Ezel Atv

ya bisi sorcam. bunlar adami vursun diye teyfiki koydular oraya
teyfik niye vuramadi ki adami
yada adami silahli görmedi mi bu, neden ezele haber vermedi ki
adam size silah dogrultmus diye

gitti güzelim baharrrr:gitme:

cansu dere'nin rol yeteneğine bir kez daha hayran kaldım yalnız,baharın vurulması sahnesind...
ağlarken birden onun o garip ,yandan yemiş mimiklerini görünce ,sinirlerim zıpladı....
maykıl ceksın a benziyor aynı eyşan

ya bisi sorcam. bunlar adami vursun diye teyfiki koydular oraya
teyfik niye vuramadi ki adami
yada adami silahli görmedi mi bu, neden ezele haber vermedi ki
adam size silah dogrultmus diye

tefoda oyuna düştü cnm
serdarı gelen kişi evt convercelydi ama o mavi gözlü mistik adam değildi başkasıydı ve onlada göz göze geldi

o bzm mavi gözlü adamda o buluştukları yer cafede üstte bi dama konuşlanmıştı

kısacası bu sefer oyunu kenan birkan yaptı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

he teyfikle conversli adam ayni yerde degildiler yani
teyfigin karsisina baskasini dikmisler
öyle mi?

ben pek takip edemedimde garibime gitti o yüzden

he teyfikle conversli adam ayni yerde degildiler yani
teyfigin karsisina baskasini dikmisler
öyle mi?

ben pek takip edemedimde garibime gitti o yüzden

evt aynen öle
tek bnzer yanları o tefonn karşısına gelen admada conversliydi zaten ilk ayağınıu gördü
sonra yüzünü gördü şok oldu attı kendi arkaya çünkü o adamında elinde silah vardı ve tefoya odaklıydı
o bzm buz gözlü adamda baharların ordaydı
ama ki nerden haberlendler işte onu bnde anlamdımkafamçokkarıştı
tabii anlamamak doğal olanı
sonuçta EZEL izliyoruz:lepi:

azra sıla galiba en iyi anlayan sensin ne olur soruma cavap verirmisin gerçekten kafam karıştı şimdi tefo silahı kime uzattı niye? ikincisi tefo silahlı kişiyi görünce ne yaptı? birde bu kenan kim? mavi gözlü sinsinin mi patronu oluyor biraz uzun oldu ama cevaplarsan sevinirimopuyorumnanaktan

bahar da bütün bölüm polyannacılık oynadı sonra vuruldu gitti yaa...
ayy cansu derenin mimiklerine koptum son sahnede
ezelll ahh ezellll .....

Umarım cansu dere'nin ağlama sahnesini gören yapımcılar bir daha iş teklifi yapmazlar...
Nasıl yeteneksiz ve yapmacık ve inandırıcılığı olmayan bir oyunculuktu öyle...
Kendini geliştiriceğine dahada kötüleşiyor,ne şans var kadında hep tutulan,uzun soluklu dizilerde rol alıyor..

bu convercli adam olmasın kenan birkan, ne de olsa dayının younalrı ile büyümüş. numara bol bunlarda.

ya bu cansu dere konuşmasın ağlamasın bağırmasın, mümkünse sadece cicilerini giyip balık gibi baksın.. podyumda iyiydi, tv.den uzak dursun

Ya demek ki Cansu Derenin oyunculuğunu çok kötü bulan tek ben değil mişim,sevindim,

Yani böyle bi üzülme olabilir mi,hiç beceremedi hiç,lmaz:

Ezelin herşey uyondu,bitti dediğinde de hiç güzel tepki verememişti,lmaz:

Bu sahnelerde oyunculuk yapamadı gerçekten,ama diğer şeytan rolerinde iyiydi,

Bahar vurulunca şok oldum,çok üzüldüm ya,ağlamamak için kendimi tuttum yani,akannehir

Ama Ezelin Kenana kameradan hodri meydan demesi anlamsızdı,neye güveniyosun de

mi,adam adım adım izliyo seni,aileni sevdiklerini,niye kafa tuttun ki,

Gitti güzelim kız işte,yan dur artık Ezel,Ali hepiniz işte...
:umursamaz:

Şimdi ben yine"noldu kızlar akşam, izleyemedim de" diycem
siz yine hiiiç cevap vermiyceksiniz.
İyiimi sormiyim yaa:umursamaz:

Şimdi ben yine"noldu kızlar akşam, izleyemedim de" diycem
siz yine hiiiç cevap vermiyceksiniz.
İyiimi sormiyim yaa:umursamaz:
kuzum akşam aslında bahar öldü kenanın adamları öldürttü cengiz çok üzüldü ezel ali eyşan şok oldu en büyük gelişme buydu ezel oğlu olduğunu öğrendi başkda elle tutulur pek bişy olmadı yaa:)akannehir

dAHA nolsun be kaydirigubbakcemile3 bu dediklerinin bi tanesinin bile başka dizilerde olması için 3 sezon geçmesi gerekiyor. Türk tarihinin en güzel, tek matematiksel dizisi.

moralim bozuldu kızlar..baharı nasıl öldürdüler..bu şekilde diziden ayrılmamalıydı..kenan denen manyak bence o sakallı olan..kavak yellerindeki psikopat doktor rolündeki de oydu..noldu şimdi sezon finalimiydi bu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…