- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
merhaba kızlar, ben de hayırlısıyla 1eylülde nişanlanıyorum :) topiğinize katılayım dedim :)
hımmm anladım canım, nasıl bir yer istiyorsun nerelere baktın? Gerçekten çok zor karar vermekhıc bı yerı dusunmuyorum cnm suanda bı kac yer gezdım hıc bırı gonlume yatmadı canım cok sıkkın yanı o yuzden
hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinmerhaba kızlar, ben de hayırlısıyla 1eylülde nişanlanıyorum :) topiğinize katılayım dedim :)
hepsini bir günde halledemezsin canımm :))
benim nişanım 17 eylül Allah izniyle.. bizimkisi sizinki gibi küçük bir organizasyon değil, biz nikah yapacağımız için dedik nişan bari güzel olsun o yüzden salon tuttuk 400-500 kişilik. nişan elbisem kabarık nişanlık diktiriyorum yapacak başka birşeyim yoktu salondada abiye giyilmez ki..
Hayırlı olsunnnn, Allah tamamına erdirsin şekerim, hazırlıklar ne alemde peki?21 ekimm de benim nişanım var kızlaaarrrrrrrrrHeyooooo Heeeyyooooo Heeyyyooooo
ewet şekerim 1 eylül bayramın 3.günü. Eğer biz de istediğimiz salonda istediğimiz tarihte bulamazsak mecburen kurban bayramının 4.günü nişanlanacağızKızlarr 1 eylül bayram değilmi yaa bayramdamı nişanlancaksınızzz :26:
Benim nişana tam 1 ay varrrrrrr
yapılacakk daha işlerim varrrrr
Oyy cnm bak burda da karşılaşştık, biz senlee aynı günn nişanlanıyomuşuzzz
Benimde salondaa ve bende nişanlığımı diktirdim şuan bitti benim giymem için bekleniyorrr
balböcüğüm nasılsın.._?
aynı gün nişanlanıyormuşuz bilmiyordm valla sevindim yalnız değilim benimkisi daha dikiliyor..(
ramazanda benim de içimden bişey yapmak gelmiyor.. ama mecburiyetten yanayakıla salon arıyorum. bi ayarlayabilsem rahat bi ramazan geçireceğim. ramazandan sonra da kıyafetimin dikimine başlanacak, o dikilirken de bohça alışverişimizi tamamlarız. Biz bohçaları nişandan önce getirp götürcez ki, kurban bayramında gelen giden görsün diye..Şuan hiçbir hazırlığım yok maalesef , nedense içimden birşey yapmak gelmiyor. Sanırım daha vakit var o yüzden
İyiyimm emoşum sen nasılsınnn ??
Bende şimdi geçmişi okuyunca gördümm ne güzelll
siz bohçaları ne zaman getir götür yapıcaksınız canım ???
Benimki 3 haftada bitti şuan hazırr
iyi olmaya çalsıyorum canım çok şükür zaman yaklaşıyor stress başladı geriliyorum..
bohça işi benimkini hallettik sayılr nişan sandığı, çiçeğim ve parfümüm kaldı.
onlara yapacağımız bohça içinse eksik var..(
Canım biz salonu 4 ay öncesinden zar zor buldukk, oda istenbul gibi bi yer yani salon dolu ama çok zorlanmıştık, istediğimiz tarihte olmadı boş nezamansa ona tuttuk.
Bende dahaa heycan yok felan yok sanki ben nişanlanmıycam tam tersi bi rahatlık var nedense.
Bohçada benimde sözlümünde eksikleri varr zaman daralıyorr nişandan bir hafta önce gelicek bohçalarr daha kısıtlı bi zaman nsaıl olcak bilemiyorum
Senin bohçaların ne zaman gelcek siz ne zaman götürceksiniz ?
ben izmitteyim salon bulduk bitane istediğimiz tarihte oldu ama ne biliyim daha öyle aman nişanım var modunda değilim
benim sınavlarım var bir hafta öncesinde hersey iç içe girdi ondan stresliyim derrslerimi vermem gerekiyor 2 dersten giricem bitsin istiyorum artık. ondan telaşlıyım.
bizimde nişandan bir hafta önce gelecek ama hafta içi olur heralde pazar sınavım var çünkü p.tesi onlar getirir çrb-prş biz götürürüz sanırım.. kuzenimde öyle yapmıştı iki gün arayla bohça işi halledilmişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?