Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

evet ya maltepe şelale kafe ile anlaştık gibi. süsleme garson karşılama vs var. canlı müzik vardı istemedim ben. biz bize olcaz yine yabancı olmayacak. İkna etsin yani dışarda olsun. Sonrada döner eve gelirler otururlar yerler içerler ne ise

Bohça adına hiç bi hazırlığımız yok henüz bayramdan sonra inşallah. Benim gitmem gerekirmi bilmiorum henüz ama gerekirse koşa koşa giderim izmirime

Davetiye gerek yok galiba elli kişi için ama hatıra olsun die hazırlasam mı diyorumm :26:

ne zaman nişanın..?

ne zaman nişanın..?

8 ekimde nasipse. Elbisem ve mekan dışında hiçbişi hazırlamadım henüz. Saçıma karar verdim. Ayakkabı almak bi günlük iş eylüle bıraktım. İkramlar içinde kuru pasta meşrubat felan. Pastayı damadım getiricek die biliorum. Pastayı erkek alıo dimi Alyansları da almadık daha , aşkım ingilterede. . Ya annesiyle alırız artık ya da o geldiğinde. o da bi günlük iş çok relaxız canım

öncelikle canım davetiye sen bilirsin hatıra olarak kalsın dersen yaptır ama bana soransan 50 kişi için hiç gerek yok. :))
8 ekim daha varmış sizin ondan böyle relax oluyorsun hele bir yaklaşsın bak gör o zaman pasta konusunda hiçbir fikrim yok.
senin hazırlıkların için erken eylül de başlarsın herşeye...

valla yüreğime su serptin canımcım.. Ben de yavaştan mı alıorum diodum ama daha gerçekten erken.. hepsine bi gün ayırsam hallederim inşallah. Pasta konusunda annem pastanelere soralım dio :) sözlüm biz alırız dio. onlara devredicem gibi.

Senin nişan ne zaman elbisen hazır mı bakim bakim bakim

hepsini bir günde halledemezsin canımm :))

benim nişanım 17 eylül Allah izniyle.. bizimkisi sizinki gibi küçük bir organizasyon değil, biz nikah yapacağımız için dedik nişan bari güzel olsun o yüzden salon tuttuk 400-500 kişilik. nişan elbisem kabarık nişanlık diktiriyorum yapacak başka birşeyim yoktu salondada abiye giyilmez ki..

ayyy ne güzel yaa azıcık kalmışş bizde nikah istedik aileler düğün die tutturdu.. nikah ocak şubat artık düğün yaza büyük nişan olduktan sonra kabarık nişanlık daha hoş tabi. bzim sayı da az mekan da az ondan abiye yeter

inşallah herşey çok güzel olur güzelim ya rahat rahat halledersiniz yaşanır gider.. bu arada bi gün derken her birine bi gün. yüzüğe ikramlara bohçaya :)) :82:

Kızlar selam,
bazılarınızla daha önce tanışmıştık. tanışmadıklarımız için söyliyim, nişanımız 8 yada 12 kasım tarihi kesin değil çünkü hala salona karar veremedim:26: tarih tutacağım salona bağlı yani

şimdiden hayırlı olsun canım senin benden de uzun vaktin varmış Rahat rahat hazırlanırsın inşallah. Salon için de erken ama hazır olduğunda insan rahatlıo yanii kendimden biliorum

şimdiden hayırlı olsun canım senin benden de uzun vaktin varmış Rahat rahat hazırlanırsın inşallah. Salon için de erken ama hazır olduğunda insan rahatlıo yanii kendimden biliorum

canım bence salon ıcın erken degıl. ben subat ayında salon baktım eylul ve ekımde yer bulamadım o yuzden aralık 17 ye kaldı nısanım cnm bence sende elını cabuk tut

saol canım, senin de hayırlı olsun nişanın. ama salon için pek de erken diyemeyeceğim. bursada salonlar full dolu:26: istediğim salonda istediğim tarihte yok, istediğim tarihte sadece 2 yerde bulabildim. birkaç gün içinde karar vermezsem onları da kaybetmekten korkuyorum:18: kıyafetimi de diktireceğim, modelini beğendim, ama aşkımın izne gelmesini bekliyoruz, eylülde birlikte karar vereceğiz modeline, 2 ayda dikerler diye tahmin ediyorum
bohça alışverişimizi de eylül de yapacağız inşallah

canım bence salon ıcın erken degıl. ben subat ayında salon baktım eylul ve ekımde yer bulamadım o yuzden aralık 17 ye kaldı nısanım cnm bence sende elını cabuk tut
çok haklısın çiğdemcim. ve ben hala karar veremedim. Kayınvalideme soracağım bugün, çok kalabalık olacaklarsa atalayın dilara salonunu yada prenses salonunu tutacağım, ama yok biz çok kalabalık olmayız, 450 kişilk salon yeter, cumartesi olsun derlerse goldu tutacağım canım. ama hala çok kararsızım:26:

bende dugun salonu konusunda öleyım cnm. acayıp moralım bozuk heyecanım bıle kırıldı resmen

nasıl yaa yedi sekiz aylık hep dolu mu ? ben salonda yapmicam ya ondan bilmiorum demek ki bi kafe kapatıcam ben nişan için.. salon işi o kadar zorsa konuş kapora ver tabi

nasıl yaa yedi sekiz aylık hep dolu mu ? ben salonda yapmicam ya ondan bilmiorum demek ki bi kafe kapatıcam ben nişan için.. salon işi o kadar zorsa konuş kapora ver tabi
aynen öyle karamelcim, çok <or öyle hemen beğendiğin salonda istediğin tarihe bulup da tutmak. Ben 1 haftadır hergün iş çıkışı, haftasonu da dahil, salon gezdim. Ama full dolu hepsi. Bizim de kısıtlı zamanımız var ve belli tarihler arasında yapmak zorundayız, o yüzden daha da zor oluyor canım Zaten kaporo vermeden de salonu vermiyorlar

deryaw nasılsın..?
ben eylül için mayıs ayından ayırttım üstelik kapora vererek yoksa vermiyorlar.. ama arkadaş kafede yapacakmış o yzden çok sıkıntı olmaz ama tarih belli ise tabi bir an önce ayırtmakta fayda var. ben kına gecesi için bile bakıcam şimdiden...

iyiyim emosscum sen nasılsın?
biz biraz geç kaldık ama malum askerimden izin için haber bekledik. yoksa çok daha önce tutardık salonu. Neyse kısmet artık, bulcaz bakalım bi yolunu. Evet karamel kafede yapacakmış, o yüzden sıkıntı olmamış. Telaşesi de daha az olur karamelin, iyi yapmış walla.

Son düzenleme:
off ne kadar zor işler bunlar,sanki salonu tutsam bütün herşey hallolacakmış gibi geliyor.. düğün için nereyi düşünüyorsun canım?

hıc bı yerı dusunmuyorum cnm suanda bı kac yer gezdım hıc bırı gonlume yatmadı canım cok sıkkın yanı o yuzden

merhaba kızlar, ben de hayırlısıyla 1eylülde nişanlanıyorum :) topiğinize katılayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…