Ezel Atv

zaman kıvanç'ın lehine işlemiş,olgunlaştıkça hoşlaşmış ama dizide ne kadar farklı,ürkütücü.

Ayyyy tipe bakın :roflol::roflol::roflol:

Sabah gazetede gördüm ben de inanamadım.. herhalde burada daha çocuk.. hiç beğenmedim.. :umursamaz: gözlerine resmen kalem çekilmişti.. :eek:lmaz:
şimdi daha iyi..
Kenanım o hep güzeldi güzel kalacak. :enbuyukkk:

Ezel'de büyük hata

ezel_3-2952_334.jpg

MedyaRadar'ın haberine göre, en büyük çelişki ise Tuncel Kurtiz'in hayat verdiği Ramiz Dayı ile ezeli rakibi Kenan Birkan'ın tanışmasında yaşandı.

Geçtiğimiz sezonun son bölümlerinden birisinde Ramiz Dayı kızı Azad'a Kenan Birkan'la nasıl tanıştığını şu sözlerle anlatmıştı:

"Bir batakhaneye gitmiştim kumar oynanıyordu. Beğendim, "burası benim olacak" dedim, "olmaz" dediler. Oldu... Sonra yine kumar vardı; barbut. Delikanlılar vardı, birden bir arbede çıktı, silahlar patladı, gençlerden birisi yaralandı. Hastaneye götüremezdim aldım eve götürdüm, yarasını onardım. İnce, temiz yüzlü bir çocuk. "Adın ne" dedim, "Kenan" dedi. "Ben burada kalacağım" dedi. Kalamazsın dedim kaldı... "

Ancak önceki gece Ezel'in yeni bölümünde ise Ramiz Dayı ile Kenan Birkan'ın tanışması çok farklı oldu. Haydarpaşa garında trenden inen Ramiz Dayı, iki kişinin öldürmek istediği bir delikanlının hayatını kurtardı. O delikanlı daha sonra garın dışına kadar takip ettiği Ramiz'e "Dur yahu daha tanışmadık bile, benim adım Kenan" dedi. Ramiz de "Ben de Ramiz, Ramiz Karaeski" diyerek kendini tanıttı ve gardan birlikte ayrıldılar...

Ya senaristler bir kaç bölüm önceki senaryoyu tamamen unuttular ya da Ramiz Dayı, kızına olayları farklı anlattı...

Dayı yanlış anlatmıştır bence bu kadar büyük bir hta yapcaklarını sanmam.

vay vayyyyyyyyy bakiyomda bütün aski memnucular topigimize üsüsmüs
sizi gidi .....
artik bu dizi tadindan yenmez tam sütlü kahve oldu

ayrıca kızlar ezeli pek izlemiyorum baydığı için ama zaplarken denk geldi.
ezel cengizin yanından gara doğru koşarken üzerinde sanırım ceket yoktu.
gara geldiğinden ceketi vardı.hangi ara ceket giydi.
alın size mantık hatası :)

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Tatlıtuğ, Türkiye'nin en iyi yapımlarından birisi olan 'Ezel' dizisinde ücret almadan rol aldığı kulislerde konuşuluyor.

Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisinde iki sezon canlandırdığı 'yakışıklı, zengin çapkın' kimliğinden kurtulmak için aynı yapım şirketinden Ezel ekibiyle görüşmüş ve sürpriz bir şekilde kadroya dahil olmuş.

SEKİZ ÖLECEK Mİ? EZEL'İN SENARİSTLERİ AÇIKLADI!
Can Dündar NTV Ana Haber bülteni'nde Ezel dizisinin senaristlerini zor sorularla terletti!
NTV Ana Haber bülteni Ezel dizisinin senaristlerini ağırladı. Can Dündar’ın sorularını yanıtlayan senaristler dizinin bugünü ve geleceğine dair tüyolar verdi.

KIVANÇ TATLITUĞ DİZİDE KALICI MI?
Senarist Kerem Deren ve Pınar Bulut diziye yeni dahil olan ’Sekiz’ karakterine dair merak edilenleri açıklarken Kıvanç Tatlıtuğ’un kalıcı olup olmadığı sorusunu da ilginç bir yanıt verdiler.

