eyvah kv geliyor :(

Siz zaten sınırlı görüşüyorsunuz.
Eşiniz size çok müdahale etmiyor ki bu kadar rahatsızsınız.

Kimse durduk yerde bir insandan hele de eşinin annesinden nefret etmez. evliliğimizin ilk senesinde öyle şeyler yaşattı ki bırakın beni eşim ailesiyle 1-2 sene konuşmadı, görüşmedi ve bu tamamen kendi kararıydı. 10 sene oldu, eşimin ve benim iyi kötü tüm tepkilerimize rağmen davranışlarında milim değişme yok. Ben ne kadar huzursuzsam eşim de öyle kadar huzursuz. Annesi sorun çıkarmadan, kavga etmeden gitsin diye dua ediyor garibim. Çünkü tatlı dil güler yüz muhatap olmamak vb hiçbir şey yaramıyor bu kadın için.

... Bey diyin
hay Allahım şimdide bu modeller var anne desen annen olmaz o el öpmekle dudak aşınmaz.valla dediklerin bildiğin çerez.neler yaşadım ama annem sağolsun anne de sen kazanırsın vs hep böyle telkin etti mükemmel bir annem var sağolsun.

Emin ol kendini 4.4lük sanarsın gelin damat aklına gelmeyen bişeye takar ,böyledir bu.

Kadınla sarılıp yatacak halin yok

doğur büyüt oğlunu adam et ,
sonra böyle bi karısı gelsin ...

İnsanlar hiç 1mi birşey e katlanmaz ya eskiler gibi zaten olamayız ama bu kadar da değil yaa

valla oğlunu o doğurmuş,büyüyünce bu değişmiyor yada evlatlıktan çıkmıyor ,

çocuklar büyüyünce sen de siliverirsin boşver !

2 gün nedir ki milletinki 2 ay gelip gitmiyor onlar ne yapsın

Son düzenleme:
Şu profil de cizmeye calistigin karakterle alakan olduğunu pek hissetmedim zira o tip insan sürekli de değil 2güne bunu demez.sabır eder.bin bahane siralanaz ,gerçek sebepler olsa da Allaha sığınır .

Herkes farklı farklı. Kimi sabreder kimi kahreder.
Keşke sabrın saygının kırıntısı kalsaydı aramızda.
bazıları mış gibi yapar ben yapamam.
Eğer ben de ilerde böyle kv olacaksam Allah evlatlarımı da beni de bu imtihandan korusun.

Şu profil de cizmeye calistigin karakterle alakan olduğunu pek hissetmedim zira o tip insan sürekli de değil 2güne bunu demez.sabır eder.bin bahane siralanaz ,gerçek sebepler olsa da Allaha sığınır .
Senin profildeki söz de seni yansıtıyor ise farkımız yok

Lütfen böyle söylemeyin. Muhakkak ki hoşunuza gitmiyor gelemsi ama o eşinizin annesi.
Üstelik sizde kayınvalide adayısınız. şimdi tutupta ben onun gibi yapmam falan da demeyin ne olacağını bilemeyiz
Siz iyi davranmaya gayret gösterin. Çünkü iyiliği Allah için yapacaksınız kayınvalideniz için değil
Sonuçta o ne kadar oğlumun evi vs deyip sizi zorlasa da misafir elbet zamanı dolunca gidecek
Biraz dişinizi sıkarak yada olduğunuz gibi davranarak 2 günü atlatabilirsiniz

Aynen ben de bunu düşündüm konuyu okuyunca

Kulaklarına tıpa tak... Sevdiğin adamın annesi Hakkında böyle düşünmek zorunda kalman çoook üzücü canım...

Anne demeyin ne var ki 10 yıllık evliyim anne X hanım U teyze gibi hiçbir hitap olmadan konuşuyorum sorun yok

Çocuk varmış ille bir şey diyeeceksen babaannesi der geçersin babaannesî onu verme eline gibi

Millet 20 yıl birlikte yaşıyor 2 gün ne kadar karışabilir

Ne derse dikkate alma ısrar ederse böyle alışkınız ya da kocanın adı ile K öyle istiyor de geç

Umursamayın uğraşmamayı öğrenir

Sakin olun yeter

B Began neden susup alttan alıyorsun. Sen kaç yasında bi bireysin. Sen susup alttan aldıkça o herşeyi söyleme hakkını buluyor kendinde

Kısa bir not düşeyim
Elbette oğlunun evine gelecek hakkıdır.
Ben onunla yalnız kalmak istemiyorum. Eşim evde olduktan sonra isterse 10 gün kalsın oğlunun evi diye.

Ama sınırını bilsin, edebiyle dursun.
Ben olsam istenmediğim yere gitmem,
mecbursam istenmeyen şeyleri
yapmam.
Bakacağın yüze tükürmeyeceksin.

X