• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyüp nikah salonu????

Esevde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2016
54
12
88
30
Eyüp Osmanlı park nikah salonu hakkında bilgisi olan var mı. Sadece nikah yapmak istiyoruz kokteyl olmayacak orada bu şekilde yapılıyor mu? Fiyat bilgisi fotoğrafçısı takı yerleri hakkında ..... Bir de Eyüp belediyesinin kültür merkezinde nikah salonu var orası hakkında bilgi sahibi olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu dahiyane öneriniz için teşekkür ederim ama farkındaysanız yaşayıp gören bilen varsa onların fikrini almak istiyorum ben.
Millete iyilik de yaramıyor. Hayır yani resmen oranın kurallarıyla ilgili bilgi sormuşsun. Aramadığından adım gibi eminim. Arasan şu sorulara cevap bulurdun çünkü.
Neyse beni ilgilendirmez Zaten.

Millete iyilik de yaramıyor. Hayır yani resmen oranın kurallarıyla ilgili bilgi sormuşsun. Aramadığından adım gibi eminim. Arasan şu sorulara cevap bulurdun çünkü.
Neyse beni ilgilendirmez Zaten.
Ters cevap vermek istemezdim kusura bakma ama gereksiz oldu biraz yorumunuz. Aradım ve aynı üniversitedeki öğrenci işlerindeki kadınlar gibi biriyle karşılaştım. O yüzden yeterli olmadı aldığım bilgiler ve buraya yazmak istedim. Dediğiniz şekilde çözsem bunu zaten burada insanları gereksiz yere meşgul etmezdim. Ani tepkiyle ters olduysa cevabım kusura bakmayın teşekkür ederim yine de ilgi gösterip öneri sunduğunuz için

Back