Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence korkma nasibi varmış gelmiş.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..arkadaşımın var öyle şuan çok iyiler,sıkılmıyorlar.benimkilerinde arası 2 yaş olacak ilk yıl zorlu geçer diye düşünüyorum
içimi rahatlattın biraz,çok teşekkürler..
Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun. Bende 6 ay önce sezeryanla doğum yaptım. 40 gün sonra kontrole gittiğimde doktorum 2 sene karşıma hamileyim diye gelme demişti bende sezeryandan dolayımı diye sordum yok alakası yok hamile kalır ve doğurucam dersen doğurttururum son dönemlerde biraz dikkatli olman gerekir okadar demişti. Ama iki küçük çocukla hem sana hemde ilk bebeğine yazık olur onu ihmal etmiş olursun ben ikiz babasıyım inan ikiz bebek çok az arayla doğan iki bebekten daha kolay demişti.Yok doğurmayacağım altından kalkamam dersende o konudada yardımcı olmaya çalışırım ama psikolojin çöker diye uyarmıştı. Maddi ve manevi altından kalkabileceğine inanıyorsan doğur ama çok iyi düşün eşinle enine boyuna tartışın derim ama çok hızlı karar vermek zorundasın hala emzirmeye devam ediyorsan özellikle çünkü doğurmaya karar verirsen bildiğim kadarıyla emzirmeyi kesmen gerekicek. Benim en yakın arkadaşımla kardeşinin arası 16 ay eskiden çok daha sık olan bişeydi sanırım böyle şeyler. Bu zamanda çok daha dikkatli olmak lazım neyse olan olmuş zaten şimdi o konulara girmeyelim ama umarım en doğru ve pişman olmayacağın bir karar verirsin. Hayırlısı neyse o olsun.
gerçekten herkese çok teşekkürler derdime ortak olduğunuz için:) dün doktorumla konuştum,bana gülerek benim başıma gelen seninde başına gelmiş dedi..13 ay arayla kendiside doğum yapmış hem de sezeryan..bende kürtaja karşıyım,sonuçta Allahın verdiği bi can için karar vermek olmaz ama altından kalkamıycam düşüncesi beni çok korkutuyorsonuçta ilk bebeğim kucağımda,ilerde ikinci bir bebek istiycem neden bu olmasın değil mi?yorumları okudukça güç alıyorum arkadaşlar,çok saolun
![]()
canım eşin ne diyor istiyormu bebeği en önemliside onun desteği yaa kesinlikle doğur çok güzel bişey canım ilerde yine yaparsın 3 olur nolcakki...yetişirsin yetişirsin bişey olmaz beraber büyürler işte...keşke bende pko olmasada bende senin gibi böle peşpeşe hamile kalsam rabbime şükretde çocuğun oluyor insanlar 1 tane olsun diye yıllardır harap oluyorlar ama sen şanslısın canım çok isterdim senin yerinde olmayı çokk gerçi bekarım olurmu bilmiorum ama pko hastalığı genelde buna yol açıyor biliyorum darısı başıma inşalah