- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
- #1.001
Kızlllaaaarrrr :)
Bi kaç saattir mesajlarınızı okuyorum ama yoruldum artık selam selam selam..
İnşallah herşey yolundadır Düğün hazırlıkları başlamış biçoğunuzda..
Özlemişim siziii :)
kızz nerelerdesin sen yaa? geçen gün baktım hatta profiline, bişiler yazdın mı acaba die, hiç bi hareket yoktu, merak ettim.. sen neler yapıosun bakalım anlat? düğün belli mi? biz de özledik seni wallaKızlllaaaarrrr :)
aynen, lal'in en güzel modeli o, ama benim de kuzenimin eşi giydi, o yüzden giyemicemben kesınlıkle onu kıralıcam eger ben gıdene kadar tutulmazsa otekı paylastıgın bındallılar arasından da en bastakı morlu olana bayılıyorum bnde ama onu nısanlımın kuzenının esı gıydı o yuzden onu gıyemem malesef. baska bakıcam artık bnde.
teşekkür ederiz, darısı başınapardon konuya dalıyorum ama geçen gün bakmıştım meraktan, birilerinin işine yarar belki düğün hazırlığında diye düşündüm, paylaşayım istedim
2012'de en popüler olacak gelin başlarını paylaşmışlar En şık 2012 gelin başı modelleri | 1 | Saç | Mahmure.com
Herkese şimdiden mutluluklar dilerim :)
Benim biraz daha yolum var evliliğe ama heyecanına özeniyorum etrafımda gördükçe
Size kıvanç'çığımızın sözüyle veda ediyorum "çok sev"!!
seninkinin fotosu açılmadı tatlım ya, yakından göremedim..
Bak benim beğendiğim modeller de bunlar..
Eki Görüntüle 352632 Eki Görüntüle 352637 Eki Görüntüle 352635
hangisi daha güzel sence?
canım sultanıyegah ta begendıgın nası bısıdı aynı seyı mı begenmısız cok merak ettım. benım begendıgım kapıdan gırdıgın gıbı sagda mankenın uzerınde fusya yesıl karısımı bısıdı...
:)))))) belkı komık olucak ama bnde 3. sınıfım evlendıkten sonra 1 sene daha okucam :)))
Kızlllaaaarrrr :)
yaa ben de bordo veya kırmızı istemiyorum, biraz değişik olsun istiyorum ki zaten hep mor fuşyalı şeyler beğeniyorum.. gerçi bitane de kırmızılı var, hürrem modeli, ama yakası hoşuma gitmedi onun, o yüzden eklemedim.. yoksa renk model herşeyi güzeldi..çok güzelmiş canım,e bursalı olunca bunları bulmak kolay oluyor: )
ankarada böyle modeller bulmak imkansız gibi birşey,ilk defa görüyorum.
fuşya olan çok güzelmiş gerçekten ama bindallı deyince kalbimi fetheden hep bordo oluyor
hımm ewet senin işler biraz karışık olduğu için doğal olarak hazırlık da yapamıosun pekYa sormayın hem evle hem işle alakalı yoğun günler geçiriyorum bi yandan hasret çekmeye devam
Düğün için seneye bahar yada yaz die düşünüyoruz . kayınbiraderlerimin askerliğini dikkate alıcaz. Ama bu sonbahar nikah yaparız sanırım.
Bizimkisi normal bi sırayla gidemio malesef hatırlarsınız ki damadım ingilterede yaşıo. bi geldi sözlendik bi geldi nişan adam bi daha gelirse nikah basarım gelmio :)
işin şakası bi yana nikah işini konsoloslukla da görüşüp öle kesinleştircez işte. İngiltere sebebiyle çeyiz hazırlığımda yok. öle gayet normal bnm için hayat :) siz neler yaptınız deryam civcivim :)
hımm ewet senin işler biraz karışık olduğu için doğal olarak hazırlık da yapamıosun pek
Walla biz de hazırlıklar tam gaz devam, düğün tarihi kondu 16 eylül
eşyalar alınıyor, kınalıklar bakılıyor fln..
ama bir yandan da askerimin yolunu gözlemeye devam ediyorummm
şafak 88
yaa ben de bordo veya kırmızı istemiyorum, biraz değişik olsun istiyorum ki zaten hep mor fuşyalı şeyler beğeniyorum.. gerçi bitane de kırmızılı var, hürrem modeli, ama yakası hoşuma gitmedi onun, o yüzden eklemedim.. yoksa renk model herşeyi güzeldi..bakalım yakın zamanda halletmeye çalışacağım bu işi de hayırlısıyla, sen hallettin rahatsın tabi
Ya sormayın hem evle hem işle alakalı yoğun günler geçiriyorum bi yandan hasret çekmeye devam
Düğün için seneye bahar yada yaz die düşünüyoruz . kayınbiraderlerimin askerliğini dikkate alıcaz. Ama bu sonbahar nikah yaparız sanırım.
