- 24 Eylül 2010
- 1.973
- 5
- 66
- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
Tabiki takabilir cnm nedne takmasın, gücü ölçüsünde içinden ne geliyosa takılabilir. Ama gücü yokturr biz nişan yaptık der yada çeyiz yaptık takma gereği yokda diyebilirler.
Ama o takılanların içinde en değerlisi anne babanın taktığı olcak canım satmak bilee istemiyceksindir eminim.
bende bende bendeee :) eylül 17 inşallah nişanlanıyorumm ama 10 da olabilir. havalara göre artık :)
15 haziranda söz yaptık. eylülde nişan kasımda nikah seneye mayıs da düğün inşallah :) nişan için Anadolu yakası maltepe civarı uygun bi mekan arıyorum ama ayrı şehirler ve ayrı ülkeler söz konusu olduğu için katılım az olabilir. 50 kişi civarı. o yüzden nasıl bi yer tutsam bilemiorumfikir verebilecek olan varmııı :26:
bende 17 eylül de nişanlanıyorum.. anlamadıgım nikah kasımda dğün seneye mayısta demişsin nasıl oluyor ben anlamadım.. birde madem katılım az olacak bence cafe gibi bir yer tut..
canım yurtdışına gitme durumu var. sözlüm orda yaşıyor. o yüzden benim vizem çıksın diye nikahı bi kaç ay erken yapıcaz. biz düğün istemedik ama kayınvalidem istio :) o yüzden altı aylık evliyken düğün yapıcazsaçmalığa bak dimi :)
kızlar sıze bısı daha danısmak ıstıyorum. nısanım aralıkta kıyafet baksam yada sıparıs versem cok mu erken olur sızce
Şimdiden hayırlı olsun canım. Bence kıyafet bakmak için erken değil ama sipariş için erken. model renk belirle. görüş ne kadar sürede dikebilirler öğren ona göre başla derim
bakıcagım mooda evı tanıdık sıparıs ersemde hemen teslım ıstemem aralık ayı bası derım sımdı korkuyorum eylul ekım gıbı modeller satılır ellerınde bısı kalmaz secme olanagımda az olur dıye. sonucta yaz ıcın cesıt cesıt model vardır sımdı
herkese selam...
sizi takip ediyordum fakat yazmak bugüne nasip oldu bende allah izin verirse aksi bişey çıkmaz ise 30 eylül isteme ve söz olucak 1 ekim(doğum günümdede) nişanımız olucak...mekan sıkıntısı çekiyorum sanırım geç kaldım her yer tutulmuş:84: ordu evi yada tekne istiyorum bakalım holidayy in oteldede bizim tarihte başka bir düğün varmış o yüzden orası olmuyor allah herkesin yardımcısı olsun çok strestli işler ayrıca kıyafetini alan varmı aranızda ben daha söz ve nişan elbisemi almadım
haklısın canım bende oldum olası kabarık nişanlık modelini beğenmemişimdir bende hafif uçuşan kuyruklu bir elbise istiyorum sözümdede sade bir elbise giymem yeterli olacaktır ne kadar güzel köşk gibi bir yer bende istemiştim ama full kiralanmış...bu hafta moda evlerine bakıcam fikir alıcam abiye konusunda olmadı özel diktiricem...elimde defter kalem mekan mekan moda evi gezip duruyorum tatlı telaşlar ama bi o kadarda sıkıntılı,strestli allah yar ve yardımcımız olsun...
baharcuk cnm ben daha nişanlım olcak adamı hep takımla görüyorum işi gereğio yüzden bazen erkek arkadaşıma sen kot giy nişanda değişiklik iyidir dedim o yüzden damatlıkta giyse tuhaf gelmicek bana sanırım bu arada allah tamamına erdirsin cnm sizinde tabiiki elbiseni paylaş sende bizimle benim gibi kararsızlara fikir olur belki...
karamelcim çok naziksin cnm nişan mekanını benimle bile paylaşma gereği duydun düşünmen yeter sende paylaş cnm resimleri seninde allah tamamına erdirsin inşallah...
bu arada bu topikte neden çok fazla muhabbet dönmüyor :44: herkes nişan telaşında sanırım....
günaydıııınnnnn
evet sanırım nişan telaşı var ama topiğin ilk ayında nişanlanacaklar burda :) şahsen ben çok sakinim her hafta sonu bi hazırlığımı yapıom annem deli oluo yetişmicek die.. amaann yetişir yetişir modundayım :) kıyafet konusunda özel dikime kaçabilirim aklımda bi kaç model var. istersen msnden gönderebilirim sana da. yine de hazır bulursam alıcam ama bulamicam gibi gelio .. sözlüm ingilterede yaşıo o yüzden nişan için geldiği gün gidip alcaz yüzükleri akşama da takıcazonu da düşünmüom. mekan kısmen halloldu bi alışverişi kaldı masa düzeni felan. o da eylülde yapılır :82:
günaydın karamelcim...aynen bende senin gibiyim çok rahatım mesela bugünkü planım gidip moda evlerini gezmekti üşengeçliğimden başka bir tarihe erteledimannem bana ben mi nişanlanıcam senmi dedi ...benimde mekanım halloldu gibi kıyafet konusunda nasıl bişey giyeceğimi bilmiyorum rengine bile karar vermedim tek bildiğim şey saçımın topuz olmayacağı ha birde şu nişan bohçasına girişicem benimkine kişisel bakım ürünleri,gömlek,çorap,havlu,parfüm,traş seti,traş aynası,cüzdan-kemer seti,duş jeli falan bunları alayım diyorum karşı tarafı düşünmekten sanırım nişan günü pembe pijamalarımla nişanlanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?