Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlllaaaarrrr :)

Bi kaç saattir mesajlarınızı okuyorum ama yoruldum artık selam selam selam..
İnşallah herşey yolundadır Düğün hazırlıkları başlamış biçoğunuzda..

Özlemişim siziii :)

pardon konuya dalıyorum ama geçen gün bakmıştım meraktan, birilerinin işine yarar belki düğün hazırlığında diye düşündüm, paylaşayım istedim

2012'de en popüler olacak gelin başlarını paylaşmışlar En şık 2012 gelin başı modelleri | 1 | Saç | Mahmure.com

Herkese şimdiden mutluluklar dilerim :)

Benim biraz daha yolum var evliliğe ama heyecanına özeniyorum etrafımda gördükçe

Size kıvanç'çığımızın sözüyle veda ediyorum "çok sev"!!

kızz nerelerdesin sen yaa? geçen gün baktım hatta profiline, bişiler yazdın mı acaba die, hiç bi hareket yoktu, merak ettim.. sen neler yapıosun bakalım anlat? düğün belli mi? biz de özledik seni walla

aynen, lal'in en güzel modeli o, ama benim de kuzenimin eşi giydi, o yüzden giyemicem ben de deneyip göreceğim bakalım, hangisi güzel durursa, pembeli olan d olabilir benim..

teşekkür ederiz, darısı başına

seninkinin fotosu açılmadı tatlım ya, yakından göremedim..
Bak benim beğendiğim modeller de bunlar..
Eki Görüntüle 352632 Eki Görüntüle 352637 Eki Görüntüle 352635
hangisi daha güzel sence?

çok güzelmiş canım,e bursalı olunca bunları bulmak kolay oluyor: )
ankarada böyle modeller bulmak imkansız gibi birşey,ilk defa görüyorum.
fuşya olan çok güzelmiş gerçekten ama bindallı deyince kalbimi fetheden hep bordo oluyor

hadi yaaaa: )tesadüfe bak: )))
sen nerde ve ne okuyorsun: )
ben gazide İİBF ekonometri okuyorum: )
son senemde farabiyle erzuruma gideceğim: )

karameeeeeel
nerelerdesin sen
nasılsın?düğün hazırlıkların nasıl gidiyor: )

yaa ben de bordo veya kırmızı istemiyorum, biraz değişik olsun istiyorum ki zaten hep mor fuşyalı şeyler beğeniyorum.. gerçi bitane de kırmızılı var, hürrem modeli, ama yakası hoşuma gitmedi onun, o yüzden eklemedim.. yoksa renk model herşeyi güzeldi.. bakalım yakın zamanda halletmeye çalışacağım bu işi de hayırlısıyla, sen hallettin rahatsın tabi

Ya sormayın hem evle hem işle alakalı yoğun günler geçiriyorum bi yandan hasret çekmeye devam
Düğün için seneye bahar yada yaz die düşünüyoruz . kayınbiraderlerimin askerliğini dikkate alıcaz. Ama bu sonbahar nikah yaparız sanırım.
Bizimkisi normal bi sırayla gidemio malesef hatırlarsınız ki damadım ingilterede yaşıo. bi geldi sözlendik bi geldi nişan adam bi daha gelirse nikah basarım gelmio :)

işin şakası bi yana nikah işini konsoloslukla da görüşüp öle kesinleştircez işte. İngiltere sebebiyle çeyiz hazırlığımda yok. öle gayet normal bnm için hayat :) siz neler yaptınız deryam civcivim :)

hımm ewet senin işler biraz karışık olduğu için doğal olarak hazırlık da yapamıosun pek
Walla biz de hazırlıklar tam gaz devam, düğün tarihi kondu 16 eylül
eşyalar alınıyor, kınalıklar bakılıyor fln..
ama bir yandan da askerimin yolunu gözlemeye devam ediyorummm
şafak 88

çok az kalmışşş yaz dediğin bi çırpıda geçer zaten.. canım ya hadi hayırlısııı :) İnşallah istediğiniz gibi olur herşey. sorunsuz bol gülümsemeli olurr :)

Ne güzel ya çeyizdir kınalıktır.. pehh olamadı böle normal bi evliliğim :)
Ben şimdi müsadenizi isticem ofisi kapatmam gerek. inşallah gene damlarım :)

canım bindallı osmanlıdan kalan bir kültür olduğu için renklerde çok değişmiyor,değişincede bindallı olmuyor: )
genelde mor,bordo,kırmızı,yeşil,lacivert oluyor.
ben normalde de vişne çürüğü,bordo tonlarına bayıldığım için seve seve aldım: )
fuşya olana bayıldım açıkçası,inş bulursun içine sineni: )
çok beğendim paylaştığın modelleri,onları burda giysek çok garipserler herhalde
demekki şehirden şehire göre bile değişebiliyormuş

