan yaptı yani,

hem dayı haklı herşeyi o yapıyo Kenan Selmanın peşinde pikniklerde gezmelerde yani...
:KK61:

arkadaslar selma nerde bu aralar????? kenan birkanin gencligini oynuyan oglancazda cok tatli karizmatik baki$lari agzi burnu filan falan :KK9:

valla ya selmayı anlamıyorum bende azad sürekli dayının yanında selmayı ise bir görüyoruz dayının yanında
bir bakıyoruz yok sanırım başka evde yaşıyor ...
evet kenanın gençliğini oynayan çocuk çok şirin...haluk bilginere de benziyor gülüşü felan gerçi
oyuncu seçimleri çok başarılı hepsinin gençliği benziyor ama en çok da kenanınki:KK1:
selmanın gençliği de çok hoş.

Ezel'e sürpriz transfer

Ezel'in oyuncu kadrosuna sürpriz bir transfer gerçekleşti. Genç oyuncu ile her konuda anlaşıldı, el sıkışıldı.

Kenan İmirzalıoğlu istedi Berrak Tüzünataç kadroya dahil edildi. Daha önce de Kenan İmirzalıoğlu ile Ejder Kapanı filminde rol alan Tüzünataç, dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun aldığı yeni mekanda çalışan garsonu canlandıracak.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/16497833.asp?gid=380

Son düzenleme:
Ezel'e sürpriz transfer

Ezel'in oyuncu kadrosuna sürpriz bir transfer gerçekleşti. Genç oyuncu ile her konuda anlaşıldı, el sıkışıldı.

Kenan İmirzalıoğlu istedi Berrak Tüzünataç kadroya dahil edildi. Daha önce de Kenan İmirzalıoğlu ile Ejder Kapanı filminde rol alan Tüzünataç, dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun aldığı yeni mekanda çalışan garsonu canlandıracak.

Kaynak: Ezel'e srpriz transfer - Hrriyet Magazin Televizyon

şimdi haberi paylaşmaya gelmişitim baktım sen paylaşmışsın
aslında pek sevmem kendisini ama yine de taze kan rolü de pek önemli değil gibi duruyor ama illa ki bir öenm vereceklerdir
yoksa sade garsonluğu kabul etmez berrak diye düşünüyorum
göreceğiz

DİKKAT!.. RATING’LERİ BİR HAYLİ DÜŞEN EZEL’E "BERRAK TRANSFER"!...
ezel.jpg
berrak_asker_k.jpg
P { margin: 0px; } Berrak Tüzünataç Rating sorunu yaşayan Ezel'e dahil oldu!..

Daha önce de Kenan İmirzalıoğlu ile Ejder Kapanı filminde rol alan Tüzünataç, dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun aldığı yeni mekanda çalışan garsonu canlandıracak!..

X