- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 46
Hiç duymamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç duymamıştım
Tc'niz uzerinden ptt hesabiniza yatiyor, devlet yardımları da bu şekilde yatıyorHiç duymamıştım
Günlerin düşmediği için başvuru yapsan da şartları sağlayamadığı için geçerli olmayabilir.calci birşey sorucam.
ben sene bitmeden 2 çocuk için başvuru yaptım 1 ay içinde evinize ne kadar ödeyeceğiniz gelir dediler hala birşey gelmedi. bu çocuk günlerini halletmeden eyt başvurusu yapamıyorum dimi?
Sanırım doğum borçlanması yaptınız. Tebligatın şimdiye kadar elinize ulaşması lazımdı inşallah geç kalmamışsınızdır. Postacı tebligatı adresinize getirecek evde olmadığınız bir güne denk geldiyse 1 aylık zamanınız dolmuş olabilir.calci birşey sorucam.
ben sene bitmeden 2 çocuk için başvuru yaptım 1 ay içinde evinize ne kadar ödeyeceğiniz gelir dediler hala birşey gelmedi. bu çocuk günlerini halletmeden eyt başvurusu yapamıyorum dimi?
Tebligatı imza atıp aldıktan sonra süre başlıyor işlemeye. Eve teslim edilmeyen tebligatlar sgk gidiyor,emeklilik işlemlerine gidip imza atarak aliyorsunuz. Ve bir aylık borç ödeme süresi devreye giriyor.Sanırım doğum borçlanması yaptınız. Tebligatın şimdiye kadar elinize ulaşması lazımdı inşallah geç kalmamışsınızdır. Postacı tebligatı adresinize getirecek evde olmadığınız bir güne denk geldiyse 1 aylık zamanınız dolmuş olabilir.
Ayrıca Borçlanmayı ödemeden başvuru yapamazsınız. Acilen sgk 170 arayın mutlaka onlar sizi yönlendiriyor ..
söylemesi de ayıp : )Ayıptır sorması, tavandan yatırdığınızda ne kadar maaş alınacak görünüyor sizde?
Kendim tebligatı elden almıştım. Görevli memur 1 ay süreniz var demişti. Posta yoluyla gelen tebligatta da teslim alıp imzayı attığınız gün başlıyor borçlanma süresi galiba.Tebligatı imza atıp aldıktan sonra süre başlıyor işlemeye. Eve teslim edilmeyen tebligatlar sgk gidiyor,emeklilik işlemlerine gidip imza atarak aliyorsunuz. Ve bir aylık borç ödeme süresi devreye giriyor.
Evet maaşın nereye yatırılmasıni istiyorsanız dilekçede yazmanız gerekiyor. Hayırlı olsunbu arada PTT yi de seçebilirsiniz tabi ki.Kusura bakmayın tekrar yazıyorum. Babam dilekçeyle başvurmak istedi de bilginiz var mı? Bankayı en başta seçmek zorunda mıyız?
Evet aynen öyle. İmzayı attiginizda başlamış oluyor. Eğer belli bir süre sgkya da gidip alınmazsa arşive gönderiliyor.Kendim tebligatı elden almıştım. Görevli memur 1 ay süreniz var demişti. Posta yoluyla gelen tebligatta da teslim alıp imzayı attığınız gün başlıyor borçlanma süresi galiba.
Cok teşekkür ederimEvet maaşın nereye yatırılmasıni istiyorsanız dilekçede yazmanız gerekiyor. Hayırlı olsunbu arada PTT yi de seçebilirsiniz tabi ki.
Mart primi mi. Dilekçeyi verdiğiniz ayı takiben emekli oluyorsunuz. Primi ödemeniz gerekebilir. Eğer fazla bir ödeme olursa iade de talep edebilirsiniz. Açıkçası bu konuda bilgi sahibi değilim. Fikir sadece.Sn Cordelia peki bu ay prim ödeyecek miyim? şu anda yansımız borç var çünkü.
calci birşey sorucam.
Mart primi mi. Dilekçeyi verdiğiniz ayı takiben emekli oluyorsunuz. Primi ödemeniz gerekebilir. Eğer fazla bir ödeme olursa iade de talep edebilirsiniz. Açıkçası bu konuda bilgi sahibi değilim. Fikir sadece.
Merak ettirmesi de ayıpsöylemesi de ayıp : )
Merak ettirmesi de ayıp
Eşimin de yüksek primle yattı ama umduğundan az maaşı.
Eşim kendisi bakmış. Dün e devlette de sistemde gözüküyordu.Verdiğim adresten hesaplatmadiniz mi?
Eşim kendisi bakmış. Dün e devlette de sistemde gözüküyordu.
Sisteme girmeden aşağı yukarı biliyordu ne kadar alacağını. Bahsettiği düşük prim ödeyenlerle arada çok fazla fark olmaması. Gerçi olsun Onlara da bayağı düşüktü maaşları.Sonuç? Beklediğinin üstünde mi altında mi?
İşlem durumunuzu e devletten evrak takibinden gördükten sonra mobil bankadan ödeyeceğiniz meblağı görüp ödeyebiliyorsunuz,sonrada sgk dan prim günlerinizin eklendiğini görürseniz işleminiz tamamdır,günleriniz tam ise yaşlılık aylığı başvuru işlemlerine geçebilirsinizcalci birşey sorucam.