- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
canım bilio musun ben de düşünüyorum kendim yapmayı... müsait bi zamanda çarşıya çıkıp bakıcam o işlere de.. inşallah
Günaydın kızlarrr..
Yavaş yavaş heyecanlanıorum bennnnn 3 gün kaldıııııııııııııı
bugün saat3-4 gibi eşimle görüşücez sonunda istanbuldaaa
havadaa aaaşşkk kokusu varrr
Ayyy ne güzeeellll, benim kuzum da yanımda olaydı ben de ona yaptırırdımöyle şeylerle uğraşmayı seviyorum ben bide kendim için yapınca daha bi özenli olurum sanırım. alırım sözlümü yanıma birlikte oturur yaparız ne güzel
günaydın tatlımmm, gözün aydınnn.. biyerlerden aşk kokusu geliyo diyorum ben de, meğer bizim nişan topiğinden geliyoyormuşGünaydın kızlarrr..
Ayyy ne güzeeellll, benim kuzum da yanımda olaydı ben de ona yaptırırdım
kaçtane yapacaksın canım? kaç kişi olacaksınız? ben belki o kadar kişiye yapamayabilirim:26:
günaydın tatlımmm, gözün aydınnn.. biyerlerden aşk kokusu geliyo diyorum ben de, meğer bizim nişan topiğinden geliyoyormuş
günaydın tatlımmm, gözün aydınnn.. biyerlerden aşk kokusu geliyo diyorum ben de, meğer bizim nişan topiğinden geliyoyormuş
hehe evet benden gelio o .. sabah giyindim süslendim. makyajı öğleden sonra ofiste yapıcam. işlerimi bitireyim bi an önce o gelince çıkarım belki.. cuma günü de işe gelmicem. ctsi de çalışıyoz biz normalde. iki gün ben yokumm dedim. peki dedi patroncum dacuma günü en güzel günümüz olcak gibii ay hayaller hayallerrr
bu akşamdan itibaren azıcık uzak kalıcam topiklerimizden ve sizden ama nişandan sonra bolll foto ile burdayım inşallah
ya ben emin değilim, salonda olacak ya bizim. 600 kişilik salon.. 600 tane yapamam heralde yaa.. ama annemi babamı yengemi dayımı kuzenimi fln da oturturum karşıma, o zaman belkinişana ortalama 60 kişi falan gelir ama ben çalıştığım yerdeki arkadaşlarıma da vermek istiyrum burdaki herkes öyle yapıyor çünkü. yani 75 tane falan yaparım sanırım oda çok fazla değil elde yapmak için. kvalidem sağolsun hiçbişeye karışmaz ama sözlümden yana şanslıyım canım sağolsun elinden geldiği kadar her istediğimi yapmaya çalışıyo
oyy oyy oyyy heyecan dorukta ne güzelll canımmhehe evet benden gelio o .. sabah giyindim süslendim. makyajı öğleden sonra ofiste yapıcam. işlerimi bitireyim bi an önce o gelince çıkarım belki.. cuma günü de işe gelmicem. ctsi de çalışıyoz biz normalde. iki gün ben yokumm dedim. peki dedi patroncum dacuma günü en güzel günümüz olcak gibii ay hayaller hayallerrr
bu akşamdan itibaren azıcık uzak kalıcam topiklerimizden ve sizden ama nişandan sonra bolll foto ile burdayım inşallah
ya ben emin değilim, salonda olacak ya bizim. 600 kişilik salon.. 600 tane yapamam heralde yaa.. ama annemi babamı yengemi dayımı kuzenimi fln da oturturum karşıma, o zaman belki
seninki bayağı çokmuş canım yaaabelki sen nikah şekerleri yapan yerlere bakarsan daha iyi olur senin için 600 tane yap yap bitmez ayoll
seninki bayağı çokmuş canım yaaabelki sen nikah şekerleri yapan yerlere bakarsan daha iyi olur senin için 600 tane yap yap bitmez ayoll
Günaydın kızlarrr..
aa benden 2 gün sonra. salonda mı evde mi olacak canım nişanın? ona göre yardımcı olmaya çalışayımbenimde kasımın 12 sinde.. Ama ben hiç mutlu değilim çünkü ne yapcağımı bilmiyorumm . ne giycem ne olcak ne alıncakkk :/
aa benden 2 gün sonra. salonda mı evde mi olacak canım nişanın? ona göre yardımcı olmaya çalışayım
Gözün aydın tatlım, Nişandan sonra görüşürüz canım
teşekkür ederimm.. Ofisteyim, oda gelmek üzeredir.. Bu arada nişan için makas almayı unutmuşuz :26: bende burdaki makas için kurdele aldım bunu süsledim.. bi kaç dakika görülecek artık ne yapalımm ofis şartlarında bu kadar olduu :26:
Pastamız dikdörtgen çikolata fıstıklı. üstü krem şanti kaplama (bora sevmio şeker kaplamayı) çiçeği böceği süslemesi olcak gibi o kısmı pastaneye bıraktık işte. bugün alyansları almaya gidicez... İkramlıklar evde hazırlanıo bugün.. :18: Karamelden haberler bu kadar şimdilikhepinizi seviorummmm
offf ne koşuşturma vardır şimdiiiii :18:teşekkür ederimm.. Ofisteyim, oda gelmek üzeredir.. Bu arada nişan için makas almayı unutmuşuz :26: bende burdaki makas için kurdele aldım bunu süsledim.. bi kaç dakika görülecek artık ne yapalımm ofis şartlarında bu kadar olduu :26:
Pastamız dikdörtgen çikolata fıstıklı. üstü krem şanti kaplama (bora sevmio şeker kaplamayı) çiçeği böceği süslemesi olcak gibi o kısmı pastaneye bıraktık işte. bugün alyansları almaya gidicez... İkramlıklar evde hazırlanıo bugün.. :18: Karamelden haberler bu kadar şimdilikhepinizi seviorummmm
canım öncelikle çarşı işini takma kafana, onlar sana ne alırlarsa sen beğendiğine tamam diceksin, bu kadar basit. Kıyafet işine gelince de diğer topikte dediğim gibi, zamanın var, bak. Eğer hazır bulamazsan istediğin gibi bi abiye diktirirsin. Benim nişanlığımı 2-3 haftada diktiler, abiyeyi hayli hayli dikerler.. Allah gönlüne göre versin canımevde olucak aileler benim arkarabalarım manisada değil onların akrabaları gelecek ama bizimde tanıdıklar işte aile dosları 40-50 kişi oluruz heral.
oyyy karamelciim sen bugün işe mi geldin, karşılaşamadık bugün burda.teşekkür ederimm.. Ofisteyim, oda gelmek üzeredir.. Bu arada nişan için makas almayı unutmuşuz :26: bende burdaki makas için kurdele aldım bunu süsledim.. bi kaç dakika görülecek artık ne yapalımm ofis şartlarında bu kadar olduu :26:
teşekkür ederimm.. Ofisteyim, oda gelmek üzeredir.. Bu arada nişan için makas almayı unutmuşuz :26: bende burdaki makas için kurdele aldım bunu süsledim.. bi kaç dakika görülecek artık ne yapalımm ofis şartlarında bu kadar olduu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?