Ezel Atv

Yok daha çıkmadı,baktım sayfasına,

Akşama doğru koyarlar,Ezel Eyşanı kurtarmaya gider o kesin de,

Gerisini bilemiyorum,meşhur Kenan da çıkar ortaya artık sanırım...

ben artık ezeli izlememeye başladım.cansu derenin berbat oyunculuğundan olsa gerek,ne ağlaması ağlama ne gülmesi gülme.inandırıcılığını yitirdi.dayı,ezelin annesi,cengiz özelliklede alinin oyunculukları bir yere kadar götürdü,ama onlarında hatrına arada bakarım

keşke cansu dere yerine tuba büyüküstün (oyunculuğuna bayıldığımdan değil ama kötü rolüne yakışırdı,hemde daha duygusal rol yapıyor)

hatta varya kenanın direk (eski) sevgilisi zeynep beşerlerde süper olurdu..

Cansu Dere gerçekten soğutuyor izleyiciyi diziden
Nerden buldularsa . -tatlicadiarzu-

o diziyi daha önce seyretmiştim ilk bölümlerinde
ama barış falay ile bade işçil birde sarp akkaya güzel götürüyor diziyi
özellikle barış falay namıdiğer ali o olmasın o dizinin tadı bile olmaz seyredilmez
badede çok klas bir güzellik hatları saç kesimi çok güzel

Buda özet

32. Bölümün özeti:

Can'ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Ezel, ne yapacağını bilemez. İntikam, öfke, nefret ve bunların hepsinin karşısında masum bir çocuk. Kendi çocuğu. Ezel önce kabullenemese de, yeni bir plan yapmak zorundadır. Yapar. Oğlunu bu tehlikeli oyunun ortasından çekip çıkaracaktır. Ancak karşısında, arkasına Kenan Birkan'ı almış, kuvvetli bir Cengiz vardır. Ve Cengiz'in intikamdan bile çok istediği tek bir şey vardır. Can. Aynı anda harekete geçerler. Fakat son hamle Kenan Birkan'dan gelir. Kenan'ın gazabı oyunu sonsuza dek değiştirecektir.
Kendini Ezel'e affettirmeye çalışan Ali'yse, Tevfik'i de yanına alarak kendi usulüyle harekete geçer. Ancak Ezel'den önce geçmesi gereken bir Ramiz vardır karşısında. Ali bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Ta ki, Kenan'ın eli, ona da uzanana dek…

Ya yine nefesimizi tutarak izleyeceğimiz bir bölüm olacak besbelli....

Bu diziden başka heyecan veren bir dizi yok ya Türkiyede...
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…