Bizimkisi normal bi sırayla gidemio malesef hatırlarsınız ki damadım ingilterede yaşıo. bi geldi sözlendik bi geldi nişan adam bi daha gelirse nikah basarım gelmio :)
işin şakası bi yana nikah işini konsoloslukla da görüşüp öle kesinleştircez işte. İngiltere sebebiyle çeyiz hazırlığımda yok. öle gayet normal bnm için hayat :) siz neler yaptınız deryam civcivim :)
İnşallah tatlım, senin de herşey istediğin gibi olsun, Allah gönlüne göre versinçok az kalmışşş yaz dediğin bi çırpıda geçer zaten.. canım ya hadi hayırlısııı :) İnşallah istediğiniz gibi olur herşey. sorunsuz bol gülümsemeli olurr :)
Ne güzel ya çeyizdir kınalıktır.. pehh olamadı böle normal bi evliliğim :)
Ben şimdi müsadenizi isticem ofisi kapatmam gerek. inşallah gene damlarım :)
Bu bindallılar sadece bursa'da var sanırım canım, ki istanbul'dan izmir'den , ankaradan fln buraya kiralamaya gelenler biliyorum bencanım bindallı osmanlıdan kalan bir kültür olduğu için renklerde çok değişmiyor,değişincede bindallı olmuyor: )
genelde mor,bordo,kırmızı,yeşil,lacivert oluyor.
ben normalde de vişne çürüğü,bordo tonlarına bayıldığım için seve seve aldım: )
fuşya olana bayıldım açıkçası,inş bulursun içine sineni: )
çok beğendim paylaştığın modelleri,onları burda giysek çok garipserler herhalde
demekki şehirden şehire göre bile değişebiliyormuş
ben hemşireyim, nişanlım şuan asker, gelince eğer eski işine devam ederse makine teknikeri olarak devam edecek.. Ve bursa'da yaşayacağız, 1 sene sonra bekleriz sizi de bursaya tatlımbu arada hatunlar muhabbet koyulaşırken damatlarımızın işlerini,yaşayacağımız yerleri,işlerimizide paylaşalm: ))
ben malum hala talebeyim
nişanlım eczacı,nasipse erzurumda yaşayacağız 1 sene,sonrada bursaya gideceğiz: ))
çok güzelmiş canım,e bursalı olunca bunları bulmak kolay oluyor: )
ankarada böyle modeller bulmak imkansız gibi birşey,ilk defa görüyorum.
fuşya olan çok güzelmiş gerçekten ama bindallı deyince kalbimi fetheden hep bordo oluyor
hadi yaaaa: )tesadüfe bak: )))
sen nerde ve ne okuyorsun: )
ben gazide İİBF ekonometri okuyorum: )
son senemde farabiyle erzuruma gideceğim: )
bu arada hatunlar muhabbet koyulaşırken damatlarımızın işlerini,yaşayacağımız yerleri,işlerimizide paylaşalm: ))
ben malum hala talebeyim
nişanlım eczacı,nasipse erzurumda yaşayacağız 1 sene,sonrada bursaya gideceğiz: ))
selamm kızlar ne güzel tekrar dönülmüş buraya.. düğün hazırlıkları ne alemde okudum bayasını hepinize allah kolaylık versin benim 29-30 haziran hiçbişi belli değil ölee duruyom ne rahatım demi
İnşallah tatlım, senin de herşey istediğin gibi olsun, Allah gönlüne göre versingörüşürüz yine
Bu bindallılar sadece bursa'da var sanırım canım, ki istanbul'dan izmir'den , ankaradan fln buraya kiralamaya gelenler biliyorum ben
Bunların ismi aslında bindallı değil, kaftan. Eski saray kıyafetlerini örnek alarak dikiyorlar, bazıları da osmanlı kadınlarının günlük kıyafetlerinden.. Biz kınalarda artık bunlar giyildiği için bindallı diyorz, ama bunları dikenler kına kaftanı die adlandırıyorlar. Bunları yapan sadece 2-3 yer var. Ama eminim ileride daha da yaygınlaşacaktır
Bursa'da bile hala bu modelleri görmeyen insanlar var, değişik geliyor insanlara.. Ama kınalarımız da değişik oluyor tabi, harem eğlencesi tarzında, çok eğlenceli bir kına tertip edeceğim inşallah. Kuzenimin eşi 1,5 yıl önce yaptı öyle bir kına, hala düğününden çok kınası konuşulur çevredeben de öyle olsun istiyorum civcivim
ben hemşireyim, nişanlım şuan asker, gelince eğer eski işine devam ederse makine teknikeri olarak devam edecek.. Ve bursa'da yaşayacağız, 1 sene sonra bekleriz sizi de bursaya tatlım
canım bnde uludag da ııbf de çeko okuyorum.
benım nısanlımda muhasebe muduru cnm bnde ogrencıyım ıste:))) bursaya beklıoruz senıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?