Ezel Atv

‘Kenan Birkan’ı Şener Şen’in oynaması için internette kampanya başlatıldı. Selçuk Yöntem ve Uğur Yücel’in adı anıldı. Fakat şimdiden efsane olan karakter, Haluk Bilginer’e nasip oldu

* İlk bölümünden itibaren büyük seyirci kitlesi yakalayan ‘Ezel’in sezon finalinde, tüm oyuncular poker masasında buluştu. Kartların yeniden dağıtılacağını işaret eden sahne, yüzü görünmeyen Kenan Birkan’ın masaya oturmasıyla son buldu.
* Daha yüzü görünmeden olay yaratan Kenan Birkan’ı kimin oynayacağı aylarca konuşuldu. Ve o isim nihayet belli oldu: Haluk Bilginer.
* Bilginer’in, İnci Türkay’la başrolünü oynadığı ‘Cuma’ya Kalsa’ adlı dizi, önceki ay reyting savaşına yenilmişti.
* Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere gibi genç yıldızların başrol oynadığı dizinin yeni bölümlerinin çekimleri haftaya başlıyor.
* Şener Şen, kasımda Yavuz Turgul’un ‘Av Mevsimi’ filmiyle seyirciyle buluşacak. Şen, ‘Ezel’in yapımcısı Kerem Çatay’ın dostları aracılığıyla ilettiği teklifi, “Dizi çekmek istemiyorum” diyerek geri çevirmişti.
* Rol için adı gündeme gelen Selçuk Yöntem ise, “Ne böyle bir teklif var, ne de ben böyle bir rolü düşünüyorum. Söz konusu bile değil” diyerek iddiayı reddetmişti.

Milliyet

Şener Şen asla Kenan Birkan olmayacağını açıkladı. Hatta Şen, tüm izleyici baskısına rağmen bu sezon dizi de çekmeyecekmiş.

İşte Mesut Yar'ın Posta gazetesindeki değerlendirmesi:

"Bu ilk ağızdan duyduğum bir karar. Zaman bir şeyleri değiştirir mi, başka bir dizi projesi ünlü aktörü heyecanlandırır mı bilemiyorum tabii...

Yine de eylülde vizyona girecek olan Av Zamanı aracılığıyla kendini özleyen kitleyle sinemada buluşmayı tercih ettiğini not düşelim Şener Şen'in; çünkü saf gerçek an itibarıyla budur!"

açıkcası şener şen oldun isterdim

sener sen cuk diye otururdu o röle bence, haluk bilgineri düsünemiyorum
adami hep komedide gördük, böyle bi röle yakistiramadim

haluk bilgineri çok severim ama bu rolün adamı değil :çok üzgünüm:
doğru dürüst birini bulamadılar bu kenan rolüne:mymeka:
cihan okan olsa keşke ben çok severim o adamı boshayallersmileboshayallersmile

Haluk Bilgineri çok severim.

Büyük ustalardan biridir.

Amaa komedi yakışırdı Bilginer'e.

Sanki bu diz,ye olmamış gibi.

Neyse başlasın da görelim bakalım.

‘Kenan Birkan’ı Şener Şen’in oynaması için internette kampanya başlatıldı. Selçuk Yöntem ve Uğur Yücel’in adı anıldı. Fakat şimdiden efsane olan karakter, Haluk Bilginer’e nasip oldu

* İlk bölümünden itibaren büyük seyirci kitlesi yakalayan ‘Ezel’in sezon finalinde, tüm oyuncular poker masasında buluştu. Kartların yeniden dağıtılacağını işaret eden sahne, yüzü görünmeyen Kenan Birkan’ın masaya oturmasıyla son buldu.
* Daha yüzü görünmeden olay yaratan Kenan Birkan’ı kimin oynayacağı aylarca konuşuldu. Ve o isim nihayet belli oldu: Haluk Bilginer.
* Bilginer’in, İnci Türkay’la başrolünü oynadığı ‘Cuma’ya Kalsa’ adlı dizi, önceki ay reyting savaşına yenilmişti.
* Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere gibi genç yıldızların başrol oynadığı dizinin yeni bölümlerinin çekimleri haftaya başlıyor.
* Şener Şen, kasımda Yavuz Turgul’un ‘Av Mevsimi’ filmiyle seyirciyle buluşacak. Şen, ‘Ezel’in yapımcısı Kerem Çatay’ın dostları aracılığıyla ilettiği teklifi, “Dizi çekmek istemiyorum” diyerek geri çevirmişti.
* Rol için adı gündeme gelen Selçuk Yöntem ise, “Ne böyle bir teklif var, ne de ben böyle bir rolü düşünüyorum. Söz konusu bile değil” diyerek iddiayı reddetmişti.

Milliyet

kesinlikle şener şen olmalıydı..
şener şen+uğur yücel+kenan imirzalıoğlu:asigim: 3'ü bir araya gelse ne muhteşem olurduboshayallersmile

Haluk Bilginerin çok severim ve bu rolün hakkını kesinlikle vereceğini düşünüyorum, çok iyi bir oyuncu çünkü ama asıl Çetin Tekindor cuk otururdu bu role bence.

Haluk Bilginer benim beynime komedi dizilerinin adamı olarak kazındı,
Hiç bağdaştıramıyorum bu rolebilmiyorumkismile
Umarım güzel iş çıkarırzemuszemus

sıcaklarda dizilere adapte olamıyorum :nazar:
okullarla birlikte dizi sezonunu açıyorum

X