bebeğim daha 6 aylık ve yine hamileyimne yapıcağımı bilemiyorum,nolur benim gibi olanlar fikir versin... ayrıca ilk doğumum sezeryandı,ne kadar zaman lazım hiç bilmiyorum nolur bişiler yazınnnnnnnnn
bebeğim daha 6 aylık ve yine hamileyimne yapıcağımı bilemiyorum,nolur benim gibi olanlar fikir versin... ayrıca ilk doğumum sezeryandı,ne kadar zaman lazım hiç bilmiyorum nolur bişiler yazınnnnnnnnn
hamilemisiniz emziryormusunuz bebeğinizi
Kizlar konu 2010yilina aitBenle rahmetli kardesimde o sekildeymis benden 6 ay sonra annem tekrar hamile kalmış hala arada takılırım sütünu bir benden esirgedin diye eğer durumunuz varsa ve ikinci cocugunuzsa başka çocuğunuz varsa daha da zor olur çünkü bir seferde de buyuyebilirler
Bende sşimdi fark ettimKizlar konu 2010yilina ait
Bu arada bebisi saglikli alirsin kucagina insaAllahBende sşimdi fark ettimay dedim 2010 yazıyo
İnşallah çok teşekkürlerBu arada bebisi saglikli alirsin kucagina insaAllah
benimde 6 aylık kızım var korunyoduk adetime 3 gun kala korunmadı olmaz diye ama bugun adet olacaktım gelmediKizlar konu 2010yilina ait
neden gelmiyo olabilir boyle olupta hamile kalan varmıbenimde 6 aylık kızım var korunyoduk adetime 3 gun kala korunmadı olmaz diye ama bugun adet olacaktım gelmedi
Allah sizi sinamiyor, korunmasiz iliski yasamissiniz ve hamile kalmissiniz bu kadar basit.o kadar kararsızımki..benimde tek derdim ilk bebeğim ezilir,ilgilenemem diyeoffff ya,çok stresliyim..allahtan bebeğim emmiyor beni,daha onun ek gıdaları,yemesi derken offfffff offffff..herşeyde vardır bi hayır ama ilk doğumumun sezeryan olmasıda çok kafama karıştırıyo,Allah'ım beni sınıyor galiba,bende ikinci bebişim çok geç olmasın istiyodum ama bu kadar da değil:)
6 ay bebeği olupta hamile kalıp emziren varmıAllah sizi sinamiyor, korunmasiz iliski yasamissiniz ve hamile kalmissiniz bu kadar basit.
Bebeginiz bu kadar kucukken, hem de sezaryenle dogum yapmisken nasil cesaret ettiniz hayret ettim. Benim 2 cocugumun arasi 18 ay, ben bile isteye hamile kalmistim ve ilk dogumum vajinal dogumdu
Ben oğlum 14 aylıkken hamile kaldım. Emziriyordum. Memeden kesmedim, hamileliğim boyunca emzirmeye devam ettim. Kızım doğduğunda oğlum 22 aylıktı. 8 ay ikisini beraber emzirdim. Oğlum 30 aylıkken memeden kestim ve kızımı emzirmeye devam ettim. Kızım da 17 aylık olana kadar emdi. Geçirdiğim bir hastalık yüzünden onu memeden erken ayırmam gerekti. Şu an 26 aylık, eğer hastalanmasaydım muhtemelen hala emziriyor olacaktım.6 ay bebeği olupta hamile kalıp emziren varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?