Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim daha 6 aylık ve yine hamileyimne yapıcağımı bilemiyorum,nolur benim gibi olanlar fikir versin...
ayrıca ilk doğumum sezeryandı,ne kadar zaman lazım hiç bilmiyorum
nolur bişiler yazınnnnnnnnn
Senin bir konun da. Hamilelik şüphesi mi vardı da. Sonunda şükür değilmişim hamile dendiydi. Ben mi karıştırıyorum? Bu seferki şüphe değil kesin mi?İnşallah hayırlısı olur:)
cnm hayırlı olsun öncelikle.. benim de 1 yaşında oğlum var ve 3 aylık hamileyim :) bebiş doğduğunda oğlum 1,5 yaşında olacak.. bende çok şaşırdım öğrendiğimde.. oğlumu düşündüm daha küçük, daha çok ilgiye ihtiyacı var diye.. ama düşündükce kendi kendimin moral hocası oldum.. doğacak bebeğinle, ilkini sevgin eşit olacak niayetinde.. ikiside evladın.. çocuğum ezilir, mahrum kalır die düşünme sakın.. annesin sen.. başlarda zorluk çekeceksin, çekeceğiz... ama sonra kafa kafaya vermiş, oyun oynarken gördüğün zaman çocuklarını keşke değil, iyiki diyeceksin :) birbirlerine yetecekler.. kardeşimle benim aramda da 1 yaş 3 ay var.. Annem der ki, kendi kendime bi düzen kurdum, zorlandım evet, ama ben anneydim, yapabilirdim ve yaptım der... şimdi kardeşimle Aramda fazla yaş farkı olmadığı için arkadaş gibiyiz, iyiki de öleyiz... sakın moralini bozma nasıl olacak die düşünüp durma..yaparım de yaparsın.. annesin çünkü :)