Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar sıze bısı daha danısmak ıstıyorum. nısanım aralıkta kıyafet baksam yada sıparıs versem cok mu erken olur sızce

canım benimde kasımda ama bende erken diye düşünüyorum hiç bişeye bakasım gelmio
çünkü daha istemem bile olmadı
sadece biz kendi aramızda kasımda olur hesi diye konuşuoz
of ya keşke garantisi olsa sizinkiler gibi
çok sinir bozucu bişey ya

pardon sölüymüşsün canım daha öncede sormuştum
değiştirdim de mesajı

Son düzenleme:
çiğdem sözlümüsün istemen falan oldumu

yok olmamış ama gençler aralarında anlaşmış. iş ailelere yansıdıysa kasım da dilediğiniz gibi olur diye düşünüyorum nasılsa daha dört ay var :) inşallah aileler biliodur o zaman olur canım ve tabiki erken elbise bakmak için :)

canım benim babam hariç ailem bilio onun babası annesi akrabaları da bilio hatta annesine de dedi kasım sonu gibi gidelim diye babasıda diyo seneye yaza evlendircem seni diye beni de bilyolar tabi..olur dimi:):)
neyse elbise hakkatten çok erken

hakkınızda hayırlısı olsun.. Ama daha çok çok erken.. :)) heyecanınızı anlıyorum insan öyle oluyor.. :))
benim nişanım eylül de düğünüm aralıkta şu an sadece nişanlık modellerine bakıyorum bir modele karar verdim diktiricem ama dediğim gibi erkenn gelinlik için ise daha da erken.. :)))

Ben erkek arkadaşımı ailesiyle tanıştım o sadece annemle tanışabildi babam ve abim sadece varlığından haberdar o kadar. kurban bayramından sonra aileler tanışacak bizim zaten belirlediğimiz bi tarih var. kısmetse erkek arkadaşımın doğum günü olan 11.11.11de isteme ve söz olucak sanırım hayatının en güzel doğum günü hediyesi olucam 1 aralıkda benim doğum günüm ama haftaiçine denk geldiği için nişanımız muthemelen ayın 4ünde olur. aralık 5de tanışma yıldönümümüz zaman çabuk geçsinnnnnn :97:

Son düzenleme:
süpermişş :) bi ortak yönümüz daha var ikimizde tesettürlüyüz:)) kara kara abiyeyi naısl alacagımı düşünüyorumm :))memnun oldum canımmm

Aynen Dila yaa ben de düşünüyorum ama beni düşündüren daha önemli bişey var o da mekan . Biz daha hiç yer bakmadık ve çok zor bulucaz ( Siz naptınız peki bulabildiniz mi bir yer ? Bu arada facein varsa ekleyebilirsin Dila Işık :) Profil resmim Kepli bi fotoğraf :))

ekledim canım .bizim nişan evde olacak tatlım yemekli .. daha muhabbetli ve sıcak olur diye düşündü nişanlım bende tamam deidm .. :)

Merhaba kızlarr.. Eylül nişanı yapacaklar için vakit az kaldı .. Ekim nişanı olacak kızlardan biri benim. Ve çok garip bi sorum var..

Her gören her duyan nişana gelmek istio. Söz nişan ayrı olduğu için annem de nişanı dışarda yapalım gelen gelir diyo. ama kayın validem masraf yapmayın hiç evde biz bize sıcacık oluruz dio :26: Kime sorsam nişan istediler madem artık nerde olcağına siz karar verin tıpış tııpış gelicekler dio :26: Çok can sıkıcı.. Toplasam 50 kişi ollcak dışarda da olsa. Anlamadım ben nasıl olcak nerde olcak. Evde elli kişi nasıl idare edilir o kadar sandalye vs hadi oturdular oyun isticekler daracık yerde bilmem ki :26:

benım sozum de 100 kısıye yakın ınsan vardı evdeydı bıraz zor oldu ama oynamaya falan yer vardı baya dokturmustuk. sende 100 kısılık bı yer bulup orda yapabılırsın nısanını

benım sozum de 100 kısıye yakın ınsan vardı evdeydı bıraz zor oldu ama oynamaya falan yer vardı baya dokturmustuk. sende 100 kısılık bı yer bulup orda yapabılırsın nısanını

kafe buldum dışarıda yapmak için mekan hazır ama annem bi nişan yapamadılar dedirtmem dioo kayınvalidem aman ne gerek var dışarıya dio. anlamadım ben bu işi valla aralarında hallederler umarım. iki evde olsun bitsin benim içinde en güzeli bu ama annemi nasıl yola getiricez bakalım özeniyo mudur nedirr :26:

bencede annen haklı..evde kalabalık zor olur biyer tutulması daha iyi gibi cnm..

bencede annen haklı..evde kalabalık zor olur biyer tutulması daha iyi gibi cnm..

canım bencede bir yer tutulması daha iyi çünkü evde zor olur.. kayınvalideni boşver masraf olmasın diyor düşünüyor ama bir kere olan birşey evde iç içe inan daha zor insanları oturtacak yer bile bulamayacaksın tutun bir yer bence ohh geniş geniş ferah ferah otururlar mı oynarlar mı kendileri bilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…