Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
merhaba kızlar ben 1 temmuz günü sözlendim .. kısmet olursa 6 ekimde nişanım var nişan bohçası yapıcaz hazırlıklara başlıcam ama nerden başlıcam bilmiyorum netten haldır haldır bohça resimleri bakıyorum

evet, çok şükür ben de atlattım bugünü. yorucu ama güzel bir gündü. o kadar düşün, kafa patlat şıp diye geçiyor her şey... darısı diğer nişanlanacakların başına diyelim artık

kolay gelsin, biz bohça işlerine girmedik allahtan iki taraftada da yok öyle bir adet, ona rağmen çok zaman aldı bir de bohça yapsak ilkbahara ancak yetişirdi herhalde

Tatlım biz 6 Mayıs'ta sözlendik bizim de 6 Ekim'de nişanımız var kısmetse :) bohça konusunda da artık başlasan iyi olur, bizim sözle nişan arası uzundu o yüzden fırsatım oldu yavaş yavaş ufak ufak alıp kenara koydum çok şükür o da bitti, bir başladın mı gerisi geliyor korkma

Son düzenleme:

aa ne güzel allah tamamına erdirsin yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah emin ol nişanımda senide hatırlıcam perinin de nişanı şimdi oluyor diye başladık ufaktan almaya çoğu gitti gibi bişey

bizde daha söz filan yok bizim ki biraz paldur küldür olacak..

8 senedir birlikteyiz,ben yurt disindayim tahmini olarak 22 eylülde nisan olacak

15 inde tanismaya gelecekler sonra ayni hafta biz gidecez o ara alisveris kismi en o hafta sonuda nisan olacak..

baya baya stresliym hep sivilce cikti yüzümden ne yapacam bilmiyorum

Allahim insallah hayirlisiyla herseyi yoluna koyar cok acayip duygularmis yahu

merhaba kızlar,
benimde 6 ekimde nişanım var evde olacak.
evde olacağı için değişik birşeyler yapmak istiyorum.
sözümde mücevher kutularından dağıtmıştım nişanda da çerçeveler oluyor aklımda ondan yaptırmak istiyorum.
ekleyebilirsem resimleri eklerim.
bir de evin giriş kapısını ve salonun kapısını tüllerle süslemeyi düşünüyorum.
sizin de fikirleriniz varsa yazın lütfen.

6 Ekim amma bereketli bir tarihmiş Benim de 6 Ekim. Paylaştığın hediye çok hoş, kullanılabilir kalıcı hediyeler daha hoş oluyor iyi düşünmüşsün tatlım

haklısın:) insan ister istemez telaş yapıyor yetiştiremeyeceğini düşünüyor.
benim hazırlanmak için sürem uzundu yavaş yavaş aldım çoğu şeyimi ama ayrıntıya girince bir sürü şey çıkıyor.
pasta olarakta şeker hamurundan orjinal birşey düşünüyorum bakalım herşey güzel olur inşallah.

kızlarr benmde ocak-şubat arası sözüm olacak inş.. çabuk geçsinn aylar,günlerr sevdiceğime kavuşayım:))

6 Ekim amma bereketli bir tarihmiş Benim de 6 Ekim. Paylaştığın hediye çok hoş, kullanılabilir kalıcı hediyeler daha hoş oluyor iyi düşünmüşsün tatlım

öylemidir bilmiyorum ama benim nişanım muallakta gibi çoook sıkıntıdayım dünden beri :18::18::18: sözlümün ailesi maddi olarak pek bi yardımda bulunamıyor sözlümde kredi çekmeye çalışıyor ahh ahh öyl şanssızlıklar geldiki başımıza hangisi anlatsam bilemiyorum ramazanda işten çıkardılar sözlümü 1 ay işsiz kaldı ağustosun sonlarında girdi dün başvuru yaptı bordrosu yarım diye vermediler ... başka bi bankaya gitti ordada aynısını söylemişler ama aileden emekli biri varsa kefil gösterin demişler acaba babası kefil olunca verirlermki :44::44::44::44: o kadar stresliyim ki dünden beri olucakmı olmucakmı derdi sardı beni allahım hayırlısını ver herşeyin hep bi aksilik çıkıyor bizim işlerimizde

tatlım emin ol ki hepimizin sorunları oluyor öncelikle sadece sana oluyormuş gibi düşünme.. Canını da sıkma, Allah şuanda sizi sınıyor. Hep mutlu lay lay lom olunca hiç sorun olmaz ama çiftler evlilik zamanı böyle sorunlar yaşar ki Allah sizin birbirinizi test etmenizi sağlar . Bakalım bu dertlere katlanacak kadar birbirlerini seviyorlar mı, bakalım ilk zorlukta birbirlerini terk edip gidecekler mi? yoksa birbirlerine her zorlukta daha mı çok bağlanacaklar diye bizleri ölçer... O yüzden şükret ve sabret, Allah başka dert vermesin sağlık sıhhat versin de gerisi hep çözülür kısmetse, 1 ay geç olur ama hayırlısı ne zamansa o zaman olur tatlım

elbetteki oluyor canım sadece bende değil bunun farkındayım ama biz ilişkimize başladığımızdan beri hep bi mücadele içindeydik hiç bi zaman ohh bee diyemedik anlıcağın söz tarihimizi ilk başta nisan olarak düşündük olmadı haziran dedik olmadı 1 temmuzda yaptık birbirimizi çok seviyoruz ondan bi şüphem yok allaha şükür sağlımızda yerinde benim tek sıkıntım sürekli tarihlerin ertelenmesinde ... garibim herşeyi tek başına yapmaya çalışıyor çırpınıyor.. dün bankadan çıkıpta beni aradığında biraz kapris yaptım ertelenmicek nişan diye halbuki erteleyelim yapamıcam demedi ben cazgırlık yaptım orda akşamda bana bazen çok anlayışsız oluyosun dedi sanki ben hiç bişey yapmıyorum sana nişanı erteliyelim diyorum dedi üzüldüm

ekimin 2. ya da 3. haftası olacak benim nişanım da inşallah
sürekli tarihler değişiyor bizde ve daha ben elbise bile bakmadım

benimde 20 ekimde nişanım var kızlar. ve bende de daha hiç bi konuda tık yok. ne elbise ne kuaför ne bohçaa, düşündükçe stres basıyooooo.. sadece salon tamam. davetiyelerle ilgilenicem bu hafta inşallah. sonra da heralde kıyafet için gezmeye başlarımm zor beğenen bir tipim çok gezmem gerekecek heralde ufff.. bir de bir şey sorucam kızlar salonumuz 750 kişilik ama aileler 500 karttan falan bahsediyoo? çok tıklım tıklım olur mu salon, bundan çok korkuyorum. böyle bir salona ortalama kaç davetiye dağıtılmalı sizce?

13 ekimde tarih kesinleşti ama daha hiçbir şeye başlamadık ne alışveriş...aileler uzakta olacağı için hepsi aynı gün olacak isteme+söz+nişan...ama ailesi daha aramadı bile acaba bir terslik olabilir mi??? sevgilime de soramıyorum....:S napıcam hiçbir fikrim yok :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…