Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

yok tatlım ya onlar aldı yanı parasını onlar verdı. kaynanam bıze gıdın bakın hafta sonu dedı bızde bakarken bulduk aldık. onu goturup fıkrı sorulmadıya ondan bu laflar. sozlume dedım annem kıyafete fena degıl dedı dıye oda ona fıkrını soran olmadı kı dedı:))) benımde ıcım rahatladı. hıc kımsenın trıbını cekemem zaten eltımle ugrasıp duruom o aıleden bı kısı daha kaldırmaz bunyem

sözlünün senden yana olması süper canım... boşver takma, sen içine sineni aldın, hakkaten ona laf düşmez yani.. hele böyle bi laf söylemek hiiiç ona düşmez.
Allah'a şükrediyorum eltim olmadığı için, annemden, kayınvalidemden ve teyzemden biliyorum da, elti zor iş, Allah yardımcın olsun tatlım:44:

bende evde yapıcam aile arası bi nişann olucak..ama bizde 40kişi oluruz 25 kii damt tarafı gelio çoluk çocuk işteeeee kalabalık olcak:)

ya kızlar sizlere bişey sorucam simdi bizim aile arasında olucak ya 50 kişi falan işte ben nişan şekeri vermek istiyorum ama değişik bişeyler olsun diyorum kalıcı olsun kimse çöpe atmasın bana tavsiyeleriniz ne olur acaba kara kara düşünüyorum valla :18::78:

Canım canım günaydın
bizimde 30 kişi olcak ve bende öyle bişiler arıyorum bu akşam inşallah gidicem böle nikah şekeri yapan yerlere değişik bişiler görürsem sana da yazarım
Hangi topiğe yazdığımı hatırlamıorum ama gittiğim bi nikahta minik makyaj aynasına takılıydı şekerler. şekeri çıkarttım çantamda duruo ayna gümüştü çokda güzeldiii ama sağda solda baktım öle kaliteli bişi bulamadım. şu an için aklımdaki çoook minik çerçeveler.. içinde nişan tarihimiz ve bizim fotomuz olabilir. başka da aklıma bişig elmioo :26:

günaydın kızlarrr...
moussecim karamelcim...:80:
ben de o minik çerçeveli olanları beğeniyorum, isteyen endi resmini de koyar hem, atmaz yani..
bide benim kuzenimin eşi çok şık mumlar dağıtmıştı kınasında, yanında nikah şekeri gibi lavanta kesesi vardı..
biz o mumları hala kullanıyoruz salonumuzda, çok şık çünkü

çok iyi fikirmiş aslında .. mumm hımmm.. ama sanırım o minik çerçevelerden bulmaya çalışıcam. kişi başı mı dağıtsak aileye bi tane mi :26:

çok iyi fikirmiş aslında .. mumm hımmm.. ama sanırım o minik çerçevelerden bulmaya çalışıcam. kişi başı mı dağıtsak aileye bi tane mi :26:
her aileye bir tane die düşünsen bile illaki her aile bireyi birer tane daha isteyecektir, genelde düğünlerde öyle oluyor da, hazırlıklı olmalı o yüzden kişi başı hesaplaman daha iyi olacak sanırım tatlım

canım o çerçevelerden benim kuzenim dağıtmıştı magnetliydi bide hala buzdolabının üstünde durur bizim. mumlara gelince bugün internette araştırdım başharflerin yazılı olduğu mumlardan yapıyolar ama fiyatları yazmıyodu mum olabilir diye düşünüyorum bende. arayıp öğrenicem buraya yazarım bu arada sende araştırmalarını söylersin

kızlar, hemen geri dönüş yapıyorlar. yalnız ürünler yurtdışından geliypormuş o yüzden stoktakilerden seçerseniz daha hızlı olur.. diğerlerine 20 gün diyorlar.. mail atarken tarih adet ve model no yazmayı unutmayınnn

aaa süper burda değişik şeyler var. fiyatları hakkında bilgi verdilermi canım...

aaa süper burda değişik şeyler var. fiyatları hakkında bilgi verdilermi canım...

ben bi mail attım ama henüz geri dönmediler daha 3-5 dakika ancak oldu stoklarda olmayanları seçmişim hep :26: bi ikisi varmış bakalım cevap gelince hemen yazarım.. mumlar vs için uçuk kaçık fiyatlar olursa gerek yok zatenn kargo da istemem aynı yakadayız dedim bakalım bakalımm

heyecanla haber bekliyorum

heyecanla haber bekliyorum

Ta-daa:79: ben geldim..

mailime cevap geldi ve 6 ürün varmış stoklarında :/ fotoğrafları ile göndermiş. fiyatlar çok uçuk değil tane fiyatı 4-7 Tl arası değişio ama daha uygun da bulunabilir.. İsim kartı ve paketleme eşliğinde gönderiolarmış her birinde sim yazıo işte..

isteyene maili forward ederim. özelden mail adresinizi gönderebilirsiniz..
mesela top şeklinde mum tanesi 4,50 gala mum 4 Tl çerçeve ve kavanozlar 6-7 TL gibi.

ben de gala mumu beğenmiştim canım nişan için... ama biz kalabalık olacağız... maliyeti çok olur, vazgeçtim

Ay evet sen benden 1 gün önce nişanlanıyorsun dün geldiler bohçalarım kıyafetim herşeyim geldi ama her yerim ağrıyor, hiç oturamadık. Sabahta işe geç kalınca kamerayı evde unutmuşum resimleri yarın eklerim 26 kişiydik. Kolyemide denemek için dün getirmişlerdi. çok güzel olmuş

ya o kadar heyecanla bekliyodum yanlışlıkla ceza almışım
canım ben mum yapmaya karar verdim tahtakaleden alıcam kendim süsllücem sözlümde olan bi fotomuzuda tasarımcı olduğum için güzel bi şekilde ayarlayıp üstüne zımbalıcam umarım aklımdakini uyarlayabilirim

canım bilio musun ben de düşünüyorum kendim yapmayı... müsait bi zamanda çarşıya çıkıp bakıcam o işlere de.. inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…