Ezel Atv

kızlar kenan birkanı kim olarak hayal ediyorsnuz benim aklıma Kadir İnanır geldi ama..sizler kimi koymak isterdiniz?

Kadir inanır olursa daha da izlemem açıkçası yok daha neler akannehir
Şener Şen mükemmel olur bence ama bir dizi ye bir dayı yeter değil mi?

Ya morg sahnelerini ne kadar çok uzattılar ya.Tüm ayrıntılarıyla:sinifsinif:ağla ağla öldüm valla.Bide eyşan morgda oturup yıkanmasını falan izliyor.Böyle bişey mümkün mü ya.Valla çok ürperdim he.:1shok:

Ya morg sahnelerini ne kadar çok uzattılar ya.Tüm ayrıntılarıyla:sinifsinif:ağla ağla öldüm valla.Bide eyşan morgda oturup yıkanmasını falan izliyor.Böyle bişey mümkün mü ya.Valla çok ürperdim he.:1shok:

mümkün değil tabiiki ama ezel bey sizin hatrınıza dedi adamlar bilmiyorum
gerçekten fena bir sahneydi yani

Cengiz nasıl diyodu Hadi beee!!!aklinialirimsmile
O Ezel deki son bakışlar neymiş öyle. Az önce netten izledimde.
Benim herifin niye izletmediğini bu diziyi daha bi anladım şimdi.:bbo:
Adam haklı ben olsam bende izletmem yani:bbo:
Tüm bölümü adamdaki bakışlar bitirdi yanikafamçokkarıştı

bence kenan tanıdık biri...diziden biri..serdar olabilir mi acep....kafam çok karıştı...ama mükemmel bir bölümdü...

Ya ben yine izleyemedim:gitme:
O kadar niyetleniyorum izlemeye, izleyemiyorum bir türlü, hep bişeyler çıkıyor, hofff yaalsanaalsanasmile

Ya ben yine izleyemedim:gitme:
O kadar niyetleniyorum izlemeye, izleyemiyorum bir türlü, hep bişeyler çıkıyor, hofff yaalsanaalsanasmile

Off kuzum bende akşamları izleyemiyorum da ertesi gün işyerinde telafi ediyorum.sempatiksalakcinni
Manyak bi bölüm olmuş, akannehir
heleki sezon finalinin son sahnesindeki Kenan daki o bakışlar yok yani, kafamçokkarıştı
tarifin mümkünatı yok.:asigim:

Ya böyle bi dizi yok Türkiyede...:lepi:

Nasıl bi bölümdü yine,olağanüstüydü,mükemmeldi,harikaydı,kelime bulamıyorum başka,

Heyecandan hop oturup hop kalktım,yerimde duramadım valla,delikafadulden

Hele Ezelin Kenanın tarafına geçip Azadı onun eline vereceğini görünce şokkkkkk oldum,akannehir

Allahtan sonra ne olduğunu anladık,yani o olanları açığa kavuşturmadan bitirselerdi Eylüle kadar kafayı yerdik heralde,

Şebnem ne kadar şık ve güzeldi,göz kamaştırıyodu yani o mavi elbiseyle,:nazar:

Eyşan da gene giydi kırmızıları şeytanlığa döndü yani,kötükedihüso

Ya o kadar reklamları bekledik Kenanı gösterecekler diye kalakaldım Ezelin bakışıyla tv başında....akannehirsempatiksalakcinni

Böyle mükemmel bir dizi olabilir mi başka yaa,inanamıyorum hiçbir diziye böyle

bağlanmamıştım,Aşkı Memnuya bile...

Ezel sen hiç bitme yaaa.....hihoyyythihoyyyt

Şebnem ne kadar şık ve güzeldi,göz kamaştırıyodu yani o mavi elbiseyle,:nazar:
Eyşan da gene giydi kırmızıları şeytanlığa döndü yani,kötükedihüso
.....hihoyyythihoyyyt

Eyşan o kadar dişiliğine rağmen Şebnemin yanında sönük kaldı bence
Şebnem Eyşanı ikiye katlar üçe böler kaydirigubbakcemile3

yaaa, siz böyle anlattıkça meraktan deliriyorum resmen. Hooofbenneyaptımki

bence kenan tanıdık biri...diziden biri..serdar olabilir mi acep....kafam çok karıştı...ama mükemmel bir bölümdü...

hayır bence öyle birşey olamaz çünkü birtek dayı tanıyor bu adamı.
Yeni biri kesin.
İçlerinden biri olsa örneğin serdar, dayı onu havada karada haklar, ki ali'nin haklamasına ramak kalmıştı guclubacismile
serdar da kim yahu kaydirigubbakcemile3
hem o kadar güçlü adam ortalıkta mı dolaşacak.
Ben yönetmene ve senaristlere güveniyorum, çok yakışan biriyle karşımıza çıkacaklar.

Yalnız şu converseli, buz gözlü katil ne oldu ya onun vurulurken görseydik. Hemen altı ay girdiler ya. Ali yi ağlattı, damarına bastı yine vurdu gebertti ama göremedik.

Manyak conversli ne kadar donuk birsey en son konusmasi güzeldi tam psikopat ruh hali

kızlar kenan birkanı kim olarak hayal ediyorsnuz benim aklıma Kadir İnanır geldi ama..sizler kimi koymak isterdiniz?

cetin tekindor güzel olurdu gibime geliyor.sanki yas olarakta uyabilir.55-60 yasi arasi olmasi lazim,aradan 40 yil gecti dediler ozamanlar genc cocukmus..sener sen biraz yasli kacar.
kadir inanir olsa güze olurdu ama ozaman ramisin showunu calardi :)

Eyşan o kadar dişiliğine rağmen Şebnemin yanında sönük kaldı bence
Şebnem Eyşanı ikiye katlar üçe böler kaydirigubbakcemile3

Aynen bence de,Eyşan o kadar süslenmesine ragmen o yüzündeki donuk mat ifadeyi

ve bön bön bakmayı bırakmadığı sürece hep sınıfta kalır Şebnemin yanında,

Ayy onda hem güzellik hem sempati hem de çekicilik var,ne duruştu öyle mavi elbisenin

içinde...süperdi yani...Bihteri bile sollar bence
boshayallersmilevereliniortak

yeni haberlere göre kenan birkanı aşkı memnunun adnan beyi Selçuk Yöntem oynayacakmış akannehir

X