- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
ayni benim gibisin hosgeldin canim benide telas sardi alacaklarimi liste yaptim her seyin tek tek listesini yaptim onuda yazicidan cikarttim sakliyorum sürekli yanimda :) bende nisan icin salonlara bakiyorum irtibata geciyorum fiyat ve hizmet hakkinda bilgi aliyorum simdiden burdan Kadinlar Kulübü (KK) dan da cok yardim aldimsen nerdesin nerde olcak senin nisan ? Ben su an yurtdusundayim ama hersey Ankara da olcak :)
kusura bakma canım biraz geç oldu iste yapmak süper fikir bende yapacağım en kısa zamanda :) antalyada ailem orada olacak ben şu an tekirdağdayım yazın gideceğimde meakn ayarlayacağım benim daha karışık yani bu arada Allah mutlu etsin
ya kızlarr nişanda kız tarafı erkeğe ne takarr :26:
saat takar canım, birde erkeğin yüzüğünü kız tarafı alır
ya kızlarr nişanda kız tarafı erkeğe ne takarr :26:
saat takar canim biz öyle yapcaz annemden babamdan biri saat biri cumhuriyet takacaklar kardesimde ceyrek altin (malum o daha 17 yasinda)
hımm.. bende tam peki saati kim takar diye sorucaktımsaol canım.. bunları öğrendiğim iyi oluyor
canim genelde ya kiz takar ya da annesi bizim adetlerde kiz damada takmadigindan (yozgatliyim) ayni sekilde sözlümün tarafindada böyle adet yok o da (ankarali) yani ikimizde ayni bölge ic anadolu o yüzden adetlerimizde degisiklik olmuyor dolayisiyla saati annem takacak diye konustuk babamda cumhuriyet takacak erkek kardesimde ceyrek takacak enistesine bi de bana takacakmis (birini babam alcak digerini kendi almak istiyor diye bi sey demedik ) :)
saat takar canim biz öyle yapcaz annemden babamdan biri saat biri cumhuriyet takacaklar kardesimde ceyrek altin (malum o daha 17 yasinda)
ya benimde kafama takılan bişi var...:) babamda nişanda damada saat takıcaktı buraya kadar hersey tamam da kız kardeşim cumhuriyet takar diye düşündük ama şöle bişi geldi aklımıza şimdi takılan altınlar kızda kalıyo ya bu durumda cumhuriyette sana geri gelmiş gibi olcak garip olmaz mı aklımı cok kurcaladı
canim bizdede öyle kizda kaliyor takilan takilar ama kiz onunla ya bi ceyizine esya aliyor ya yatak odasi takimi ( genelde babasi aliyor kizin) ya da baska bi esya ya da kiz onu kendi gelin gittigi eve götürüyor kocasiyla ikisine kaliyor sonucta artik ne yaparlarsa onlara kalmis mesela biz kendi evimizde oturcaz dedesi ev veriyor bize onda oturcaz dügünde takilan ufak tefek altinlari,paralari da bozdurup araba alacagiz bilezikler durcak eger ince olan bilezik varsa birlestirip kalin yapacagiz onlarin bi kismini takacagim bi kismini bankaya kasaya kilitletcez dügün masraflarinida sözlümün babasi karsiliyor cünkü bende düsündüm bunu belki o kücüklerlede balayina gideriz
anladım cnm ...zaten baska bı carede yok gıbı gorunuyo aslında ama suda geldı aksam aklıma beyaz altından erkek bıleklıklerı oluyo ya cumhuriyet yerıne öle bısı mı olsa dedım ama duydum kı dınımızde erkegın altın takması yasakmıs o yuzden ondan da vazgectım
salon tutanlar o hazırlanan nişan bohçaları ve salonda mı açılıyo ? çünkü evde nişan yapıldıktan sonra en son bohçalar açılıp gösteriliyo diye biliyorum
kızlaaarrrrrrr... salon falan tuttunuz mu acaba tuttuysanız nereler ve kaca ayarladınız
salon tutanlar o hazırlanan nişan bohçaları ve salonda mı açılıyo ? çünkü evde nişan yapıldıktan sonra en son bohçalar açılıp gösteriliyo diye biliyorum
kızlar iyi geceler sonunda topiğimi buldum
burhanın ayşesi seninle benzer durumlardayız bnmde sevdiceğim asker ağustosta gelecek Allah'ın izniyle ama ben braz dinlensin özlemimizi giderelim hemde iş bulması açısından falan 2,5 ay sonra düşünüyorum nişanı 11.11.2011 kısmetse buradan birbirimize yardımcı olalım valla ben nişan hazrlıklarınıda geçtim gözümü mobilyalara bile dktim daha düğün bile yok ortada şimdilik mayısta aöf sınavlarıda btsin hazrlıklar tam gaz ilerleyecek işin özü yazın koşuşturma başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?