Eylülcüğüm geçmişolsun..

büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletirmisin kalişim
nasıl olmuş ya tansiyon sorunu falan yoktur inşallah

Çok geçmiş olsun.ınşallah acıları hafiflemiştir.kötü bir şey çıkmamasını dilerim.

aa cok uzuldumc anım yaa allah korusun kırık olsa acısından duramazdın dılerım kı kolay atlatırsın acıl sıfalar dılıyorum..

Geçmiş olsun eylül, hangi Eylül olduğunu anlamadım ama önemli değil..Çok geçmiş olsun..

canım ya çok geçmiş olsun iyi olduğuna dair haberlerini bekliyorum nazarmı degdi sana

mıhtarım sen bizi haberdar et merak ediyorum

Çok geçmiş olsun ,inanın çok üzüldüm...
inşallah ciddi bir durum yoktur,
sevgili Kalimera bizim adımıza da geçmiş olsun
dileklerimizi iletirseniz çok mutlu olurum....
güzel haberler bekliyoruz...
sevgiler...

eylül yazan sanırım ??
eğer o ise benım hemso, çok gecmıs olsun ,Allah acil sifalar versın :Saruboceq: :Saruboceq:
eses bulusmasına senide bekliyoruz tatlım :1hug:

Canısı çok geçmiş olsunn.Ne acımıştır,canım benim ya.ınşallah önemli bi şey yoktur.a.s.a.s.

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

CANIM ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUNa.s.

YARDIMA İHTİYACIN VARSA BİR ALOOOO DE HEMEN KOŞARAK GELİRİMyerimseniben

CANIMIN İÇİ KESİN SANA NAZAR DEĞMİŞTİR

geçmiş olsun sağlıklı haberlerını beklıyorum .......bende burdan duydum uzuldum daha once konusmasakta..

teşekür edyorum biliyorum ben normal bir insan değilim milet kol kırar bacak kırar ben ısrarla burun kırmaya devam edeceğim sanırım bu ikinci burun vukatım ilkindede çok çekmemiştim allh daha büyük kazalardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…