- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
kızlar sıze bısı daha danısmak ıstıyorum. nısanım aralıkta kıyafet baksam yada sıparıs versem cok mu erken olur sızce
bakıcagım mooda evı tanıdık sıparıs ersemde hemen teslım ıstemem aralık ayı bası derım sımdı korkuyorum eylul ekım gıbı modeller satılır ellerınde bısı kalmaz secme olanagımda az olur dıye. sonucta yaz ıcın cesıt cesıt model vardır sımdı
çiğdem sözlümüsün istemen falan oldumu
yok olmamış ama gençler aralarında anlaşmış. iş ailelere yansıdıysa kasım da dilediğiniz gibi olur diye düşünüyorum nasılsa daha dört ay var :) inşallah aileler biliodur o zaman olur canım ve tabiki erken elbise bakmak için :)
pardon sölüymüşsün canım daha öncede sormuştum
değiştirdim de mesajı
canım benim babam hariç ailem bilio onun babası annesi akrabaları da bilio hatta annesine de dedi kasım sonu gibi gidelim diye babasıda diyo seneye yaza evlendircem seni diye beni de bilyolar tabi..olur dimi:):)
neyse elbise hakkatten çok erken
huhuuuuuu ben geldimm kızlar nişanım eylül sonu yada ekim başında..
Dila'cım merhaba :) Ben de Dila :))) Ve nişan tarihlerimiz de tıpkı adımız gibi aynı
süpermişş :) bi ortak yönümüz daha var ikimizde tesettürlüyüz:)) kara kara abiyeyi naısl alacagımı düşünüyorumm :))memnun oldum canımmm
Aynen Dila yaa ben de düşünüyorum ama beni düşündüren daha önemli bişey var o da mekan . Biz daha hiç yer bakmadık ve çok zor bulucaz( Siz naptınız peki bulabildiniz mi bir yer ? Bu arada facein varsa ekleyebilirsin Dila Işık :) Profil resmim Kepli bi fotoğraf :))
Merhaba kızlarr.. Eylül nişanı yapacaklar için vakit az kaldı .. Ekim nişanı olacak kızlardan biri benim. Ve çok garip bi sorum var..
Her gören her duyan nişana gelmek istio. Söz nişan ayrı olduğu için annem de nişanı dışarda yapalım gelen gelir diyo. ama kayın validem masraf yapmayın hiç evde biz bize sıcacık oluruz dio :26: Kime sorsam nişan istediler madem artık nerde olcağına siz karar verin tıpış tııpış gelicekler dio :26: Çok can sıkıcı.. Toplasam 50 kişi ollcak dışarda da olsa. Anlamadım ben nasıl olcak nerde olcak. Evde elli kişi nasıl idare edilir o kadar sandalye vs hadi oturdular oyun isticekler daracık yerde bilmem ki :26:
benım sozum de 100 kısıye yakın ınsan vardı evdeydı bıraz zor oldu ama oynamaya falan yer vardı baya dokturmustuk. sende 100 kısılık bı yer bulup orda yapabılırsın nısanını
kafe buldum dışarıda yapmak için mekan hazır ama annem bi nişan yapamadılar dedirtmem dioo kayınvalidem aman ne gerek var dışarıya dio. anlamadım ben bu işi valla aralarında hallederler umarım. iki evde olsun bitsin benim içinde en güzeli bu ama annemi nasıl yola getiricez bakalım özeniyo mudur nedirr :26:
bencede annen haklı..evde kalabalık zor olur biyer tutulması daha iyi gibi cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?