Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
biraz sizden yardım alıyım diye geldim ama bu yopiği kimse takip etmiyor galiba kızlar..Nişan tepsinizi yaptınız mı fikirleriniz nelerdir bende kendim yapmayı düşünüyorum da:)

biraz sizden yardım alıyım diye geldim ama bu yopiği kimse takip etmiyor galiba kızlar..Nişan tepsinizi yaptınız mı fikirleriniz nelerdir bende kendim yapmayı düşünüyorum da:)

Bana yüzük aldığımız kuyumcu tepsi hediye etmişti, uğraşmama gerek kalmadı

kızlar ben nişanda taç takmak istiyorum çünkü elbisem saten dar bi elbise yani gelinin ben oldugumun farkedilmesini istiyorum açıkcası gelinlik alırken seçtiğim tacı nişanda kullanayım diyorum gelinlikle kullanmayacağım çünkü kabarık duvak istiyorum onda taç hoş durmuyor sizce taç taksam mı

tacım bu arkadaşlar pek net diil ama anlaşılıyodur sanırım

benimde nişanım 13 ekimde kısmetse her şey tamam elbisem dikiliyor kuaför ayakkabı falan tüm detaylar hazır gibi fakat bohça istemiyordum ben baştan beri söyledim ama kayınvalidem tutturdu son oğlum yapmadan olmaz diye şimdi bide bohça telaşı çıktı başıma :)

kızlar merhaba ben yeniyim burada nişanlığım hakkında fikir almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim:)

Eklentiler

• $Fotoğraf1499.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 55

yaa bu bohca olayı nedır arkadas benım annemde tutturmus bohca dıye.. sinir ediyor benı.. bnm nısan ısteme soz bır arada ve ekım 25 gbı olcak ve hıc bı hazrlıgım da yokk...

dün ben de nişanladım

o gerginlik, stres uçtu gitti:)

ama bugün herşey normale dönünce dün olanlar çoooook eskide kalmış gibi geliyor, rüyaymış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…