Ezel Atv

bence selcuk yönten biraz dinlensin su durumda onu hic yakistiramiyorum..ama tabiki olabilir,bence sener sen,ugur yücelin oynacagini sanmam daha kötü bir rol adamlar ikinici plana itilmis olacak tabi bilemiyoruz simdi bekleyp görecez..ama süperdi final tefoyu cok seviyorum

kızlar kenan birkanı kim olarak hayal ediyorsnuz benim aklıma Kadir İnanır geldi ama..sizler kimi koymak isterdiniz?

uğur yücel !!!!!!
kesinlikle kenan imirzalıoğlunun yanına çok yakışıyo uğur yücel... 2sini aynı ekranda görmek muhteşem olurdu...
bi arkadaş selçuk yöntem gelebilirmiş demiş... ona da bayılırım... o da olur,kabulüm =)

bence bunlarda kimi oynatacaklarını bilemediler ondan göstermediler naniknanik seneye kadar bulacaklar heralde :roflol:

kesinlikle "levent özdilek" derim.

uğur yücel :1no2: canım ailem yeni bitti.çok tanıdık yüzler girince

gizemini kaybediyordiziler....

"Kenan Birkan'ı kimin canlandıracağı konusunda bazı tahminler ise şöyle; Şener Şen, Uğur Yücel, Yetkin Dikinciler, Fikret Kuşkan, Köksal Engür, Settar Tanrıöven, Haluk Bilginer" demişler, bunların arasından Yetkin Dikinciler mükemmel olur bence

acaba şebonun cengizin tarafında olmasıda mı bir oyun? artık bu diizide ne olacak gerçekten kestiremiyorum ben :bbo: şebo dayının da diğer kzı tefo oğlu çıkarsa hele ezeli sonunda öldürürse hiç şaşırmam artık bekle şimdi eylülü allahtan sezonda takip edebileceğimiz güzel bi dizimiz var allahtan

Kenan Birkan Belli Oldu

Ezel'de merakla beklenen Kenan Birkan rolünü oynayacak olan oyuncu bakın kim oldu!

Ezel.gen.tr'nin haberine göre, herkesin merakla beklediği ve bu hafta tam görünecekken sezon finali yapan Ezel’in Kenan Birkan ismini oynayacak oyuncu belli oldu. Ay Yapım’ın diğer dizisi olan Aşk-ı Memnu’nun bitmesiyle boşa çıkan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem yeni sezonda Kenan Birkan rolüyle Ezel izleyicilerinin karşısına çıkacak…

Kaynak

Allahım o nasıl bir bölümdü akannehir

Bir bakmışsın Ezele kızıyorum nasıl Dayıya güvenmezsin diye,
sonra dayıya kızıyorum nasıl Ezeli kullanırsın diye

sempatiksalakcinni

Alkışların en büyüğünü hakediyor Ezel ekibi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kenan Birkan Belli Oldu

Ezel'de merakla beklenen Kenan Birkan rolünü oynayacak olan oyuncu bakın kim oldu!

Ezel.gen.tr'nin haberine göre, herkesin merakla beklediği ve bu hafta tam görünecekken sezon finali yapan Ezel’in Kenan Birkan ismini oynayacak oyuncu belli oldu. Ay Yapım’ın diğer dizisi olan Aşk-ı Memnu’nun bitmesiyle boşa çıkan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem yeni sezonda Kenan Birkan rolüyle Ezel izleyicilerinin karşısına çıkacak…

Kaynak

hmm olur olurrrr.. selçuk yöntemi de kaçırmadan takip ederim.. güzel oldu bu iş.. hadi bakalım gel eylül gellllll =)))

bu dizinin üstüne bir dizi daha yok kızlar diğrelerine nazaran herşeyiyle çok farklı inşallah selçuk yöntemdir ordaki pihteride eyşan olucak heralde

uğur yücel olsaydı yaa
adnan karakteri kazındı beynimize nasıl olur ki bilmiyorumkismile

Adnan karakteri hafızalara yerleşti bir kere. o kadar çabuk unutulmaz. kenan karakteri daha sert olmalı bence

Ben Eyşan'ın Ömer'i öğrendiğini sanmıyorum. Ezel söyleyecekti ama Eyşan söyletmedi.
Bu son bölümde kartlar yeniden dağıtıldı ve saflar değişti.
Tefoyu ben de çoook seviyorum yaa.. Ezel 1 o 2 yani.. opuyorumnanaktan
Kenan bizim için karşı taraf olduğuna ve Baharı öldüren adi adam olduğuna göre, lütfen benim sevmediğim bir karakter olsun. .Mesela şener şen, uğur yücel, selçuk yöntem nefret etmek istemediğim oyuncular.. Gerçi Barış Falay(Ali) da kötüydü ama ben hep sevdim onu.. Bu adam Aliye'de de kötü MÜCO karakteriydi ama orada da sevildi. Şeytan tüyü var herhalde.. Hatta Ezel'le birleşince çok sevindim. Cansu Dere'nin (pek sevmem kendisini) son bölümdeki oyunculuğu çok iyiydi özellikle morgda.. Ve gerçekten mavi gözlü kız adı gelmedi aklıma Eyşan'a 5 basar... Çok güzel.. Yeni sezona kadar bekle dur şimdi.. Ezel'in son bakışı neydi öyle yaa bayıldım canım benim...

salıncak bıyıklı adnan da pek yakıştı diziye kenan birkan ha sempatiksalakcinni
eyşan kenan birkanla evlenmiş olsun oyunları beraber döndürsünler o sırda eyşan ezelle yatıp kalkmaya başlasın adnanı kaderi bu dizide de değişmesin :jeyyar::jeyyar:
olur mu olurrrrr :roflol::roflol:
meldam demişti dersiniz :eek:

Aşağıdaki haberi okudum ama doğruluğunu bilmiyorum..

Selçuk Yöntem hakkında çıkan haberlerle ilgili "Kenan Birkan’ı oynayacağım haberi doğru değil. Ezel’in zaten başarılı bir kadrosu var. Keyifle izliyorum. Rol kime verilirse verilsin, yakışacaktır." demiş.

kenan birkan rolü en güzel şener şen e yakışır..başkasını düşünemiyorum..uğur yücelde olabilir ama şener şen biçilmiş kaftan..

kadir inanır olur mu demişlerdi kadir inanır kaprisli adam gidipte kenan imirzalıoğlunun altında rol almaz..

daha yeni izleyebildim bölümü
aklima kazinan tek bi sahne var oda kenanin son bakisi, ALLAHIM o ne tatlilik öyle yaaaaa

X