- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.761
5 den yukarı cıkması yeterli bence hamile sayılman için. Değerle alakası yok 500 cıkıp geri geri düşende var dış gebelik olupta. Yani önemli olan sayının katlanması benceBen kan verdim arkadaslar ama vermeseydim daha rahat olcakti aklim ya adete 3 gun kala 37 çıktı şimdi. Ya dusecek yine ya devam edecek... Sans kısmet
Kan sonucumu aldım canım 85 çıktı hemen hemen 3 haftalık hamileymişimCnm hayirli olsun bariz hamilesin.hemen hastaneye kos.bizide bilgilendirmeyi unutma.kan degerin kac cikicak.
Kan testi yaptırdım 3 haftalık hamişimHayırlı olsun,hamilesindr :) çok net çıkmış çizgi
Benim bir evladim var zaten ona hamile kalana kadar iki kez düşük yaptim 3.de o dunyaya geldi. Gectigimiz 3 ay icinde de 2 kez düşük yaşadım o yuzden deger benim icin önemli adet gecikmesinde 100 civari çıkmamışsa benim icin problem cunku ben yumurtlama günümü biliyorum. Temmuzda da 90 cikmisti ama geri indim o yuzden suan benim icin bu deger anlamsiz. Pazartesi en az yuzde 60 artmasi gerekiyor dogruysa5 den yukarı cıkması yeterli bence hamile sayılman için. Değerle alakası yok 500 cıkıp geri geri düşende var dış gebelik olupta. Yani önemli olan sayının katlanması bence
Bide değer aralığına bak googleden hcg miydi neydi hormon testinin adı yazınca cıkıyor. Orayla haftan tutuyorsa sorun yok
hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Kan testi yaptırdım 3 haftalık hamişim
Teşekkür ederim allah hepimize nasip etsin:)hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Topik costu yine maasallah.hayirli olsun cnm darisi da bize insallah.Kan testi yaptırdım 3 haftalık hamişim
Hayirli olsunTamam bu sefer oldu bat yarın bu sabah test yaptım böyle çıktı biraz dan kan vermek için hastaneye gidecem
Bugun regl olmam gerekti olmadım erken testlerden aldım sizce var mi hamilelik
Bugun regl olmam gerekti olmadım erken testlerden aldım sizce var mi hamilelik
hayırlı olsuuuun:) ne güzel bebiş haberleri geliyorMerhaba kizlar bende bugun test yaptim ve pozitifi gordum sukur yarin dr gitcem kismetse insallah netlesir Rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli bebisler nasip etsin.
Aminn canimm bakalim bende yapicam insallh vardrMerhaba kizlar bende bugun test yaptim ve pozitifi gordum sukur yarin dr gitcem kismetse insallah netlesir Rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli bebisler nasip etsin.
Hayırlı olsun canım maşallah sağlıkla kucapına alırsın inşallahInsallah vardir canim ikimizde guzel haberi paylasiriz bana hala saka gibi geliyor. 3Yillik bekleyis tereddutte kaliyor insan ister istemez
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canim. Sağlıkla kucağına alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?