- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.721
Birde belirtilerini yazsana canım göğüslerin ne kadar süre önce ağrımaya başladı ve nasıl bi ağrı tamamı mı ağrıyor?Kızlarrrrr ben geldimmmm akşamüstü idrar testimi atmıştım yaaa 815 çıktı hcgoldu galiba bu işşş
Göğüslerinde mavi. Yeşil damarlar varmı belirginmiyok canım o ben değilim karıştırdın sanırım
Etmez miyim canımmm artık hepiniz aklımdasınızMaşallahRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım bizlerede dua et
Birde belirtilerini yazsana canım göğüslerin ne kadar süre önce ağrımaya başladı ve nasıl bi ağrı tamamı mı ağrıyor?
kızlar Damarlanma yok sadece bir yere dokunduğumda acıyor çok okadar ama iç çamaşırı takmamı falan engellicek kadar da değil zatenGöğüslerinde mavi. Yeşil damarlar varmı belirginmi
Cnm hadi hayirli olsun ben demistim bak degerinde cok guzel yuselmis.artik hamile moduna girebilirsin cnmbizede dua edersen cok seviniriz.darisi tüm isteyenlere insallah.
tabiii kızlar aklımda dualarımdasınızHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah dualarında bizide eksik etme lütfen
Akıntı varmı pekikızlar Damarlanma yok sadece bir yere dokunduğumda acıyor çok okadar ama iç çamaşırı takmamı falan engellicek kadar da değil zaten
Yok canım normal adet beklediğimden tek tek farkı göğüslerimin acıması okadarAkıntı varmı peki
Bence kan ver hemen1 1melegimolsun Ya ben hamileyim galiba ama emin degilim adetime 3 gun var ama 3 ayri test de cift çıktı.Emin olmama gelince mayista cok silik 3 test yapmistim adet oldum temmuzda 4 gun kala testlet cift çizgiydi adet yaklastikca soluklasti kan verdim kimyasal gebelikmis düşük yaptım. Simdi 3 gun var ve predictor bebetime ve albitest 3u de belirgin çift çizgi adet gecikmesini beklesem mi acaba kan icin
canim senin durum noldu.Bence kan ver hemen
hayirlisi olsun canim benim. merakla bekliyorum. paylas olur muŞuan hastanedeyim
Sıra bekliyorum
bende ayy hadi insallahTabiki de paylaşırım .
Çok heyecanlıyım
Ya 4 ayda 2 düşük yaşadım korkuyorum acaba pazartesi versem saglam olur dedim hala olmamissam.icim rahat durmuyor ama napayim bilemedim. Temmuzda verdim 90dan geriye düştü degerBence kan ver hemen
Canim resmi kirp oyle at boyutu büyüktürKızlar kaset test yaptım resmini yüklemeye çalışıyorum ama olmuyo dosya hatalı yazıyo yardım edebilirmisiniz bat yarın Bu Sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?