Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar evi tasimamiz gerekiyo. daha 1 aylik hamileyim. kolileri doldururken gobegim ve belim agrimaya basladi. normalde pek onemsemem de yeniyken bi sorun yasar miyim ki. napsam nasil yapsam. yarin tasinacagiz.

kizlar evi tasimamiz gerekiyo. daha 1 aylik hamileyim. kolileri doldururken gobegim ve belim agrimaya basladi. normalde pek onemsemem de yeniyken bi sorun yasar miyim ki. napsam nasil yapsam. yarin tasinacagiz.
Canim sen yapma hiç bir şey. İlk 3 ay riskli donem, çamaşır asmak icin bile uzanmayın diyorlar. Belki hiç bir şey olmaz ama sen önlemini al bence.

Canim sen yapma hiç bir şey. İlk 3 ay riskli donem, çamaşır asmak icin bile uzanmayın diyorlar. Belki hiç bir şey olmaz ama sen önlemini al bence.
yapmasam yapacak kimse yok aile uzakta kayinvalidemler uzakta. tasinmayi da erteleyemiyoruz. esim de gec geliyo. aksam yardim edecek. umarim yarina yetistiririz.hala gobegim agriyo.

yapmasam yapacak kimse yok aile uzakta kayinvalidemler uzakta. tasinmayi da erteleyemiyoruz. esim de gec geliyo. aksam yardim edecek. umarim yarina yetistiririz.hala gobegim agriyo.

O zaman ani eğilip kalkma oturma yapma canim. Kendini dengeleyerek yap. Ama asla koli vs kaldırıp ittirme. Koli boşken müsait bir yere koy, orada doldur.

Maşallah üst üste hamiş haberleri aldık darısı başımıza olsun inşallah. Benimde 3-4 gündür göğüslerim ağrıyor dünden beri iyice şiddetlendi dokununca ve yan yatarken çok ağrıyor, birde akıntı var başkada belirti yok adetime 3 gün var. Yarın sabah test yapcam bende inşallah yüzüm güler hayırlısıyla.

Ben kan verdim arkadaslar ama vermeseydim daha rahat olcakti aklim ya adete 3 gun kala 37 çıktı şimdi. Ya dusecek yine ya devam edecek... Sans kısmet
Kötü düşünme sakınn. Hamilesin işte ne güzel tadını çıkar, iki gün sonra değerin katlandığı haberini de vereceksin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…