Ezel Atv

EZEL’İN ÇEKİMLERİNDE TATSIZLIK!... KENAN İMİRZALIOĞLU KİMLERLE TARTIŞTI?

kenan_ezel.jpg

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Kenan İmirzalıoğlu 13 eylülde ekrana geri dönecek Ezel dizisinin Beşiktaş’taki çekimleri sırasında ekibi rahatsız eden tinerci gençleri "Bizimki tiner değil alınteri" diyerek azarladı. Ortamı vatandaşlar yatıştırdı.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]ÇEKİMLER TATSIZ BAŞLADI[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Ekranların fenomen dizisi Ezel'in yeni sezon çekimleri başladı. Ancak çekimler sırasında set ekibini rahatsız eden tiner bağımlısı gençlerle başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu arasında yaşanan gerilim hem moralleri bozdu, hem de tedirginlik yarattı.

AYIP OLUYOR AMA EZEL ABİ
Set ekibine laf atan tinercilere sinirlenen İmirzalıoğlu, terini silerek "Alınteri bu. Ben sizin gibi gölgede tiner çekmiyorum" dedi. Bu sert çıkışa bozulan tinerciler de "Ayıp oluyor ama Ezel Abi" diye karşılık verdi. Tartışma yüzünden gerilen ortamı, çevredeki vatandaşlar yatıştırdı.
[/FONT]

Ben yine izleyemiycem:gitme:
saati çok ters be, şöyle 10 da filan başlasaydı iyiydi

akşam tesadüfen sonuna yetişebildim fragmanın. Sanırım bi kaç bölüm yine geçmişten kareler olacak.
Kenan la Ramiz'in gençliğini gösteriyordu,

Ay izledim sonunda, sağol Azracım dün aradım bulamadım,
bu dizi çok bilinmeyenli havuz problemleri gibi Allahımakafamçokkarıştı

Ramizin gençliğini çok aramışlar mı sempatiksalakcinni
ne alakasız olmuş dayıyla benneyaptımki

Ay evet kuzum yaa geniş ailedeki ulvi gibi olmuş aynııı sempatiksalakcinni

Dayının karizma yerlerde :roflol:

Sorma bitanem ya, hele ilk gördüğümde bu Kenan Birkan'ın gençliği herhalde dedim,
maşallah boy pos yerinde, bi ona bak bide dayıya sempatiksalakcinni
Yalnız Kenan'ın gençliğide aynı Ferdi Tayfur, Haluk Bilginer diyipte Ferdi baba oturmasın o meşhur Kenan koltuğunda? kaydirigubbakcemile3

Sorma bitanem ya, hele ilk gördüğümde bu Kenan Birkan'ın gençliği herhalde dedim,
maşallah boy pos yerinde, bi ona bak bide dayıya sempatiksalakcinni
Yalnız Kenan'ın gençliğide aynı Ferdi Tayfur, Haluk Bilginer diyipte Ferdi baba oturmasın o meşhur Kenan koltuğunda? kaydirigubbakcemile3

:roflol:

Bi de bakarmışız Ferdi Tayfur girermiş diziye. Ne gülerim ama yaa..

Gerçi Haluk Bilgineri gördüm atv tanıtımlarında ama olsun Ezelden herşey beklenir yerimseniben

Ama cidden çok alakasız olmuşş :eek:lmaz:

:roflol:

Bi de bakarmışız Ferdi Tayfur girermiş diziye. Ne gülerim ama yaa..

Gerçi Haluk Bilgineri gördüm atv tanıtımlarında ama olsun Ezelden herşey beklenir yerimseniben

Ama cidden çok alakasız olmuşş :eek:lmaz:

:roflol: :roflol:
Bak seenn.. ben göremedim hala tanıtımı,
ama tv açmıyorum doğrudürüst, sezon başlıyor ya yavaş yavaş artık açabilirim kaydirigubbakcemile3

Haluk Bilginer'i çok merak ediyorum.. benneyaptımki

ama tv açmıyorum doğrudürüst, sezon başlıyor ya yavaş yavaş artık açabilirim kaydirigubbakcemile3

bence haluk bilginer rolünün hakkını verir sonuçta yılların usta oyucusu ve sadece stkomlarda usta olacağını düşünmüyorum dram filmlerindede oldukça başarılı.

Ben de gezerken denk geldim. Sadece atv tanıtımı işte. Takım elbisesiyle poz veriyo o kadar. Aynen ben de çok merak ediyorum.

bence haluk bilginer rolünün hakkını verir sonuçta yılların usta oyucusu ve sadece stkomlarda usta olacağını düşünmüyorum dram filmlerindede oldukça başarılı.

Haluk bilgineri çok severim.Çok başarılıdır. Hakkını vereceğinden ben de eminim. Ama işte insanı biraz düşündürüyo. Sonuçta genelde komedide boy gösteren bir isim

genelde komedide haluk bilginer.. ama mahsun kırmızıgülün newyorkta beş minare filminin fragmanına bi bakın.. haluk bilginer orda da var.. bu adam her kalıba uyuyor bence...

2. fragman yayınlandı ya
müthiş müthiş
daha yayılmamıştır siteye ama çok güzeldi ya

X