- 22 Eylül 2020
- 32
- 42
- 8
- Konu Sahibi GelinKizzz
-
Olabildiğince gıdayı azaltın limonlu su mutlaka içinMERHABALAAAR,
Kızlarrr, çalkantılı bir ilişki sonrası nihayet evleniyoruz. Yaşım 34 ve 2 hafta önce 92 kiloydum
Hızlı bir diyetle şuan 87,7 kiloyum. Ve bozmadan 2 hafta sonra olacak sözüme kadar kilo vermeye çalışıyorum.
Boyum uzun olduğu için (1.76) obezlikten çıkmam için en azından 79 kilo olmam lazım ama tabi bu mümkün değilsevgilim de minyon, çok üzülüyorum vallahi. Bana destek olun hiç bozmadan eriyeyim hızlıca. Fikirlerinize de açığım
Boy : 1,76 cm
BAŞLANGIÇ;
08/09/2020: 92,5 Kg.
22/09/2020: 87,7Kg.
YENİ HEDEFLER :
1. HEDEF 85 KG OLMAK - HEDEFE KALAN GÜN 11 GÜN. ( HEDEF : 3 EKİM) - Muhtemelen söz tarihimiz.
2. HEDEF 81 KG. OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 25 GÜN. ( HEDEF : 17 EKİM ) - Muhtemelen nişan tarihimiz.
3. HEDEF 75 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 85 GÜN. ( HEDEF : 17 ARALIK) - Muhtemelen düğün tarihimiz.
Merhaba. Azminize hayran kaldım. Neler yapıyorsunuz gün içinde. Çünkü aşırı kilolu biri değilsiniz. Be çok hızlı kilo veriyorsunuz. Aman dikkat edin. Kat kat geri almayın. Maşallah
Yedikleriniz Benim diyetime uyuyor. Sadece ben daha fazla yiyorum. O yüzden de az gidiyor. Ama haklı kocaman bir sebebiniz var. O yüzden bişey diyemiyorum.Merhabalaar,
Aşırı kilolu olmasam da aşırı hızlı kilo alıp veriyorum malesef. Vücudumun direnç kilosu 79-80. Bu rakamın altına çok zor iniyorum. Ama bu rakama gelene kadar da hızla kilo kaybediyorum. Açlığa tahammülüm yüksek, bu 1 ayda nerdeyse aç yaşadım. Sağlıklı olmadığını bilsem de, hedef büyük olunca mecburen böyle oldu. Zaten 79a düşünce sağlıkla kilo vermeye devam edeceğim inşallah.
Bu süreçte her sabah 1 kaşık organik elma sirkesi içtim, üstüne ılık su 1 bardak.
Kahvaltımı yaptım, ama sıfır ekmek. Yumurta-peynir-domates salatalık biber. Bazı günler 4-5 yeşil zeytin.
Öğlenleri çiğ badem yeşil çay kahve ile geçiştirdim.
Akşamları da çok geç olmamak kaydıyla salata yedim. Arada kebap-köfte-tavuk yedim. Ama haftada 1-2. Sıfır ekmekle.
Bu 1 ayda toplasanız 1 tam ekmek yememişimdir yani. Karbonhidrat en minimumda, protein ağırlıklı.
Meyve olarak da yeşil elma bolca tüketiyorum, arada da mandalina.
Cok güzel bir sekilde vermissiniz, tebrik ediyorum.Selamlaar,
Hiç bozmamama rağmen sanırım 1 ayda 11 kilo verdiğimden artık kilo vermem durdu.
Dolayısıyla 81 küsürlerdeyim haala, yarın da sözüm var ama artık yapacak bir şey yok...
80le söze girip 79 bucukla nişana girmekti hedefim ancak malesef olmadı.. 81 küsürle söze, 80 küsürle de nişana gireceğim sanırım. Allahtan boyum 1.76 ve çok aşırı şişman durmuyorum artık..
düğüne inşallah daha zayıf bir gelin olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?