- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 18
- 27
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.701
aminnn rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallahİnşallah canım
Seninde inşallah hayırlı haberlerini alırız
Amin canım inşallahaminnn rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
HamilesinKızlarrr yanılma olamaz dimi? Nolur olmasınnnn...
Ve çizgi kaç dakika da oluşmaya başladıKızlarrr yanılma olamaz dimi? Nolur olmasınnnn...
Hamilesin
Adetin geçip de mi yaptın
Bence hemen kan testi yaptır
Belirti varmıHemen oldu canım ilk 1-2 dakika içinde üstümü değişene kadar olmuş
Eşim dün akşam test yapalım dedi ama ben günüm geçsin istemiştim şimdi işten gelirken aldım yaptım o da yoldaymış şuanda gelince söyleyeceğim. Adet olcakmışım gibi ağrı var hep ama bir tek göğüslerim acımazdı benim o acıdı çok bu ay. Bakalım ne çıkacak testteBelirti varmı
Eşin bilmiyor mu test yaptığını
Sonucu mutlaka bildir olurmuEşim dün akşam test yapalım dedi ama ben günüm geçsin istemiştim şimdi işten gelirken aldım yaptım o da yoldaymış şuanda gelince söyleyeceğim. Adet olcakmışım gibi ağrı var hep ama bir tek göğüslerim acımazdı benim o acıdı çok bu ay. Bakalım ne çıkacak testte
Cnm bildigin hamilesin.degerinde yuksek gibi cok net cikmis 2. Cizgin.ben biseyi anlamadim sen adetine 4 gun kala iliskiye girdin ve suan hamile oldugunu mu ogreniyosun yani.dogru mu anladim.Kızlarrr yanılma olamaz dimi? Nolur olmasınnnn...
yok canım o ben değilim karıştırdın sanırımCnm bildigin hamilesin.degerinde yuksek gibi cok net cikmis 2. Cizgin.ben biseyi anlamadim sen adetine 4 gun kala iliskiye girdin ve suan hamile oldugunu mu ogreniyosun yani.dogru mu anladim.
yok canım o ben değilim karıştırdın sanırımCnm bildigin hamilesin.degerinde yuksek gibi cok net cikmis 2. Cizgin.ben biseyi anlamadim sen adetine 4 gun kala iliskiye girdin ve suan hamile oldugunu mu ogreniyosun yani.dogru mu anladim.
yok canım o ben değilim karıştırdın sanırım
Aa ben karistirdim sizi.saglik olsun cnm.insallah hayirli zamanda sende hamile kalirsin cnm.4 gun kala hamile olma ihtimali olan bendim ve az once adet oldum :)
Cnm hadi hayirli olsun ben demistim bak degerinde cok guzel yuselmis.artik hamile moduna girebilirsin cnmKızlarrrrr ben geldimmmm akşamüstü idrar testimi atmıştım yaaa 815 çıktı hcgoldu galiba bu işşş
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah dualarında bizide eksik etme lütfenKızlarrrrr ben geldimmmm akşamüstü idrar testimi atmıştım yaaa 815 çıktı hcgoldu galiba bu işşş
MaşallahKızlarrrrr ben geldimmmm akşamüstü idrar testimi atmıştım yaaa 815 çıktı hcgoldu galiba bu işşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?