- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.641
Cnm.adetin 2.ci yada 3.günü gidiosnKızlar yumurta takibi için ne zaman doktora gitmem gerek? Bat 26 eylül kaçıncı günü gitmeliyim
Reglinin 3. GünüKızlar yumurta takibi için ne zaman doktora gitmem gerek? Bat 26 eylül kaçıncı günü gitmeliyim
biraz daha bekleyeceğim canım 15 inci günü testimi yaparm çizgi koyulaşmış ise kan testi de yaptırırım nasip rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz için hayırlı ne ise o olsun grşrz olursa profilinde paylaşırım canımCanım inşallah hamişsindir ama birkaç gün daha bekleyelim istersen tekrar test yap yada kan tahlili yaptır
hemen git canımReglinin 3. Günü
hemen git canımReglinin 3. Günü
Nereye gideyim kızhemen git canım
Canım ben geçen ay yumurta takibine gittim ondan önceki ayda gitmiştim adetin 14. Günüydü erken yunurtladığım için doktor yumurtan çatlamış gözükmüyor dedi ve sonraki ay adetin 8. Günü gel dedi. Bende geçen ay 8. Gün gidemedim çünkü adetim tam bitmemişti 10. Gün gittim yumurtamı ultrasonda gördüm büyümüş çatlar 1-2 güne gider dedi. Yani ben adetliyken gitmedim takibe doktor adet bittikten sonra çağırdı.Kızlar yumurta takibi için ne zaman doktora gitmem gerek? Bat 26 eylül kaçıncı günü gitmeliyim
Amin canım inşallah pozitif olurbiraz daha bekleyeceğim canım 15 inci günü testimi yaparm çizgi koyulaşmış ise kan testi de yaptırırım nasip rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz için hayırlı ne ise o olsun grşrz olursa profilinde paylaşırım canım
Bat ne zaman canımadetin .:..canım 4 ünde adet oldum bugun 18. günüm ben iğneden sonra 11 gün saydım
Çok çok geçmiş olsunKızlar merhaba. Dün idrar testi atmıştım ışıkta ikinci öizgi var diye. 3 gün gecikmiştim ve kan tahlilinde 0.4 çıkmıştı negatif ve o anlarda regl başlamıştı. Benim başıma çok talihsiz bir olay geldi dün sizede danışmak istiyorum. Dün sabah 9 gibi regl sancım arttı ve tuvalete koştum o arada kan vermiştim sonucu bekliyordum. Tuvalette peçeteye çok açık pembe akıntı geldi reglimin başladığını anladım. Sonuç negatif çıkınca eve geldim ve çok geçmeden ağrım şddetlendi yataktan kalkamadım. Ben regl olunca afedersiniz midem bozulur tuvaletten çıkamam. Yine öyle oldu fakat bir türlü reglim sökülemedi ama inanılmaz ağrım vardı. Her tuvalete gidişimde pembeli kahveli geliyordu peçeteye. Öğlene kadar ağrı çektim ve tuvalette tansiyonum düştü terleme geldi başım döndü. Yatağa gideyim derken ayağa kalkınca bayılmışım. Ayıldığımda heryer kan içindeydi çenemi çarpmışım yarılmış. Hemen eşimi aradım hastaneye gittik. Çeneme dikiş atıldı ve tomografi istedi doktor kafamı çarptıysam diye. Bende nasıl olsa hamile değilim diye çektirdim. O arada regl sancım hafiflemişti. Tuvalete gittim kırmızıya dönmüş biraz gelmişti. Ama akşamına 1 pedi bile doldurmayacak miktarda ve siyaha yakın kahve çamurumsuya döndü. Bugünde hafif kırmızılı ama yine kahve çamur gibi geldi az miktarda tam doldurmadı. Şimdi korkuyorum tomografiye girdim diye yerleşme kanaması olabilirmi sizce ve ilk defa hayatımda bayılacak derecede ağrım oldu ve sökülemedim ve çamurumsu adet görüyorum
Teşekkür ederim geçti inşallah ama içimde kaldı bu durum. Bu çamur gibi regl nedendir hiç yaşadınız mıÇok çok geçmiş olsun
Yok yaşamadımTeşekkür ederim geçti inşallah ama içimde kaldı bu durum. Bu çamur gibi regl nedendir hiç yaşadınız mı
Belki hamileliktendir belki kist olabilirYok yaşamadım
Ama dün test 0.4 çıktı kanda. Normalde 0.1 di zaten normalmi diye sormuştum 0.4 olmasını ama kimse bir şey yazmamış. Kist vs yok çünkü adet olmadan kontorle gitmiştim smear falan yapıldı bi sıkıntı iltihap falan hiçbişey yok. 6 aydır doktor kontrolündeyim zaten kan testlerimde normalBelki hamileliktendir belki kist olabilir
Test yapmalısın bence
O zaman üstüne görme oluyor canımAma dün test 0.4 çıktı kanda. Normalde 0.1 di zaten normalmi diye sormuştum 0.4 olmasını ama kimse bir şey yazmamış. Kist vs yok çünkü adet olmadan kontorle gitmiştim smear falan yapıldı bi sıkıntı iltihap falan hiçbişey yok. 6 aydır doktor kontrolündeyim zaten kan testlerimde normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?