- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
bende bu kervana katıldım:)
pazar günü istemeye geliyorlar benide.ekim gibide nişan düşünüyoruz evde...
herkese şimdiden mutluluklar kızlar...
geçmiş olsun canım, sen atlattın telaşeleri, darısı başımızamerhaba kızlar 10 eylülde oldu nişanım 3 eylül de de isteme söz oldu hepinize hayırlı olsun diyorum şuan nişan bitti artık düğün telaşına onada bir sene var şuan dinleniyorum :)
tatlım sana da geçmiş olsun, şimdi sırada düğün hazırlıkları var desene...kızlar günaydın...
çok şükür nişanımızı yaptık.. herşey çok güzeldi masal gibiydi ama gerçekti.. ufak tefek tatsızlıklar oldu ama moralimızı bozmaya yetemedi.. yogun bir gündü. çok yorulduk ama pistin ortasında tüm yorgunluğumu attım. sonunda ferhat göçer-kızım şarkısıyla babamla dans etmemiz herkesi büyüledi..
ya nişanlanan kızlar anlatsanıza bize biraaaaz
ne gibi aksilikler olabiliyor,kıyafetleriniz nasıldı?
neler takıldı?
ne yaptınız hadiiii
ne güzel canım, darısı düğünün başına artık.. bizimde kişi başı pasta, yanında tuzlu bişey (börek poğaça gibi), içecek olacak. Masalara da çerez konulacak ortaya. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.:26:valla canım 4 gün önce nişanlandımsahilde açık havalı bi mekanda.. tek aksilik nişanlımın ailesi ve akrabaları 2 saat önce yola çıkmasına rağmen trafiğe takıldılar ve biraz geciktiler birde o gün için 2 tane fotografçı ayarladım birisi en yakın arkadaşımın eski nişanlısı çıkmasın mı pesss dedim türk filmi gibi
ayy bide pastayı getiren çocuğa sinir olduk bıçağı vermedi bahşiş istiyormuş ama öyle 50-100 TL diilsonunda hiç bişi vermedik aldık bıçağı huhhh :76:
kıyafetim de mekana çok uygundu tüllü uçuş uçuş bişiydi.. fasıl ekibi getirdik. herkes çok eğlendi. kesinlikle canlı müzik diyorum kızlar
ikram olarak kişi başı pepsi,yedigün,fruko cam şişe içecek, 3 çeşit kuru pasta 2( tuzlu 1 tatlı) ve pasta verdik. onlardan da memnun kaldılar.
herşey çok güzeldi..
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin, benim de 10 kasım dasanırım benim nişanımda 13 kasım gibi olucak kurbandan hemen sonra düşünüyoruz ama daha hiçbir hazırlığımız yok. öyle salonda yapmayı düşünmüyoruz zaten ama heyecanlıyız yinede
Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin, benim de 10 kasım da
ne güzel canım, darısı düğünün başına artık.. bizimde kişi başı pasta, yanında tuzlu bişey (börek poğaça gibi), içecek olacak. Masalara da çerez konulacak ortaya. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.:26:
kıyafetinin fotosu varsa ekler misin?
Bir de takı fln ne takıldı?
3 ekimde nişanım var benimm evde olacak ama annemler öyle istedi.Ya evde nişan olur muu nasıl olur hiç bilmiyorum çoook mutsuzum
amin canım aminn...
bende masalara çerez koymaya niyet etmiştim fasıl ile süper gider diye düşündüm ama sonra vazgeçtim
pastamızı 200 kişilik yaptırdık. 2 tane dikdörtgen 80'er kişilik pasta geldi. 1 tane dikdörtgenin üzeirnde 2.kat olarak 2 tane birbirine bakan kalp pasta vardı 40 kişilik üzerlerinde isimlerimiz yazıyodu. onu kestik herkesin önünde süslü diye
özellikle tek kat olsun istedim dağıtımı kolay olsun üstü dağılmasın diye. çünkü çok katlı pastalarda üst katları kesip alırken alt katın görselliği bozuluyor vıcık vıcık krema oluyoronu istemedik. tek kat yaptırdık. birde kolaylık olsun diye pastayı sipariş ederken kesin dedim 200 eşit parçaya öyle sıvayın üstünü ve getirin. dışardan görünüşte bir bütün pasta gibi göründü ama aslında dilim dilim kesikti.. dağıtması çok kolay oldu.. (bizimki çaybahçesinde sahilde olduğu için pastayı kesme işini garsonlara veremezdim 200 kişilik pastadan 100 kişilik te çıkarabilirlerdi )
sana tavsiyem pasta yaptıracaksan pastaneye dilimlet.. kimse uğraşmasın eli değmesin..
kıafetimin fotosu henüz yok bugün yarın alacağım fotocudan ozaman gönderirim canım
takı olarak annem-babam bana günlük set taktılar, nişanlımada saat taktılar, kardeşimde nişanlıma yarım altın taktı.
gelelim onlara..nişanlım, annesi ve babası bana 3 bilezik taktılar.
nişanlım saat taktı, krdeşleri yarım altın taktı. geri kalan tüm akrabalar komşular arkadaşlarımızda altın para filan taktılar.
Benimde 8 ekimde evdeolcak. iyi ki de evde oluo diorum yaniKonularıma bi göz at istersen..
Canım hayırlı olsun öncelikle çok güzel geçmiş sevindim..
Pastayı dilimletip getirme fikri ilgimi çekti bende katlı pastayı sevmeyenlerdenim. Kare pasta istiodum ama dilimletip getirtme fikrini çalabilirim
Harikasın valla heves geldi senin yazdıklarını okuyunca çok teşekkür ederim :)
Canım hayırlı olsun öncelikle çok güzel geçmiş sevindim..
Pastayı dilimletip getirme fikri ilgimi çekti bende katlı pastayı sevmeyenlerdenim. Kare pasta istiodum ama dilimletip getirtme fikrini çalabilirim
valla canım 4 gün önce nişanlandımsahilde açık havalı bi mekanda.. tek aksilik nişanlımın ailesi ve akrabaları 2 saat önce yola çıkmasına rağmen trafiğe takıldılar ve biraz geciktiler birde o gün için 2 tane fotografçı ayarladım birisi en yakın arkadaşımın eski nişanlısı çıkmasın mı pesss dedim türk filmi gibi
ayy bide pastayı getiren çocuğa sinir olduk bıçağı vermedi bahşiş istiyormuş ama öyle 50-100 TL diilsonunda hiç bişi vermedik aldık bıçağı huhhh :76:
kıyafetim de mekana çok uygundu tüllü uçuş uçuş bişiydi.. fasıl ekibi getirdik. herkes çok eğlendi. kesinlikle canlı müzik diyorum kızlar
ikram olarak kişi başı pepsi,yedigün,fruko cam şişe içecek, 3 çeşit kuru pasta 2( tuzlu 1 tatlı) ve pasta verdik. onlardan da memnun kaldılar.
herşey çok güzeldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?