zormuş senin için canım ya: (
inş hayırlısıyla atlatırsın bu günleri: )))
damat beyi ikna etde hökümet nikahına al adamı :86:
ben geçen cuma nikahı bastım :123:
nasipse 3 haziranda da düğünüm var: )
çok az kaldı,zaman daralıyor,heyecan dorukta valla: ))
Allahtan tüm hazırlıklarım bitti: )
şuan odamın yarsı kolilerle dolu,full çeyiz 7 nisanda erzuruma ev düzmeye gideceğiz nasipse: )

bu arada hatunlar muhabbet koyulaşırken damatlarımızın işlerini,yaşayacağımız yerleri,işlerimizide paylaşalm: ))
ben malum hala talebeyim
nişanlım eczacı,nasipse erzurumda yaşayacağız 1 sene,sonrada bursaya gideceğiz: ))

İnşallah tatlım, senin de herşey istediğin gibi olsun, Allah gönlüne göre versin görüşürüz yine

Bu bindallılar sadece bursa'da var sanırım canım, ki istanbul'dan izmir'den , ankaradan fln buraya kiralamaya gelenler biliyorum ben
Bunların ismi aslında bindallı değil, kaftan. Eski saray kıyafetlerini örnek alarak dikiyorlar, bazıları da osmanlı kadınlarının günlük kıyafetlerinden.. Biz kınalarda artık bunlar giyildiği için bindallı diyorz, ama bunları dikenler kına kaftanı die adlandırıyorlar. Bunları yapan sadece 2-3 yer var. Ama eminim ileride daha da yaygınlaşacaktır
Bursa'da bile hala bu modelleri görmeyen insanlar var, değişik geliyor insanlara.. Ama kınalarımız da değişik oluyor tabi, harem eğlencesi tarzında, çok eğlenceli bir kına tertip edeceğim inşallah. Kuzenimin eşi 1,5 yıl önce yaptı öyle bir kına, hala düğününden çok kınası konuşulur çevrede ben de öyle olsun istiyorum civcivim
ben hemşireyim, nişanlım şuan asker, gelince eğer eski işine devam ederse makine teknikeri olarak devam edecek.. Ve bursa'da yaşayacağız, 1 sene sonra bekleriz sizi de bursaya tatlım

canım bnde uludag da ııbf de çeko okuyorum.

benım nısanlımda muhasebe muduru cnm bnde ogrencıyım ıste:))) bursaya beklıoruz senıde

selamm kızlar ne güzel tekrar dönülmüş buraya.. düğün hazırlıkları ne alemde okudum bayasını hepinize allah kolaylık versin benim 29-30 haziran hiçbişi belli değil ölee duruyom ne rahatım demi

dugun ve kına tarıhlerımız aynı cnm :))) ama bn bısıler yapmadan duramıorum alınacaklar ve yapılacaklar omuzlarıma oturdu bana yuk yapıo. en ufacık bısı bıle halletsem acayıp rahatlıyorum. allah kısmet ederse yarın gıdıp bındallı ve gelınlık ısımıde halledıcem:))

ben ilk defa gördüm ama bayıldım
belki alışık olmadığımız bi model olduğu için göz yadırgadı: ))
güle güle giyin inşallah,sizin oranın adetlerine bayılıyorum: )
bende kınamda sadece bayanlar oldun istiyordum ki bizde de hep böyle olur zaten ama erkek tarafı ortak yapma konusunda ısrar etti.çünkü onların adetlerine göre onların bana kına yakmaya geldiği gibi hemen peşi sıra bizimde nişanlıma yakmamız gerekiyormuş,oraya gidip.evleriyle bizim ev arası bayağı mesafe var.o yüzden bizim evde 1 2 saat kızlar toplanıp eğleneceğz daha sonrada erkek evine gideceğiz topluca: )
onların bahçeleri çok büyük,süsletecekler,geceye kadar orda olacağız.
bende gelin hamamı planlıyorum,kına gecesini telafi etmek için: )))kınadan 2 3 gün önce olsun istiyorum,bakalım...
sen hemşiresin demek deryam: )))ne güzel,bayılıyorum şu tatlı dilli hemşirelere,kuzenimde hemşire: )
bursa muhteşem bi şehir ve sabırsızlanıyorum oraya gitmek için: )

canım bnde uludag da ııbf de çeko okuyorum.

benım nısanlımda muhasebe muduru cnm bnde ogrencıyım ıste:))) bursaya beklıoruz senıde

meslektaşmışız canım
öğrencilik zor zanaat ama bir o kadarda keyifli: )
geleceğiz inşallah: )))

işte kızlar bunlarda benim nikah fotoğraflarım: ))
biliyorum çok bozuk görüntü
çünkü cd şeklinde vermedi,albüm olarak aldık,bende kendi telimden fotolarını çektim albümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…