daha 3 aylık evlisin cnm dur bakalım ne bu acele ... zamana bırak. hemen dr.a gitme . Yani şu an tıbbi müdahaleye gerek yok. 1 sene bekle olur inş. Rabbim hepimize nasip etsn
ben bile çok sonra gittim . Folkasit kullanıyor msnInşallah rabbim isteyen herkese nasip eder. Doktora basur için gitmiştim ama gebelik şüphesi olduğu için kan testi istedi. Sonucun negatif olduğunu görünce basur ilaçlarını yazdı. Gebelik için henüz doktora gitmedim.
Hayır kullanmıyorumben bile çok sonra gittim . Folkasit kullanıyor msn
Hayır kullanmıyorum
folikasite başlayabilirsn cnm . reçetesiz de satılıyorHayır kullanmıyorum
Ilaç kullanmayı pek sevmiyorumfolikasite başlayabilirsn cnm . reçetesiz de satılıyor
hamilelikten 3 ay önce başlanmasını söylüyor dr.lar evet hap. bir nevi vitamin.Ilaç kullanmayı pek sevmiyorumnasıl bi ilaç o hap mı
Olmazsa onuda kullanmaya başlayayımhamilelikten 3 ay önce başlanmasını söylüyor dr.lar evet hap. bir nevi vitamin.
Ilaç kullanmayı pek sevmiyorumnasıl bi ilaç o hap mı
aynen arkadaş doğru demiş. ne bu acele :) evliliğin tadını çıkar.:) bi daha bu günlerin geri gelmez.Kadın doğumcuya git o tavsiye ederse başla. Türkiyede folik asit gerekli olmadan kullanılmaya başladı artık. Benim gittiğim doktor kan tahlillerime göre gebelikten önce kullanmamı istemedi örneğin. Kafana göre alma.
Ve çok yeni evlisin şimdiden bunları kafana takma lütfen evliliği kendine zehir edersin. Biraz evliliğin keyfini sür. Zamanı gelince olur. Bu kadar acele edip kendini strese sokma. Gez dolaş..
Kadın doğumcuya git o tavsiye ederse başla. Türkiyede folik asit gerekli olmadan kullanılmaya başladı artık. Benim gittiğim doktor kan tahlillerime göre gebelikten önce kullanmamı istemedi örneğin. Kafana göre alma.
Ve çok yeni evlisin şimdiden bunları kafana takma lütfen evliliği kendine zehir edersin. Biraz evliliğin keyfini sür. Zamanı gelince olur. Bu kadar acele edip kendini strese sokma. Gez dolaş..
aynen arkadaş doğru demiş. ne bu acele :) evliliğin tadını çıkar.:) bi daha bu günlerin geri gelmez.
Beta hcg 0.16'yken 2-3 hafta sonra yapılan testte beta hcg 0.100 çıkması ne anlama geliyor? Benim bildiğim kadarıyla ikiside negatif sonuç ama neye göre yükseliş göstermiş olabilir ?
Canim once folik asit e cevap vereyim.Beta hcg 0.16'yken 2-3 hafta sonra yapılan testte beta hcg 0.100 çıkması ne anlama geliyor? Benim bildiğim kadarıyla ikiside negatif sonuç ama neye göre yükseliş göstermiş olabilir ?
Amin inşallah.. Cevabın için teşekkür ederimCanim once folik asit e cevap vereyim.
Bizler tukettgmz gidalardan alamadigimz vitaminleri yada fazlasini oradan almamiz gerekiyo depolar dolmasi acisindan ilk 3 ay cok onemli . Gebelk oncesi ve sonraki toplamda 6 ay . tabi bu durum degisebiliyo doktorumuz ve tedavi sekline gore.
Sonra 0.100 kesin gebelik yok demektir. Bunun hicbir artma durumu soz konusu olamaz . gebelk olablr dememiz icin sifir olan rakamin en az 6 olmasi lazm oda ilk haftada olr hizla artar.
Henuz il k3 ay dasin cok normal. Yinede yumurtlamalarini takip et . insallah en kisa zamanda gwbelik haberini aliriz. Tabi bendee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?