Kerem Deren: Sekiz öyküye belli bir amacı olan bir karakter olarak dahil oldu. Sekiz ve Ezel karşı karşıya gelecek ve biri kaybedecek.

Can Dündar: Kıvanç dizide kalıcı olacak mı peki yoksa geçici olarak bir kaç bölüm için mi oynayacak?

Kerem Deren: Onu göreceğiz bakalım, şimdi söylemeyelim.

Can Dündar programın sonlarında aynı soruyu tekrarlamasına rağmen net bir cevap alamadı. Ancak senaristlerden edindiği izlenime göre Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide kalıcı olmayacağını söylemekten kendini alamadı.

DİZİNİN ÖYKÜSÜNDE NELER DEĞİŞECEK?

Dizinin senaristleri öykünün ne yönde kurulacağına dair olarak da önemli açıklamalar yaptı. Ezel’in yeni sezonunda yepyeni bir öykü bekliyor izleyenleri.

Kerem Deren: Bu kez başka bir hikaye var. İmkansıza karşı üç dört insanın mücadelesi. Sıfırdan başlayan bir mücadele. Eski ve yeni arasında bir mücadele.

medyaradar.com

simsi bu sekiz dayinin torunumuymus

hani dizinin baslarinda dayi ogullarini ödürdümü öldürmedimi olayi vardiya o sahnelerden birinde oglunun birini cocugunu okuldan almaya gittiginde öldürdüler sanirim bu o cocuk oluyo
iyce heyecanli olmaya basladi bu dizi
kenan cocugu kacirip senin babani deden öydürdü diye doldurmus egitmis sanirim o da simdi dedesinden intikam alacak

ayy sok oldum behlül gelmis bu diziye
artik bu diziye daha bi heycanla bakicam
iki jön bu dizde
guclubacismile

KIVANÇ HAYRANLARINA KARA HABER! SEKİZ'İN ÖLÜMÜ TARİHE GEÇECEK!
Ezel dizisine konuk oyuncu olarak katılan Kıvanç Tatlıtuğ, öyle bir sahne ile öldürülecek ki ...
Ezel dizisine konuk oyuncu olarak katılan Kıvanç Tatlıtuğ, dördüncü bölümün sonunda kolay kolay unutulmayacak bir sahneyle öldürülecek

Dizinin bu sezondaki ikinci bölümünde “Psikopat Sekiz” karakteriyle seyirci karşısına çıkan Tatlıtuğ ilk cinayetini işleyecek. 4. bölümdeki ölüm sahnesine kadar dizideki tansiyonu her bölüm biraz daha artıracak Tatlıtuğ’un ölüm sahnesinin de uzun süre akıllarda kalacağı belirtiliyor. Tatlıtuğ, yeni bölümde Ezel ile karşı karşıya gelecek ve ilk cinayetini işleyecek.

medyaradar.com

KIVANÇ HAYRANLARINA KARA HABER! SEKİZ'İN ÖLÜMÜ TARİHE GEÇECEK!
Ezel dizisine konuk oyuncu olarak katılan Kıvanç Tatlıtuğ, öyle bir sahne ile öldürülecek ki ...
Ezel dizisine konuk oyuncu olarak katılan Kıvanç Tatlıtuğ, dördüncü bölümün sonunda kolay kolay unutulmayacak bir sahneyle öldürülecek

Dizinin bu sezondaki ikinci bölümünde “Psikopat Sekiz” karakteriyle seyirci karşısına çıkan Tatlıtuğ ilk cinayetini işleyecek. 4. bölümdeki ölüm sahnesine kadar dizideki tansiyonu her bölüm biraz daha artıracak Tatlıtuğ’un ölüm sahnesinin de uzun süre akıllarda kalacağı belirtiliyor. Tatlıtuğ, yeni bölümde Ezel ile karşı karşıya gelecek ve ilk cinayetini işleyecek.

medyaradar.com

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
sekizede öyle bir ölüm yakışır zaten :KK1::a015:
ezel dizisi bu her türlü kaliteyi beklerimkaydirigubbakcemile5
ölümün bilevereliniortakdelikafaduldennaniknanik

X