Ezel Atv

Kizlar bence Eysan manyagi ruya goruyor,
ancak ruyasinda oyle opusur Ezelle. :umursamaz:

bende öyle düşündüm canım,birde bu hafta bana sıkıcı geldi sanki,herhafta daha sürükleyiciydi,bazen diyalogları anlamakta güçlük çekiyorum,sizce nasıldı,banamı öyle geldi yoksa,ayrıca baharın sivrisinek gibi vızıldama sesine katlanamıyorum offffffff:eek:

ayy bu baharda aynı unutulmazdaki eda gibi mıymıntı kendine acı çektirmeye bayılıyor okadar zengin kendini ölmeye mahkum ediyor ne saçma ayyy öl o zaman yada edayla aynı eve taşınkaydirigubbakcemile3

Kamiil nasıl kıyarlar sana:çok üzgünüm:

Kamil ölmez değilmi ezeldaşlar:gitme:

Ben bile anladım ekran karşısında var bir hinlik o adamda diye, garibim kamilde al kardeş ısınırsın diyor yaa:gitme: Hiç acımadan vurdu Kamili, pislik:mymeka:

Bşaını kaçırmışım kızlar, dayı taksideki adamı niye vurdu. yani o şoför kimin adamıydı ne husumetleri vardı dayıyla. Gösterdilermi orayı.Alinin adamımıydı yoksa başkasınınmı. Bence Ali yaptırdı diye düşünecek herkes ama dayının bir kanlısı filan çıkacak:ecrin_bebek:, dizye hareket gelmesi açısından yane.

Eyşan uyuzu malı götürdü. Mal burda Ezel oluyor tabelaelaelaelaelae

Ben size demiştim dimi Ali öldürmez Serdarı diye. İkisi birlik olup Cengizi silecekler ortadan.

Ama Aliye üzüldüm yaaa, nasıl seviyor Baharı.opuyorumnanaktan

Baharada güldüm bir yandan, "ama sen kötüsün" yapma yaaav, Alimi kötü, yok canıım. İnanmam bak. Kızın verdiği tepkiye bakın allasen, ama sen kötüsün, etrafındakilere kötülük ediyorsunkaydirigubbakcemile, Lan uyuşuk Bahar adama abi diyorsun, her daim yanyanasınız, adam sana ilanı aşk ediyor senin verdiğin tepkiye bak "ama sen kötüsün"
Benim bildiğim abi denen biri böyle birşey söylese ben seni abi gibi görüyorum filan denir salak mıymıntı Bahar:tomato:

Fragmanda Kamili niye göstermediler, nolcak Kamil. Pislik ezel mok ettin herşeyi, adi herif.:mymeka:, senin yüzünden vuruldu Kamil.:mymeka:

Kızlar bu arad Tefo Ezelden daha yakışıklı değilmi:asigim: Ezele bu bölüm uyuz oldum yeni favorim Tefo:lepi:

Heee bu arada bahara beyin hücresi nakli için kampanya başlatıyorum, kanımca küçükken çok darbe yemiş kafadan beyni basmıyor artık. sositosositoyahu sen restorantta fenalaşıyorsun doktor yerine Bana Ezeli çağır Ali abi diyorsun, a salak kız. aaaaaah kahramanım Ezel, hakkaten beyni basmıyor bu kızın. Dizinin saçmalıklarından biriydi o sahne.

Eyşan nasılda yerin dibine soktu Cengizi. Biz olsak ağlar sızlar ühü ühü ühüh, kocam beni aldatıyor diye veryansın ederdik. Kadın kafasını kullanıyor işte, bahar da olmayan akılda kanımca Eyşanda.

Nil, cidden Cengize aşıkmı oldu ne, sanki sahici ağladı Cengiz ona posta koyunca.fisfisfis

bu hafta hiç sevmedim ezeli gıcık oldum
diğer haftalara göre bence bu hafta tuhatı bıraz ya tat vermedi bana
bıde dıkkat ettınızmı bu hafta nekdar bbiiiiiiiiiiiiiip verdi geçen haftalarda terbiyelıydıler bu hafta terbıyelerı bozulmuş

kuzuma da katılıyorum bahar alıye aynen ilkokul 1. sınıf çocuğu edasıyla "ama sen kötüsüüüün" dedi
orda alıyede üzüldüm be ağlarken

eyşanın içinden de şeytan çıktı resmen ne kadın maşallahh valla erkek ol gel cengiz senı sevmıyorum ama benım direğimsin cengiz vıdı vıdı ettı gönderdı herifi
heele tam öpüşürken nası intikamını aldı vay beeee

ya bahar ölsün artık bu ne yaa.nefesimi tutarım diyo adama ya geberde kurtulalım..mıymıntı prenses...
ezele uyuz oldum bu bölümde nası posta koydu şebnemle kamile nankör...eski bölümlerdede dayıya yapmıstı..ezel bahara yıllardır yatakta uyumadım ben dedi dikkatimi çekti..cengizin eyşanı kaybetmemek için çırpınışı çok acıklıydı yazık bu adama ya her dizide geberircesine aşık oluyo kimse onu sevmiyo..ali abimizede yazık nasıda ağladı..
kızlar ayrıca tefonun her bölümde rolü dahada güçleniyo..çok dikkat çekici bi karakter bi süprizde ondan bekliyorum patlatıcak bişey ama ne?
kamil emmiye yazık oldu inşallah ölmez karısı çocuğu var yaaaaaaaa.

nil eyşanı aradığında eyşanın üzerinde kot,tshirt vardı nil öyle kızdırdıki eyşanı hemen gitmiş vamp bir kadın olmuş anam dedim noluo bu kadın ne ara kıayfet değiştirdi..eyşan da çok fena teyzesi dediya otel işi bitsin orası sizin güvenceniz diye...eyşanda cengizi o yüzden sıkıştırdı...ama elindekindende olcak cengiz ezele kıbrıstaki oteli teminat olarak gösterdi...eyşanın bundan haberi yok tabi...

