Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hım pahallıymış o zaman. Ama keşke sureklı kullanımlık olsaydı. Evet gec döllenmedir umarım ablamın ve bir arkadaşımında gec dollenmeydi baya bi sonradan öğrendiler

Bir de bu görüntü var . Hani bu görüntüyü görüpte hamile olmadığını düşünen insan sayısı azdır diye düşünüyorum. KAfam allak bullak arkadaşlar kanda çıkmayıp idrarda çıkması enteresan değil mi sizce de ?

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-20-22-33-00.png
    126,4 KB · Görüntüleme: 97

kızlar çatlatma iğnesinden sonra 11. gün dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgi hamile olabilirmiyimmmm Lütfenn yardımmm

clear blue yu biliyorum. teste gore var. tekrar mi kan testi yapsan ? ama kanda da idrardan once cikardi zaten. kafam karisti. senin durumun karisik. gec dollenme bile olsa evdeki testten once kanda cikar diye biliyorum

kızlar çatlatma iğnesinden sonra 11. gün dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgi hamile olabilirmiyimmmm Lütfenn yardımmm

Canim o konuda hiç bilgim yok ama buralarda okuduğum 14. Gün yapiyorlar etkisi geçmiş oldun diye. Doktorun sana gün söylemedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…