- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
- Konu Sahibi 1melegimolsun
-
- #1.581
Çok ilginç cnm ya bnce evde hiç test yapmamak lazm 2.3 gün geçince kan vermek en iyisi.idrar yanıltiyor görmüş olduk
Bekle canim cok zor beklemek ama beklemek zorundasin adetin gecince kan degerlerine baktir bana sorarsan simdi cook erken hamileligi konusmak icin ama insallah cani gonulden soyluyorm hamilesindir inşallahKızlar acil yardım eder misiniz ya 10 gün var Regl me göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor. Başım 2 gündür felaket ağrıyor.çalıştığım için yorgunluk halsizlik anlayamıyorum haliyle akşam ger geldiğimde yorgun ve bitkin oluyorum. Hafif bazen bel ağrım oluyor ama çok nadir.anlayamadım ya yardım edin
Yani evet hala saskinim nasil oluyor dedim 1.3 cikti. Umut oluyor insana. Yukleyebilirsem goruntuleri de yukleyeyimCok
Çok ilginç cnm ya bnce evde hiç test yapmamak lazm 2.3 gün geçince kan vermek en iyisi.idrar yanıltiyor görmüş olduk
Yani evet hala saskinim nasil oluyor dedim 1.3 cikti. Umut oluyor insana. Yukleyebilirsem goruntuleri de yukleyeyim
Cok sasirdim. Ev Testiniz yanlislikla ovulasyon testi miydi acaba? Bazen genetik olarak sorunlu olan bebekler cok erken kendiliginden dusermis. Cok sik olurmus kadinlarin haberi bile olmazmis. Belki ondan yasamissinizdir.
Olur mu ki acaba? Kime danistiysam olmaz çocuk varsa zarar verir gibi konuştu. Ben yine adet dönemini bekleyim diyorum. Adet başlarsa giderim dişçiye..Dis hekimine soylersiniz. Lokal anestezi agizda Kalir zarar Vermez dedi benim doktorum
Dosya yükle yazıyor oradan yükleNasil yukleniyor ya yukleyemiyorum
Nasil
Cok sasirdim. Ev Testiniz yanlislikla ovulasyon testi miydi acaba? Bazen genetik olarak sorunlu olan bebekler cok erken kendiliginden dusermis. Cok sik olurmus kadinlarin haberi bile olmazmis. Belki ondan yasamissinizdir.
Erken test yapmamak lazim aslinda
Hayırlı olsun canim rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin inşallah :)oleyyyy hamileyimmmm
Cnm inşallah güzel haberler duyarız beklenen özelse beklemek güzel deyip :)Kızlar acil yardım eder misiniz ya 10 gün var Regl me göğüslerim inanılmaz şiş ve acıyor. Başım 2 gündür felaket ağrıyor.çalıştığım için yorgunluk halsizlik anlayamıyorum haliyle akşam ger geldiğimde yorgun ve bitkin oluyorum. Hafif bazen bel ağrım oluyor ama çok nadir.anlayamadım ya yardım edin
Selam canım. Nette bu testi arastırırken tesadufen bu yazıyı buldum. Yalnız merak ettiğim bu test tekrar kullanılıyor mu ya da kac kez kullanabiliyorsunTest sonucu
Tesekkur ederimHayırlı olsun canim rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin inşallah :)
İstersen bi daha test yap
Sana demiştim evetbana mı diyorsun canım , bana diyorsan kaç kere test yaptım en son kanda baktırdım yok maalesef.
Selam canım. Nette bu testi arastırırken tesadufen bu yazıyı buldum. Yalnız merak ettiğim bu test tekrar kullanılıyor mu ya da kac kez kullanabiliyorsun
- 6. Daha önceki testte Gebe "+" sonucu almıştım, ancak tekrar test yaptım ve gebe değil "-" sonucu aldım ya da adet dönemim başladı. Bu ne anlama gelir?
Test, adet olmanız gereken günden itibaren gebelik hormonunu saptamada %99'un üzerinde kesin sonuç sunarken, gebe sonucu almanız ve sonrasında gebe olmadığınızı belirlemeniz mümkündür (örn. daha sonra bir gebe değil sonucu alabilirsiniz veya adetiniz başlayabilir). Bu durum, yaklaşık 4 gebelikte 1 erken gebelik kaybıyla sonuçlandığı için, ne yazık ki nadir olmayan "erken gebelik kaybı" olarak bilinen gebeliğin erken aşamalarındaki doğal kayıptan kaynaklanabilir. Beklenmeyen sonuçlar alırsanız doktorunuza danışın.
Sana demiştim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?