Beter olsun Cengiz.:umursamaz:

Biride şu Eyşan şeytanını ortadan kaldırsa tam olacak haa:ecrin_bebek:

Bu arada, Ezel'in evine girenler Alinin adamlarıydı dimi?? Peki dayının ne işi vardı o esnada orda. Ve o kadar kolaymı bir eve girmek, heleki Ezel'in evinekafamçokkarıştı

Ezel iyice havaya girdi bu hafta, o ne afra o ne tafraydi öyle :mymeka:
Ama o sinir krizi sahnesi harikaydi, adama hayran kaldim. :asigim:
Sebnem´le Kamil´i kovarak coook ayip etti, ulan onlar senin yoldaslarin, nasil bir kalemde silersin :mymeka:
Ama benim anlamadigim nokta su; Kamil neden karsi cikiyo Ezel´in intikamina, neden birden fikir degistirdi "Bu sen degilsin" diyeCADIARZU
Sonucta hepsi de intikam icin yola ciktilar, neden birden degistiler anlamadim.

Burdan senaristlere sesleniyorum, öldürün su Bahar´i, yoksa gelip ben öldürecem,kimse elimden alamicak :bbo:
O ne uyuzluk, o ne miymintiliktir yaa.. Restorant sahnesinde " Aha" dedim, "Bahar sonunda Hakk´in rahmetine kavusuyor,yasasin :lepi:" Hayallerim yikildi.benneyaptımki
Ölüm döseginde hala Ezel´i sayikliyor, sankim devlerin askini yasadilar,tövbe tövbe ya :dilcikar:
Millet de aval aval bakiyor, ambulans cagirsaniza. Ezel doktor mu :mymeka: Gercekten cok sacmaydi o sahne.

Olan yine Kamil´cigime oldu senağlama Insallah Dayi ona da bi sekilde yetismistir de, ölmemistir :1no2:

Kızlar bu arad Tefo Ezelden daha yakışıklı değilmi:asigim: Ezele bu bölüm uyuz oldum yeni favorim Tefo:lepi:

Ule kuzu, maldan iyi anliyorsun :jeyyar:
Tefo cok karizmatik hakketten ya :asigim:
Bu arada Tevfik´cigim Esra Akkaya´nin kardesiymis,
hani su Kudret Sabanci´nin Aliye´yle aldattigi eski karisi.CADIARZU

Yeni fragmanda da Eysan Ezel´i götürüyor anasini satayim. Kalles kari :mymeka:

şu bahar ölseydi ezelde eyşana dönerdi iyice adamı yavaşlatıyor bu kız yaaa :mymeka:
kamil inşallah ölmez ya herkes ıyırdı durumdan kamile kimse sahip çıkmadı yav
cengiz sümsüğünede iyi oluyor beter olsun ezik karakterli bir adam iradesiz :tomato:
buhafta dizi benide çok heyecanlandırmadı normaldi yanii

şu bahar ölseydi ezelde eyşana dönerdi iyice adamı yavaşlatıyor bu kız yaaa :mymeka:
kamil inşallah ölmez ya herkes ıyırdı durumdan kamile kimse sahip çıkmadı yav
cengiz sümsüğünede iyi oluyor beter olsun ezik karakterli bir adam iradesiz :tomato:
buhafta dizi benide çok heyecanlandırmadı normaldi yanii

Niye öyle diyon kız, Eyşanı süründürsün bu manyak ezel. Beter etsin. Kör kurşunlara gelesice Eyşan:mymeka: gül gibi herife yapışacak önümüzdeki hafta:gitme:, ama neyseki Tefonun hala bir kırığı yok:lepi:

Ule kuzu, maldan iyi anliyorsun :jeyyar:
Tefo cok karizmatik hakketten ya :asigim:
Bu arada Tevfik´cigim Esra Akkaya´nin kardesiymis,
hani su Kudret Sabanci´nin Aliye´yle aldattigi eski karisi.CADIARZU

Yeni fragmanda da Eysan Ezel´i götürüyor anasini satayim. Kalles kari :mymeka:

Ay he yaa, karizmatik dimiopuyorumnanaktan

Tefo kanımca Aliyi sevdi, Allah verede Ezel'e yamuk yapmasa.benneyaptımki

kızlar yeni bölümün fragmanını nerden izlediniz yahu ben bulmadım benneyaptımki

Dün akşam dizi bittikten hemen sonra verdiler. Yutuptan bakabilirsin çoktan düşmüştür oraya.

Hadi be, sana noluyor, Tefoyu ben keşfettim:mymeka:kötükedihüso

hic yakisiyormu senin gibi evli bir bayana üstelik iki cocuk annesisin :mymeka:

Tefo ücüncü cocugun olur ancak olsa olsa:CüvCüv::CüvCüv:

cildin burus burus olmus,gencecik tefo'dan ne istiyorsun :kızgın:

Adami hizla yaslandirirsin sen, etme eyleme yazik günah şakkıdı

Dayi'yi alalim sana, boyu boyuna, yasi yasina,tipi tipine uygun vereliniortak

kuzum napim ama sevmedim şu baharı mıymıymıy edip duruyor bunalım takılıyor e eyşan ne diye ömeri terketti bahar iyileşsin diye noldu şimdi gene ömeri bahar yüzünden kaybediyor :eek:lmaz:
ya bende alinin evini bir tuhaf buluyorum arabada içerde havuzda yatakta ne biçimse fisfisfis

X