azra sıla galiba en iyi anlayan sensin ne olur soruma cavap verirmisingerçekten kafam karıştı şimdi tefo silahı kime uzattı niye? ikincisi tefo silahlı kişiyi görünce ne yaptı?bu kenan kim? birde mavi gözlü sinsinin mi patronu oluyor biraz uzun oldu ama cevaplarsan sevinirimopuyorumnanaktan
yeni fragman cikmis kizlar, youtube´da 33.bölümü izledim. Ezel silahini cengize dogru tutuyor ve "Basladigimiz yerdeyiz, köprünün altinda, eysan, Ali yine silahiyla, sen ve ben" diyor ve Cengiz anliyor "Ömer" diyor gözleri yerinden firliyacak gibi : ) Alide bir binaya girip silah atiyor, eysanda delirmis gibi bakiniyor herhalde Ömerin Ailesinin evinde. Cok kisaydi fragman, sezon finaliymis zaten.
cnm şimdi gördüm hmn cvplayım sorunu
1-tefo silahı kime uzattı
tefo convercli adama uzatacaktı yani onu öldürcekti olmadı çünkü oyunu çaktılar önceden kenan ve grubu serdarı öldürmeye bi adam yolladılar evt gelende converceliydi ama bzm convercli buz gözlü adam değildi
2- tefo silahlı kişiyi görünce ne yaptı
hass....r dedi karşı taraf ateş açtı bu yanına attı kendini hmn
kısacası avlanayım derken kendi avlanacaktı
3- bu kenan kim?
bizde bişmiyoruz halen tanışmadık ortalıkta isimçok dönüyor ama görmedik
sadece ramizin en büyük ve en güçlü düşmanı
eski arkadaşı
ramize ulaşmanın yolunu ezelden geçtiğini bilen biri
4-mavi gözlü sinsinin mi patronu oluyor
evt kenan birkanın adamı o mavi gözlü kısa paçalı (herhafta daha da kısalıyor) convercli adam
Çok iyi yaptın canım ya açıklamakla..Bende anlamamıştım:kedi:
Bu arada şu conversli adam ne kadar kötü giyiniyo ya..Bu kenan niye ona bi iki parça düzgün bişey alıp giydirmiyo ki..
Onun saykoluğu oradan geliyo zaten. Süveterinden :) Etrafı da takmıyo, modayı da, vicdanı da , ahlakı da. Çatur çutur öldürüyo zaten adam :)
Video: Ezel - 33. Bölüm Fragmanı [Sezon Finali] - Timsah.com
yeni fragman çıkmış, Cengiz de öğreniyor Ömeri, heyecan dorukta yinekaydirigubbakcemile2
saçma sapan bi yerde bitmese bari
bence şuana kadar dizinin kesinlikle suyu çıkmadı gayet güzel ilerlio bakalım hep bölemi olcak
:lepi: EZEL 1 numara :lepi: