Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde belirtilerini yazsana canım göğüslerin ne kadar süre önce ağrımaya başladı ve nasıl bi ağrı tamamı mı ağrıyor?

Göğüslerinde mavi. Yeşil damarlar varmı belirginmi
kızlar Damarlanma yok sadece bir yere dokunduğumda acıyor çok okadar ama iç çamaşırı takmamı falan engellicek kadar da değil zaten

1 1melegimolsun Ya ben hamileyim galiba ama emin degilim adetime 3 gun var ama 3 ayri test de cift çıktı.Emin olmama gelince mayista cok silik 3 test yapmistim adet oldum temmuzda 4 gun kala testlet cift çizgiydi adet yaklastikca soluklasti kan verdim kimyasal gebelikmis düşük yaptım. Simdi 3 gun var ve predictor bebetime ve albitest 3u de belirgin çift çizgi adet gecikmesini beklesem mi acaba kan icin

Bence kan ver hemen

Pazartesi ya da sali adet olmam gereken günler tam emin degilim çünkü bazi aylar 32.gun bazi aylar 33.gun adet oluyorum. Bugün 30.gün test böyle

Eklentiler

• 20170923_090819-1.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar kaset test yaptım resmini yüklemeye çalışıyorum ama olmuyo dosya hatalı yazıyo yardım edebilirmisiniz bat yarın Bu Sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…