Ezel Atv

az önce fragman izledim eysanın babası siz önceden arkadastınız fln dio aliye alide vuruo galiba cengiz kalnı gömlek buluo hallettinmi dio evet dio alide sonra eysan cengize sen erkek deilsin git erkek ol öyle gel dio cengizde o sevglisine gidio işte kucaklıo fln +18 eysana gelio geri cengiz tam yataktayken senin çocugun deil ömerin çocugu dio eysan cengiz sasırıo ezel birine bagırıo bırakın hepsinden nefret edyiym bırakında ediyim die ama kime anlamadım ali bahara aşkını itiraf ediiii ali cengizi rehin alıo sandalyeye oturtuo silah cekio demek bensiz devam edecektin fln die bagırıo
bu bölüm bayaaaa heyecanlı hersey acıga cıkıo valla

:1shok: Ali Serdarı vuruyormu, yok artık. Serdar daha lazım bize ya ekşın açısından.

Abbooo ne olaylar oluyor:lepi::hulya:

bence Aliyle Serdar aralarında anlaşıp Cengize oyun oynayacaklar. Zaten Alinin Cengiz ve Ezel'e gıcığı var. Yoksa Serdar ölemez:hulya:

Hem niye bu kadar hızlı ilerliyor bölümler

ne olsaydı kuzum aşkı memnu gibi 2-3 bölüm aynı konuyumu işlesinler..bence böyle iyi her hafta heyecanla bekliyoruz ne güzel.
eyşanın cengize can senin oğlun değil ömerin oğlu dediği anki bakışlar neydi öyle yaa ferhunde diziye transfer oldu sandım birden ne fettan bi ifadeydi allahım..

aman kuzum bırak hızlı ilerlesin dierleri gibi lastigi çıkacagına hem ekşın var işte her hafta

Allahhhhhhhhhhhhh

fragmani izledim,bekleyemiyorum oturamiyorum su popomun üstünde delikafadulden

Ama anlamadigim bir sey vardi,ezelin su sarisin yardimcisi var ya,kim ona neden silah dayiyordu?
yada daha dogrusu ne diyordu?

Valla Kenan ımirzalıoğlu'ndaki karizma kimsede yok.
Sırf onun icin izliyorum diyebilirim.
Dizi cok güzel yaa bayılıyorum.
Yeni bölümü heyecanla bekliyoruz..

kızlar edindiğim bir bilgiye göre ramiz dayının ezele bu kadar yardım etmesinin nedeni eyşanın babasıyla geçmişten bir davasının olduğu sadece:bbo:

bu ramiz dayıdanda şüphelenmeye başladım sanki ondanda bişey çıkıcak ne biliyim her taşın altından bu adam çıkar hale geldi bu dizi psşkopat yapar adamı valla

fragman müthiş kaydirigubbakcemile2 sositososito hihoyyyt
heyecandan yerimde duramıyorum. pazartesi nasıl gelecek şimdi

bu hafat süper bir bölüm var fragman super cengiz canın kendı oglu olmadıgını ogrencek offfffff pazartesi gelsinn artıkkkk nefessiz izlenicek bi bölüm gene

Ezel - 12.Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/xbmrp2_ezel-12bolum-fragman_shortfilms[/dailymotion]

bu hafat süper bir bölüm var fragman super cengiz canın kendı oglu olmadıgını ogrencek offfffff pazartesi gelsinn artıkkkk nefessiz izlenicek bi bölüm gene

ay cengiz zaten bilmiyo muydu kız canın kendi oğlu olmadığını :1ninca: hani bi kere ali buna misilleme yapmıştı bu da gitti dna raporu çıkarttı, raporda biyoloji babası değildir yazıyodu cengiz de yırttı attı falan fisfisfis

Malice;10696798]ay cengiz zaten bilmiyo muydu kız canın kendi oğlu olmadığını :1ninca: hani bi kere ali buna misilleme yapmıştı bu da gitti dna raporu çıkarttı, raporda biyoloji babası değildir yazıyodu cengiz de yırttı attı falan fisfisfis[/QUOTE]

canım vallaha o sahneyı kacırmısım galıba:eek:lmaz: hatırlamıyorum ama eysan soyledıkten sonra cengız arabasıyla hızlı bı sekılde trafıkte falan gosterıyor süprizzzzz

Arkadaslar cengiz can'in onun cocugu olmadigini biliyor.. Fakat düsünsenize adam eysanin ugruna bunu bile bilmemezlikten gelmis.. Ama eysan ona bunu söylerse,adam yikilmazmi?

Yoksa :"Sorun degil eysan,zaten haberim vardi,senden gizli DNA testi yapmistim" mi desin?

Gercegi hep göz ardi etti cengiz,ama bu sefer Eysan yüzüne vuracak bu gercegi.

Ay kızlar ATV'de yeni bir dizi başlayacakmış Aşk ve Ceza diye. ezel'i bırakıp onu mu izlesemCADIARZU Murat yıldırımla Nurgül Yeşilçay varmış başrolde. İkisinide izleyemem zira 2 dizi izliyorum o kadar. Geniş ailemden vazgeçmem, kanımca Ezel'i gözden çıkariciyim.:hulya:

X