- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.681
Çok teşekkür ederim canım. Kahverengi çamur gibi olanıda duydum ama normalde ben ilk gün baya yoğun regl olurum sonra kahveye dönüp biter fakat başladığından beri çamur gibi ve normalden daha az geliyorCanim oncelikle cook gecmis olsun. Benim bildigim yerlesme kanamasi pembe oluyormus. Benim adetime senin dedigin gibi kahveregi camurumsu basliyor yaklasik bir yildir. Doktora gittigimde bir yil once olabilir normal denmisti
Ya zaten okadar şey yaşadım bu ay inşallah yoktur diyorum ilk defa istemiyorum. Ben 0.1 ken 0.4 çıktığı için acaba yükselmeye başlamışmıydındiye düşündüm ve korktumcanim hevesini kirmak istemem ama 0.4 gebelik degeri degil ki. benim deger gecen ay 1.2 idi. ona ragmen hamile degildim. bence sen adet olmussun. insallah yaniliyorumdur.
yine deinsallah yaniliyorumdur canim. ondan da ote yasadigin durumlar agir olmus. Allah korusun bi jinekologa mutlaka gorun. okurken ilk defa o kadar sancili bi regl donemi gordum. hakkinda hayirlisi canim benimÇok teşekkür ederim canım. Kahverengi çamur gibi olanıda duydum ama normalde ben ilk gün baya yoğun regl olurum sonra kahveye dönüp biter fakat başladığından beri çamur gibi ve normalden daha az geliyor
Ya zaten okadar şey yaşadım bu ay inşallah yoktur diyorum ilk defa istemiyorum. Ben 0.1 ken 0.4 çıktığı için acaba yükselmeye başlamışmıydındiye düşündüm ve korktum
Zaten doktor kontrolündeyim korunmayı bıraktığımdan beri ve bu reglden önce smear testi yaptırıp vajinal mıayene oldum tekrar temiz çıktı hiçbişey yoktuyine deinsallah yaniliyorumdur canim. ondan da ote yasadigin durumlar agir olmus. Allah korusun bi jinekologa mutlaka gorun. okurken ilk defa o kadar sancili bi regl donemi gordum. hakkinda hayirlisi canim benim
cok gecmis olsun canim. amin. iyi ki daha kotu bi yerini carpmadin.Zaten doktor kontrolündeyim korunmayı bıraktığımdan beri ve bu reglden önce smear testi yaptırıp vajinal mıayene oldum tekrar temiz çıktı hiçbişey yoktubende hayatımda ilk kez böyle yaşadım. Ama internetten araştırdım ağrıdan kan basın düşüp tansiyon düşebiliyormuş. Beyne olsijen gitmediği içinde bayılma olabiliyormuş. Yatıp ayakları yukarı dikmek lazımmış ama ben ilk kez yaşadığım için bayılacağım aklımın ucundan geçmedi. Çenemin yarılması bi yandan sancı bi yandan korkunç bir gündü ve bunun üzerine aklımı kurcaladı inşallah bebek yoktur diye. Allahım düşman başına vermesin o dereceydi
bat 2 ekimBat ne zaman canım
adeyin 3 günü ya yumurta takıbıne ben adetin 3 günü gttm dktr o zman gel demişti :)Nereye gideyim kız
adeyin 3 günü ya yumurta takıbıne ben adetin 3 günü gttm dktr o zman gel demişti :)Nereye gideyim kız
Ben başka birine git demiştimadeyin 3 günü ya yumurta takıbıne ben adetin 3 günü gttm dktr o zman gel demişti :)
Bunun efektsiz olanını atarmısın canım
bu canimBunun efektsiz olanını atarmısın canım
Ben göremedim canm
pekiBen göremedim canm
Hangi marka bu
oncomed canimHangi marka bu
Yarın kan vercemoncomed canim
sen kan felan verdinmi nasil gidiyo
insallah vardir canim rabbim yuzunu guldursun insallahhhYarın kan vercem
2 hafta geçti bugünle
Bende goremedim cnm ama insallah vardir bazen fotodan da gorunmeyebiliyor.bat ne zaman cnm.
İnşallah canıminsallah vardir canim rabbim yuzunu guldursun insallahhh
bugun bat canimBende goremedim cnm ama insallah vardir bazen fotodan da gorunmeyebiliyor.bat ne zaman cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?