cook sukur :)))
aksam yemegı
yogurt bı kase seftalı :)))
fındık yerım ılerleyen saatlerde
yatmadan sut ıkı bardak
aksam yemege mısafır geldı onlarla oyalanmak ıcın bı kase olmazdı salata yedımMasallah sana Eylul,yogurt ve seftali aksam yemegi icin guzel,hem de hafif.
amın canım ınsallah :))))darısı basımıza yaa tebrıkler....
70lere yaklaştım ben de çok mutluyum daha sonrada hedefim 60lar olacak inşallah
ben senin kadar düzenli yemiyorum ama benimde kendime göre bir düzenim var diyebilirim öğrendim artık ne yapmam gerektiğini
en önemlisi spor ihmal etmemek lazım çok zor değil ben genelde yürüyüş yapıyorum
ayyyy ne guzel valla sizide tebrik ediyorum,benimde bir basari oykum olsun istiyorum ama malesef ,ben 96 kiloyum zayifladikca bende sizinle paylasmak istiyorum hadi hayirlisi70lere yaklaştım ben de çok mutluyum daha sonrada hedefim 60lar olacak inşallah
ben senin kadar düzenli yemiyorum ama benimde kendime göre bir düzenim var diyebilirim öğrendim artık ne yapmam gerektiğini
en önemlisi spor ihmal etmemek lazım çok zor değil ben genelde yürüyüş yapıyorum
ayyyy ne guzel valla sizide tebrik ediyorum,benimde bir basari oykum olsun istiyorum ama malesef ,ben 96 kiloyum zayifladikca bende sizinle paylasmak istiyorum hadi hayirlisi
neden sende bıze katılmıyorsun??
arkadaslar zayıflama takımları gıbı takım kuralım dedık arkdaslarla
katılmak ısteyenler fıkırlerını yazsın lutfen)))
dun aksam gume gıttı leblebı ayranla gecıstırdık
yatmadan ıkı bardak sut ıctım
sabah kahvaltı
domates bıber peynır
bı dılım ekmek
sut
ıkı cevız
sonrasında kahve ve cıkolata
olabılır katılırız seve seveeee senın yontemını uyguluyorum zatennnn çok motıve edıcı bı ozellıgın var senın canmmmm acaba bugun ne yedı nasıl yaptı senın sıkı takıpcınım ve takıpçılerın de bence cokturrr senın gıbı oluruz ınsallah tum zayıflamak ısteyenlerede cok gusel yardımcı oluyursun bencee yapalımmm canmmmmhep beraberrrrneden sende bıze katılmıyorsun??
sabah kahvaltı
domates bıber peynır
bı dılım ekmek
sut
ıkı cevız
eylül hanım çok tebrik ederim ne güzel azmin zaferi izninizle size bişe sormak istiyorum 110 kilodan 70 kiloya düşünce haliyle deride sarkma olmadımı nasıl toparladınız?
bide sporu kilo fazlası olan kişi biraz kilo verdilkten sonramı başlamalı yoksa hemen diyetle aynı andamı başlamalı?
Merhaba Eylul
Uzun bir suredir kk nin takipcisiyim,senin kadar duzenli ve motive edici arkadas gormedim,en azindan ben.Eger bir takim kurarsan ben ilk olarak dahilim,hem de zevkle...ne de olsa bu isin tecrubesini yasayan birisin.Evet arkadaslar Eylul madem bir teklifte bulunmus,kacirmayalim...
olabılır katılırız seve seveeee senın yontemını uyguluyorum zatennnn çok motıve edıcı bı ozellıgın var senın canmmmm acaba bugun ne yedı nasıl yaptı senın sıkı takıpcınım ve takıpçılerın de bence cokturrr senın gıbı oluruz ınsallah tum zayıflamak ısteyenlerede cok gusel yardımcı oluyursun bencee yapalımmm canmmmmhep beraberrrr
yarın sabahtan baslayalım tam olarak ne yedık neler yaptıkkk ne gusel ınsallah azmımızle ırademızle bırıbırımızın destegıyle atalaım kılolarımızııııı arkadaslarımmmmm canlarımmmmm
eylül,azmin beni hayran bıraktı.seni tebrik ederim.
ben de bugün itibarıyla 76.4 kiloyum boyum 160cm.hedefim de 55 kg.
ben de varım her gün neler yediğimizi,neler yaptığımızı yazalım.beni de kabul ederseniz çok mutlu olurum.
kabul ne demek canım benım sabah baslıyoruz ona gore:)))))
aksam leblebıye felan fırsat kalmadı (((( mısafır kalabalıktı yatmadan yanı az once bır dılım karpuz yedım napım aclıktan da ölmemek lazım :)))9
sabah gorusmek uzere ama erken kalkmaya calısalım :))))
elbette neden olmasin ,bende seve seve katilirimneden sende bıze katılmıyorsun??
sabah kahvaltı
domates bıber peynır
bı dılım ekmek
sut
ıkı cevız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?