Eyyll'sz Geyik olmaz diyenler

Eyylxuxl

önce rütbeni bilicen
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
1.214
15
canlarım ciğerlerim herşeylerim:asigim:
nasıl özledim hepinizi anlatamam Şeniz
geçirdiğim kötü günler geçsin diye umutla beklerken daha kötü günler yaşadım:çok üzgünüm:
kalp krizi geçirmeme an kalmışken kurtuldum :1shok:senağlama
neyse bunlardan bahsetmek istemiyorum

burayı, beraber hayatın dalgasını geçemeyi ve sizleri çok özledim
:icecream:

yokluğunu hiç fark etmedim çünkü bende yoktum -tatlicadiarzu-

demek helvanı yapmama ramak kaldıydı heee :icecream:

bu teşekkürler nereye gitti yafisfisfis
hoşbulduk mavruşum bende seni gördüğüme çok sevindimsositososito

aramıza hoşgeldin a.s.
seni terkrardan burda görmek çok güzel
bu arada büyük geçmiş olsun kendine dikkat et

Hoş geldin eylüll seni bugün ne giydin çekte görelim topiğinden hatırlıyorum. çok geçmiş olsun inşallah kötü günler geride kaldı.

:1shok:Vışşşşşş kimleri görüyorum
Kraliçem geri dönmüş be yav:icecream:
Çok ama çok sevindimmm yaaa:1rolleyesyalandan kim ölmüş:roflol:)

Ne oldi,rengin soldu,gözlerin neiye böyle pörtledi:lepi:

Yeavrum ben bu kızın en son tatil için açtığı geyik topicini hatırlıyorum burda diğerlerini saymıyorum üzücü olanları geçtim özlemşim şaşırdım :asigim:

hoşgelmişsen -tatlicadiarzu-
hastamıydın gecmiş olsun canım:teselli:

hoşgeldin küçük çekirdeğim akıllı moda ikonum geçti o günler artık unutmaya çalış:teselli: seni seviyorumŞeniz

Yeavrum ben bu kızın en son tatil için açtığı geyik topicini hatırlıyorum burda diğerlerini saymıyorum üzücü olanları geçtim özlemşim şaşırdım :asigim:

hoşgelmişsen -tatlicadiarzu-
hastamıydın gecmiş olsun canım:teselli:

hoşgeldin küçük çekirdeğim akıllı moda ikonum geçti o günler artık unutmaya çalış:teselli: seni seviyorumŞeniz

:dilcikar:Beni gören hiç yok bakıyorumda,herkez Eyylülü görüyor bakın bende buradayım:dilcikar:Temem öyle olsun madem Eylülünğüz geldi tabi Adoşunuzun pabucu dama atıldı dimi:a015:

Beni gören hiç yok bakıyorumda,herkez Eyylülü görüyor bakın bende buradayımTemem öyle olsun madem Eylülünğüz geldi tabi Adoşunuzun pabucu dama atıldı dimi

senin pabuçun pek ağır atılmıyor dama loooo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…