Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkEylül toparlandı gitti işte. Ekim de gider bu gidişle. Biz ne zaman anne olacağız..
Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim. Evlendiğimizden bugüne hiç korunmadık ama henüz hamile kalmadım. 1. Ay basur oldum hiç olmadığından fazla kasık ağrısı sancı çektim. Hamile kalmadığım doktor tarafından netlesince ilaç kullandım ve kısa zamanda çok şükür ki iyilestim. Ikinci ay için çok planlı çalıştık yumurtlama gününü takip ettik ama nedendir bilinmez 2. Ayda hamile kalmadım. Suan 3. Ay. Ben bu ay için pek umutlu olmasam da hamile kalmayı istiyorum. Bat tarihim 2 kasım.. bakalım Rabbim bize ne zaman melegimizi bağışlayacak. Gelişmeleri burada paylaşacağım. RAbbim çocuk isteyen herkese inşallah nasip eder.. dualarım çocuk isteyen annelerle. lütfen sizlerde bana dua edin