Ezel Atv

aynen canım, sılayı izlemeyi Bıraktım Bu kadın yüzünden.. şimdi de ezelden soğudum.. dediğin gibi nehir erdoğan çok daha iyi giderdi.. ama bu diziye ençok Beren saat giderdi.. o kadın ağlarken çıldırırken Ben de Burda çıldırıyorum rolüne iyi kaptırıyor kendini.. yaa onları geçtim Ben Bile cansudan iyi oynarım. kenaaaaaaaaann Beni tekrar all (şuan ağliyorum mesela) =))) nasıl iyi oynadım di mi larisacım ?

bence yeni sezonda ali ömer dayi bi taraf olcak cengize karsi
ama ezel eysanin babasinin yaptiklarini duyunca bahar yüzünden hata yapan eysana karsi ne hissedicek acaba
ayyy her bölümü ayri bi heyecan ya bu dizinin

sedef avcı yani (bahar) bidahaki sezonda yokmuş gazetede okudum .ezel sayfasını kapatmış eylülde zuhal olcayla dizisi varmış.dizisini övüyordukaydirigubbakcemile2

ay evet biliom çıkıcak diziden bence çokta bişyi kaybetmez ezel o kızın çıkmasından bence daha iyi olur yaa

Geçen bölümün en komik sahnesi Ali'yi ayakta durabilmesi için arabanın kapısına bagladıkları sahneydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…