- 20 Şubat 2018
- 236
- 274
- 37
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Yok öyle şiddetli bir ağrım sancım olmadı hafiften bi oldu 3 5 dk kadar sonra geçti şuanda normal herşeyCanım senin bu sabah kasık ağrın oldu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle şiddetli bir ağrım sancım olmadı hafiften bi oldu 3 5 dk kadar sonra geçti şuanda normal herşeyCanım senin bu sabah kasık ağrın oldu mu ?
2 side 8 hücreli sen nerde yaptırıyorsunİki tane kalıtelerı aynı mı ? Ikı farklı kalıte embrıyo bırbırını olumsz etkılermıkı? Ben ılkınde ıkı tane transfer edilmişti ,yine iki olcak galıba,çünkü aynı kaptalar diğeri ya cop olcak ya ıkı transfer
acıbadem sen? Ben hücre sayısını bılmıyorum canım .biri orta biri iyi kalıte2 side 8 hücreli sen nerde yaptırıyorsun
Sen kaç yasındasın2 side 8 hücreli sen nerde yaptırıyorsun
Bende pazertesi günü dondurulmuş transfer olcak canımDondurulmus transfer olacak var mı aranızda
Sabah benim çok şiddetli ağrım oldu 10 dakika filan sürdü afedersin alt tarafimdan kasığıma doğru yayılan bir ağrıydı. Sonra geçti.Yok öyle şiddetli bir ağrım sancım olmadı hafiften bi oldu 3 5 dk kadar sonra geçti şuanda normal herşey
Bende pazartesi dondurulmuş transferi olacagimBende pazertesi günü dondurulmuş transfer olcak canım
Yaa benim o kadar değildi kasıklarımda sadece adet sancısı gibiydi geçti hemen bi daha da olmadıSabah benim çok şiddetli ağrım oldu 10 dakika filan sürdü afedersin alt tarafimdan kasığıma doğru yayılan bir ağrıydı. Sonra geçti.
Daha önce pcos hastası olup tüp bebek yaptıran biri olarak söylüyorum ki aslında ne kadar yumurta oluşursa o kadar iyi. Pcos hastalarında en büyük sorun oluşan her yumurtanın istenilen kalitede olmaması ve içinin boş çıkması. Transferde 1 embriyo konulsada en kaliteli embriyo seçiminde büyük avantaj sağlıyor. Eğitim araştırmada yaptırdığını okudum oranın laboratuarında en kaliteli embriyoları bırakıyorlar ve pcos hastalarına genelde taze transfer değil dondurulmuş transfer yapıyorlar. Daha önce araştırmada yaptırdığım için belki yol gösterir size açıklamalarım inşallah rabbim hepimize sağlıklı bir bebek nasip ederBenim bugün 3. günüm pazartesi, salı iğnemi yaptım. Cuma sabahı ultrason var. 225lik gonal f başladı doktorum. Benim amh 7.9. Ultrasonda pcos görünümü olmamasına rağmen yüksek. Aşılamalarım iğneli olmuştu. Bir hafta 75lik 2. hafta 100lük gonal f kullanmıştım ikisindede. Tek yumurtam gelişmişti. Şimdi durum ne olacak merak ediyorum. Zaten tek embriyo transferi yapılacak bana. O yüzden 8-9 yumurtaya gerek varmı onuda bilmiyorum. Herşey güzel ilerler inşallah.
Aynı anda olacağız.insallah güzel sonuçlar alırız canım.sana kaçıncı gün embriyo transferi yapılacak .Bende pazartesi dondurulmuş transferi olacagim
5.gün 1. Kalite dediler 2 tane dondurulmuş var yaş 34 sanırım ikisinide transfer ederler bahçesinde yaptiriyom sizAynı anda olacağız.insallah güzel sonuçlar alırız canım.sana kaçıncı gün embriyo transferi yapılacak .
Yumurtaların toplandı mı?Yaa benim o kadar değildi kasıklarımda sadece adet sancısı gibiydi geçti hemen bi daha da olmadı
canım erken yumurtaların toplanmamışmı ya bende işi ona göre ayarlıcam izni falan önceden söylmeme gerekte ben adetten sonra 15 gun falan yumurta toplanır diye hesap yapıyorum 5 gün içindede transfer edilir diye biliyordum kişiden kişiye değişir belkide ama ilaçlar hızlıda büyütebilir yumurtaları kararsız kaldım normalde benim adetin 17. günçatlama olur genelde1 temmuz adetin 3. Günü
Canım ben ankara başkent üniversitesinde yaptırıyorum bana embriyolog iyi kalite demişti. 29 yaşındayım 7 yıllık evliyim sen ?acıbadem sen? Ben hücre sayısını bılmıyorum canım .biri orta biri iyi kalıte
yaş 35 . Ve 3 yıllık evliyimCanım ben ankara başkent üniversitesinde yaptırıyorum bana embriyolog iyi kalite demişti. 29 yaşındayım 7 yıllık evliyim sen ?
Evet canım toplandı pazartesi kontrole gideceğim sen ne yaptın ?Yumurtaların toplandı mı?
Benimde toplandı bugün. 23 yumurta varmış. Ama sancim çok fazla. Özellikle idrarimi yaparken çok acı veriyorEvet canım toplandı pazartesi kontrole gideceğim sen ne yaptın ?
Benim bugün toplandı. 23 adet.Kaç yumurtanız toplandı ne kadarı embriyo oluşturdu arkadaşlar