Ezel Atv

Ayy inşaALLAH Selçuk Yöntem olmaz,

O kadar alıştık ki adnana hiç uymaz bu role de diziye de,

Şöyle çok kudretli paşa gibi biri lazım,Kenan Birkan diye diye meraktan öldürdüler,

Bu merakımızı hakedecek derecede birisi olması lazım...

benim için gercek final kenanın son bakışıydı
neydi o öyle ya
çığlık atasım geldi
bir sezonluk bakış

Bu saatlerde fragman bekliyorduk oda hayal oldu 3 ay pofff -tatlicadiarzu-

Selçuk Yöntem aşkı memnudan çıkıp buraya gelmiş...:)) Son olarak Kenan denilen şahıs o mudur ???

Neyse çok yormuştu kafamızı biraz dinlenelim.:gitme:

Hakkaten ha, her fragman sonrası kafa yormalar, her bölüm sonrası kafa yormalar, nereye kadar.
Tam zanaında girdiler sezona. :gitme:

merhaba arkadaşlar,
ya sezon finalini izlediğimden beri kafama takıldı...
eyşan kenan birkana gittiğinde kapıdan içeri girince böyle yüzünde sanki tanıyormuş gibi bir ifade oluşuyor ya da noluyoruz falan dercesine bi bakıyor. en çok onu merak ettim ben...

ayrıca son sahnede ezel hazırsanız başlayalım mı oyuna derken yani kendimi kandırılıyormuş gibi hissettim(neden bilmem). hani sanki -daha yeni başlıyor dizi filan, bir senedir oyalıyorduk biz sizi- demek istiyorlar gibi geldi.....lmaz:

hani yani 2. sezon bu sezondan çok daha güzel olacak anlamındaysa alınmam....

dün ilkkez sezon finalini izledim netten süpermiş yaaa
2 saat reklamsız full izledim oyun içinde oyun
hele ki kenanın son bakışı
yeni sezonda ne olacak çoook merak ediyorum

Yav ben hala sezon finalini izlemedim.

Sezon finalini şimdi izlesem, arada sizleri takip etsem, sezon ortasında bir bölüm izlesem yine arada sizleri takip etsem, en sonda da finali izlesem yetermiki:hulya:

Ekranların son fenomeni Ezel'in yeni sezon bölüm çekimleri ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Ezel’de Şebnem karakterine canlandıran Bade İşçil, önceki gün Nişantaşı’nda yürüyüş yaparken objektiflere takıldı.

Tatilinin bitmesine az kaldığını söyleyen güzel oyuncu, "13 Ağustos’ta Ezel başlıyor. Yeni sezonda neler olacağını bilmiyorum. Bize daha henüz senaryo gelmedi ama yine sürprizlerin olacağına eminim" dedi.

Alıntıdır.

akannehir akannehir

Çekimlerden mi bahsediyor yoksa ?
13 Ağustos haftaya Cuma ? kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…