- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
- #1.101
merhaba kızlarben 1 temmuz günü sözlendim .. kısmet olursa 6 ekimde nişanım var nişan bohçası yapıcaz hazırlıklara başlıcam ama nerden başlıcam bilmiyorum netten haldır haldır bohça resimleri bakıyorum
merhaba kızlarben 1 temmuz günü sözlendim .. kısmet olursa 6 ekimde nişanım var nişan bohçası yapıcaz hazırlıklara başlıcam ama nerden başlıcam bilmiyorum netten haldır haldır bohça resimleri bakıyorum
Tatlım biz 6 Mayıs'ta sözlendik bizim de 6 Ekim'de nişanımız var kısmetse :) bohça konusunda da artık başlasan iyi olur, bizim sözle nişan arası uzundu o yüzden fırsatım oldu yavaş yavaş ufak ufak alıp kenara koydum çok şükür o da bitti, bir başladın mı gerisi geliyor korkma
merhaba kızlar,
benimde 6 ekimde nişanım var evde olacak.
evde olacağı için değişik birşeyler yapmak istiyorum.
sözümde mücevher kutularından dağıtmıştım nişanda da çerçeveler oluyor aklımda ondan yaptırmak istiyorum.
ekleyebilirsem resimleri eklerim.
bir de evin giriş kapısını ve salonun kapısını tüllerle süslemeyi düşünüyorum.
sizin de fikirleriniz varsa yazın lütfen.
6 Ekim amma bereketli bir tarihmişBenim de 6 Ekim. Paylaştığın hediye çok hoş, kullanılabilir kalıcı hediyeler daha hoş oluyor iyi düşünmüşsün tatlım
tatlım emin ol ki hepimizin sorunları oluyor öncelikle sadece sana oluyormuş gibi düşünme.. Canını da sıkma, Allah şuanda sizi sınıyor. Hep mutlu lay lay lom olunca hiç sorun olmaz ama çiftler evlilik zamanı böyle sorunlar yaşar ki Allah sizin birbirinizi test etmenizi sağlar . Bakalım bu dertlere katlanacak kadar birbirlerini seviyorlar mı, bakalım ilk zorlukta birbirlerini terk edip gidecekler mi? yoksa birbirlerine her zorlukta daha mı çok bağlanacaklar diye bizleri ölçer... O yüzden şükret ve sabret, Allah başka dert vermesin sağlık sıhhat versin de gerisi hep çözülür kısmetse, 1 ay geç olur ama hayırlısı ne zamansa o zaman olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?