• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyvah yine hamileyim:(

Merhabalar benim bir oğlum var henüz 13 aylık ve ben şuan 5,5 aylık hamileyim inan o kadar üzüldüm ağladımki kaç kez aldırmaktan döndüm doktorum doğur bence dedi kürtajın daha tehlikeli olduğunu söyledi devam ettim ve bir kızım olacak allah nasib ederse şuan çok iyiym ve iyikide aldırmamışım diyorum iyikide devam etmişim çok zor 2 sene eve kapanıp çocuklarla ama çokta güzel sakın kötü şeyler aklına getirme devam et çok iyi olacak önce sıkıntı çekeceksin ama sonrası mükemmel olacak. Allahın hediyesi diyorum ben sürpriz bebem diyorum. Küçücük bir can ve sen onun annesisin unutma anne diyecek sana anneciğim diyecek. Allah yardımcımız olsun umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sakın üzülme herkesin isteyipte cesaret edemediği bir olay bu inan bir çok insan araları yakın olsun kıskançlık olmasın diye peşpeşe doğuruyor uzmanlarda arası yakın olan kardeşlerin daha iyi anlaşığını söylüyor. Bundan sonra sıkı önlemini alırsın. Hayırlı hamilelikler diliyorum.

Hayırlı olsun benimde 13 aylık bir oğlum var 6 aylıkta kızıma hamileyim çok üzüldüm ağladım ama şimdi çok mutluyum. Hayırlı hamilelikler diliyorum

inşallah Allah'ım ben ve benim gibi arkadaşlara yardımcı olur,doğurmaya karar verdim..ailelere açıkladık çok sevindiler..evet çok zor bi durum ama insan alışıyor zamanla,hayırlısı inşallah......

benimde oğlum 15aylıkken 2ye hamile kaldım ve başta çok bunalıma girdim ama aldırmayı hiç düşünmedim..hem vicdanen hemde Allah katında bu yükümlülüğün altına giremem çünkü..şuan 22 haftalık hamileyim ve bakımının zor olacagını bilsemde artık hiç üzülmüyorum..rabbim sağlıklı hayırlı versin inş..evet 6ay çok küçük ama napıcan kısmet böyleymiş..hem eskiden hep böyle erken hamiş kalan dolu insan var..benimle abim arasındada 7ay var,abim 7ayllıkken annem bana hamile kalmış,beraber büyüdünz diyor..

bence üzülmeyin biz ocak anneleriyiz arkadaşlardan 7-8 kişi tekrar hamile,ilk yıl zor olur sonra rahat edersin..bir yıla iki bebek olacak ocak annelerinde de:)

bebeğim daha 6 aylık ve yine hamileyim:( ne yapıcağımı bilemiyorum,nolur benim gibi olanlar fikir versin...:43: ayrıca ilk doğumum sezeryandı,ne kadar zaman lazım hiç bilmiyorum:( nolur bişiler yazınnnnnnnnn

Merhaba Mihabu,

Öncelikle hamile oldugunuz icin tebrikler... Ben kendim yasamadim ama yakin bir akrabamin basinada ayni sey geldi.

Ücüncü cocugu normal dogum olarak baslamis fakat sezeryanla sonuclandi. Bebegi daha 7 aylikken, o tekrar hamile kalmis... oda tereddüt etti aldirayim mi aldirmayayim mi diye, cünkü sezeryan oldugu icin tehlikeli olur diye düsünüyordu... fakat simdi dogurmaya karar verdi...

Allah büyük, hersey yolunda gider insallah... kendine dikkat et..

sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim...

2. bebe ise herşey çok güzel olur. Hayırlısıyla doğurun, ikisi bir büyürler. Ama 3. 4. ya da 5. bebeye kazara hamile kalındı ise ne yaparsınız arkadaşlar. Herşeye rağmen bunu da doğurayım sıraya sokayım mı dersiniz yoksa o minik canı aldırmayı düşünüp kürtaj masasına mı yatarsınız. Sadece fikirlerinizi merak ettim bayanlar..

bebeğim daha 6 aylık ve yine hamileyim:KK43: ne yapıcağımı bilemiyorum,nolur benim gibi olanlar fikir versin...:KK43: ayrıca ilk doğumum sezeryandı,ne kadar zaman lazım hiç bilmiyorum:KK43: nolur bişiler yazınnnnnnnnn

o kadar kararsızımki..benimde tek derdim ilk bebeğim ezilir,ilgilenemem diye:KK43: offff ya,çok stresliyim..allahtan bebeğim emmiyor beni,daha onun ek gıdaları,yemesi derken offfffff offffff..herşeyde vardır bi hayır ama ilk doğumumun sezeryan olmasıda çok kafama karıştırıyo,Allah'ım beni sınıyor galiba,bende ikinci bebişim çok geç olmasın istiyodum ama bu kadar da değil:)
Allah sizi sinamiyor, korunmasiz iliski yasamissiniz ve hamile kalmissiniz bu kadar basit.
Bebeginiz bu kadar kucukken, hem de sezaryenle dogum yapmisken nasil cesaret ettiniz hayret ettim. Benim 2 cocugumun arasi 18 ay, ben bile isteye hamile kalmistim ve ilk dogumum vajinal dogumdu 🤷‍♀️

Allah sizi sinamiyor, korunmasiz iliski yasamissiniz ve hamile kalmissiniz bu kadar basit.
Bebeginiz bu kadar kucukken, hem de sezaryenle dogum yapmisken nasil cesaret ettiniz hayret ettim. Benim 2 cocugumun arasi 18 ay, ben bile isteye hamile kalmistim ve ilk dogumum vajinal dogumdu 🤷‍♀️
6 ay bebeği olupta hamile kalıp emziren varmı

6 ay bebeği olupta hamile kalıp emziren varmı
Ben oğlum 14 aylıkken hamile kaldım. Emziriyordum. Memeden kesmedim, hamileliğim boyunca emzirmeye devam ettim. Kızım doğduğunda oğlum 22 aylıktı. 8 ay ikisini beraber emzirdim. Oğlum 30 aylıkken memeden kestim ve kızımı emzirmeye devam ettim. Kızım da 17 aylık olana kadar emdi. Geçirdiğim bir hastalık yüzünden onu memeden erken ayırmam gerekti. Şu an 26 aylık, eğer hastalanmasaydım muhtemelen hala emziriyor olacaktım.

Back