- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
hakkaten kaynanan pek uyanıkmış kendince
durumları yok borç harç yapıolar desem o da değil... ayy walla hakkaten can sıkıcı bir durummuş. ama iyi ki söylemişsin, sessiz kalınca tepene çıkar yoksa.
düğünde takılan gelinle damadın olur, ne isterlerse onu yaparlar..
nişanda takılanı da sen yine kendi düğünün çeyizin evin için kullanacaksın hem, azcık düşünceli olmalı yani, hem geride başka çocuk da yok evlenecek. parayı mezara da götüremeyeceğine göre, napacak ben anlamadım walla..
ama çok iyi yapmışsın söylemekle canım, haddini bilsin..
nişanlığını sen kendin mi aldın, yani parasını sen mi verdin? Belki o yüzden çekememiştir de ehhfena değil demiştir..
sözlünün senden yana olması süper canım... boşver takma, sen içine sineni aldın, hakkaten ona laf düşmez yani.. hele böyle bi laf söylemek hiiiç ona düşmez.yok tatlım ya onlar aldı yanı parasını onlar verdı. kaynanam bıze gıdın bakın hafta sonu dedı bızde bakarken bulduk aldık. onu goturup fıkrı sorulmadıya ondan bu laflar. sozlume dedım annem kıyafete fena degıl dedı dıye oda ona fıkrını soran olmadı kı dedı:))) benımde ıcım rahatladı. hıc kımsenın trıbını cekemem zaten eltımle ugrasıp duruom o aıleden bı kısı daha kaldırmaz bunyem
ya ben bizim sitenin kafesinde yapıcam öyle çok oynamalı olmaz kanımca çünkü büyük bi yer değil 50 60 kişi anca çağırıcaz. ama sizdende duyunca böyle heves etmiyda değilim salonmu kafemi salonmu kafemi
ya kızlar sizlere bişey sorucam simdi bizim aile arasında olucak ya 50 kişi falan işte ben nişan şekeri vermek istiyorum ama değişik bişeyler olsun diyorum kalıcı olsun kimse çöpe atmasın bana tavsiyeleriniz ne olur acaba kara kara düşünüyorum valla :18::78:
günaydın kızlarrr...
moussecim karamelcim...:80:
ben de o minik çerçeveli olanları beğeniyorum, isteyen endi resmini de koyar hem, atmaz yani..
bide benim kuzenimin eşi çok şık mumlar dağıtmıştı kınasında, yanında nikah şekeri gibi lavanta kesesi vardı..
biz o mumları hala kullanıyoruz salonumuzda, çok şık çünkü
her aileye bir tane die düşünsen bile illaki her aile bireyi birer tane daha isteyecektir, genelde düğünlerde öyle oluyor da, hazırlıklı olmalıçok iyi fikirmiş aslında .. mumm hımmm.. ama sanırım o minik çerçevelerden bulmaya çalışıcam. kişi başı mı dağıtsak aileye bi tane mi :26:
çok iyi fikirmiş aslında .. mumm hımmm.. ama sanırım o minik çerçevelerden bulmaya çalışıcam. kişi başı mı dağıtsak aileye bi tane mi :26:
canım bak muma bir örnek bide şat bardaklarına yapmışlar oda değişik geldi banaEki Görüntüle 267124 Eki Görüntüle 267123
kızlar, hemen geri dönüş yapıyorlar. yalnız ürünler yurtdışından geliypormuş o yüzden stoktakilerden seçerseniz daha hızlı olur.. diğerlerine 20 gün diyorlar.. mail atarken tarih adet ve model no yazmayı unutmayınnn
aaa süper burda değişik şeyler var.fiyatları hakkında bilgi verdilermi canım...
ben bi mail attım ama henüz geri dönmediler daha 3-5 dakika ancak oldustoklarda olmayanları seçmişim hep :26: bi ikisi varmış bakalım cevap gelince hemen yazarım.. mumlar vs için uçuk kaçık fiyatlar olursa gerek yok zatenn kargo da istemem aynı yakadayız dedim bakalım bakalımm
heyecanla haber bekliyorum
ben de gala mumu beğenmiştim canım nişan için... ama biz kalabalık olacağız... maliyeti çok olur, vazgeçtimTa-daa:79: ben geldim..
mailime cevap geldi ve 6 ürün varmış stoklarında :/ fotoğrafları ile göndermiş. fiyatlar çok uçuk değil tane fiyatı 4-7 Tl arası değişio ama daha uygun da bulunabilir.. İsim kartı ve paketleme eşliğinde gönderiolarmış her birinde sim yazıo işte..
isteyene maili forward ederim. özelden mail adresinizi gönderebilirsiniz..
mesela top şeklinde mum tanesi 4,50 gala mum 4 Tl çerçeve ve kavanozlar 6-7 TL gibi.
Sanırım aynı haftasonu olacak nişanlarımız. bizde bohça olmadığı için telaş yok valla sanki gün yapıoz da misafir geliomuş gibiyiz. Akşam altıdan gece 12 ye kadar sürer işte.. bu arada takı kısmındaki mesajını da okudum güzel bi kolye olcak gibi gibibizde ne takı konuşuldu ne bişe. ben zaten istemem içinden geliosa yapar gelmiosa zorla cici mi aldırayım kendime önemli olan eşimdi oda geldi uzak diyarlardan gerisi teferruat bizee
Ta-daa:79: ben geldim..
mailime cevap geldi ve 6 ürün varmış stoklarında :/ fotoğrafları ile göndermiş. fiyatlar çok uçuk değil tane fiyatı 4-7 Tl arası değişio ama daha uygun da bulunabilir.. İsim kartı ve paketleme eşliğinde gönderiolarmış her birinde sim yazıo işte..
isteyene maili forward ederim. özelden mail adresinizi gönderebilirsiniz..
mesela top şeklinde mum tanesi 4,50 gala mum 4 Tl çerçeve ve kavanozlar 6-7 TL gibi.
canım bilio musun ben de düşünüyorum kendim yapmayı... müsait bi zamanda çarşıya çıkıp bakıcam o işlere de.. inşallahya o kadar heyecanla bekliyodum yanlışlıkla ceza almışım
canım ben mum yapmaya karar verdim tahtakaleden alıcam kendim süsllücem sözlümde olan bi fotomuzuda tasarımcı olduğum için güzel bi şekilde ayarlayıp üstüne zımbalıcam umarım aklımdakini uyarlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?