Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ohoo sen bayağı hazırlık yapmışsın canım yaa bizim düğün zaten eylülde 29 unda anca yer bulduk valla haziran istiyoduk aslında ama herkes 1 sene önceden yer tutmaya başlamış. biz bi salon tuttuk. ev eşyalarımzı aldık. ben ufaktan çeyiz yapıyorum beyaz eşya bakıyoruz falan ama dha gelinlik olayına girmedim düğüne yakın zamanda bakmayı düşünüyorum. kına gecesinide evin sitesinde yapmayı düşünüyorum havuz kenarında kafemiz var orda bakalım havaya göre zaman biran önce geçsin istiyorum ama daha çok zaman varmış gibi geliyo.

salonlar için farketmediğini biliodum ama nişanlık için farkeder diodum, çünkü gelinlikler dantel ağırlıklı oluyor fln, ama nişanlık daha şifonlu organzeli olunca daha ucuz olur die düşünmüştüm.. çünkü benim nişanlık diktirdiğiğm yerde gelinlik beğendim, 2700-3000 gibi fiyatları vardı canım:26:
salonlarda ise yapılan etkinlik değil de, tuttuğun gün önemli.. haftasonu tuttuğunda salonda istersen doğum günü yap, istersen düğün.. fiyat aynı canım:44:

uzun süre ara verdik canım da, ben milleti bi dürttüm, herkes yavaş yavaş damlamaya başladı, çok da iyi oldu.. birbirimizden haberimiz oluyor, fikir alışverişi yapıoruz, iyi oluyor

bizim de düğün eylülün 16'sında canım:123:
kına 15'inde.. biz de ufaktan ufaktan hazırlıkları ilerletiyoruz canım.. bazı şeyler için yine mecbur askerimin gelmesini bekliyoruz nişandaki gibi

hafta sonu mobılya baktık kızlar cok yoruldum ve sonuc nerdeyse sıfır hıc bısı begenemıorum cok moralım bozuldu. bı tek yatak odası begendım onuda nısanlım pek ıstemedı o daha spor seylere bakıyor bılmıyorum ne olcak.

Eki Görüntüle 360760

hafta sonu mobılya baktık kızlar cok yoruldum ve sonuc nerdeyse sıfır hıc bısı begenemıorum cok moralım bozuldu. bı tek yatak odası begendım onuda nısanlım pek ıstemedı o daha spor seylere bakıyor bılmıyorum ne olcak.

Eki Görüntüle 360760

Eki Görüntüle 360760

çiğdemcim nerelere baktın canım? ne tarz şeyler istiyorsun da bulamıyorsun?
yatak odasını ben de beğendim. BU tarz yetek odalarnı seviyorum, neyse ki bu konuda nişanlımla aynı fikirdeyiz de, biz de diğer mobilyalar konusunda pek anlaşamayacağız sanırım

deryaw cım burdan bı ark bnm tanıdıgım cıkmıstı o kız bana remonayla ılgılı ılgınc bısı söledı ve resım attı bnce onu kafandan sıl. arkadası oraya dıktırmıs ustu tamemn bol olmus barız potluklar vardı resımlerını bıle gordum . aklında bulunsun dıye soylemek ıstedım

canım ızmır yolundakılere baktım. ossa da cok gusel seyler var ama muthıs pahalı bı yatak odası begendık 21 bın dedı dusun. bu yatak odası da ıhsanıye ıst orda mobsa var ordan bunu nısanlımda begendı cok oymalı abartılı falan degıl dıye olabılır dedı sevındım. bunun fıyatıda 8 bın gıbı bısıdı.

Aaaaa hadi yaa, hakikaten ilginç yaa, ben orada üzerime gelinlik giymiştim, müthişti, cukk die oturmuştu yaa, o yüzden orayı da düşünüodum tühh:26:

ehh epey bi pahalıymışş canım yaa
ben de mobsa da bi yatak odası iki de koltuk takımı beğendim salon için, fiyatlar da normaldi, malzemeleri kaliteli çünkü. Ama daha aşkım görmediği için alamıyoruz.. Bakalım o ne dicek:26:

canım yaa sen hala asker bekliyosun dimi ne kadar zaman kaldı

canım bende beğendim benimde yatak odam beyaz vazgeçilmez ben nişanlımla çıktım 1 kere gezmede aldım valla hemde geçen haziran aldık değiştirme şansımız vardı ama hala bizimkilerden daha güzleini bulamadım. karambool oldu ama güzel oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/463921-bizde-bunlari-aldik.html
yemek takımım ve yatak odam :)

Son düzenleme:

canım sen de foto koysana yatak odanın

amin canım teşekkür ederim ben özellikle aynasız istedim çalışacağım için başıma iş açıcak şeylerden kaçınıyorum burdaki evli arkdaşlar hep parmak izi oluyor ayna olunca sürekli silmek gerekiyor falan demişti bu modeli beğenince tamam dedim bu arada boy aynası ayrıca olucak o yüzden çok sorun değil Allah seninde gönlüne göre versin canım

aminnn canımmm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…