Nişan Eylül,ekim,kasim,aralik :) gibi nisanlanacaklar hadi bizde burda toplanalim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cok dogru soyluyosun canım. etrafıma bu konuda dannıstıgımda bırı takılır bırı takılmaz falan dıyo yanı herkes kafasına gore bısıler söledı en garantı burası olur dıye dusundum.daha fıkırler cıkar.. babam böle seylerden hıc anlamaz ben nasıl yonderebılırsem öle oluyo o yuzden bu kadar arastırıyorum sonucta bı sekılde laf soylensın ıstemıyorum

Biz de nisani salonda düsünüyoruz ama aileler disinda baskasi taki takmayacak, örnegin sadece benim annem babam ve sözlümün annesi babasi..Yoksa dügün gibi olacak eger herkesten beklersek..Ama annemle babam ne takiacagini merakla bekliyorum :)

bende bende bendeee :) eylül 17 inşallah nişanlanıyorumm ama 10 da olabilir. havalara göre artık :)

15 haziranda söz yaptık. eylülde nişan kasımda nikah seneye mayıs da düğün inşallah :) nişan için Anadolu yakası maltepe civarı uygun bi mekan arıyorum ama ayrı şehirler ve ayrı ülkeler söz konusu olduğu için katılım az olabilir. 50 kişi civarı. o yüzden nasıl bi yer tutsam bilemiorum fikir verebilecek olan varmııı :26:

bende 17 eylül de nişanlanıyorum.. anlamadıgım nikah kasımda dğün seneye mayısta demişsin nasıl oluyor ben anlamadım.. birde madem katılım az olacak bence cafe gibi bir yer tut..

bende 17 eylül de nişanlanıyorum.. anlamadıgım nikah kasımda dğün seneye mayısta demişsin nasıl oluyor ben anlamadım.. birde madem katılım az olacak bence cafe gibi bir yer tut..

canım yurtdışına gitme durumu var. sözlüm orda yaşıyor. o yüzden benim vizem çıksın diye nikahı bi kaç ay erken yapıcaz. biz düğün istemedik ama kayınvalidem istio :) o yüzden altı aylık evliyken düğün yapıcaz saçmalığa bak dimi :)

kızlar sıze bısı daha danısmak ıstıyorum. nısanım aralıkta kıyafet baksam yada sıparıs versem cok mu erken olur sızce

kızlar sıze bısı daha danısmak ıstıyorum. nısanım aralıkta kıyafet baksam yada sıparıs versem cok mu erken olur sızce

Şimdiden hayırlı olsun canım. Bence kıyafet bakmak için erken değil ama sipariş için erken. model renk belirle. görüş ne kadar sürede dikebilirler öğren ona göre başla derim

Şimdiden hayırlı olsun canım. Bence kıyafet bakmak için erken değil ama sipariş için erken. model renk belirle. görüş ne kadar sürede dikebilirler öğren ona göre başla derim

bakıcagım mooda evı tanıdık sıparıs ersemde hemen teslım ıstemem aralık ayı bası derım sımdı korkuyorum eylul ekım gıbı modeller satılır ellerınde bısı kalmaz secme olanagımda az olur dıye. sonucta yaz ıcın cesıt cesıt model vardır sımdı

şimdi yaz modelleri olur üstelik aralık kış kapalı bi yerde olur sanırım. modeller değişir. ama iki ay önce uygundur bence eylül gibi başlayabilirsin. özel dikim düşünüosan yani. hazır alcaksan daha da geç olabilir. bi tek bedenine uydurması kalır

herkese selam...
sizi takip ediyordum fakat yazmak bugüne nasip oldu bende allah izin verirse aksi bişey çıkmaz ise 30 eylül isteme ve söz olucak 1 ekim(doğum günümdede) nişanımız olucak...mekan sıkıntısı çekiyorum sanırım geç kaldım her yer tutulmuş:84: ordu evi yada tekne istiyorum bakalım holidayy in oteldede bizim tarihte başka bir düğün varmış o yüzden orası olmuyor allah herkesin yardımcısı olsun çok strestli işler ayrıca kıyafetini alan varmı aranızda ben daha söz ve nişan elbisemi almadım

hayırlı olsuunn şimdiden. bende haziran 15 te atlattım sözü. eylül 10 nişan nasipse. söz günü abiyeden kaçındım çünkü ilk defa geliolardı. tanışma ve söz oldu. abartıya gerek yok sade ve şık bi elbise topuklu ayakkabı giymiştim. nişan için kıyafet bu hafta sonu bakıcam ama ağustosta alıcam sanırım. biraz daha püfür püfür uçuşan etekleri olan bi abiye düşünüorum. yine kabarık etekli bi nişanlık olmicak salonda olmicağı için. mekan konusunda bizim davetli sayımız 50 kişi ancak olacak. o yüzden büyük bi yer bakmadım. yemekli yerlerde fix 50 Tl den başlıo. 2500 TL veremem :) tek katlı bi köşk var bizim eve yakın. orayı kiraladım. bahçeli mutfağı var işte ev gibi aslında ama güzel bi yer. :) oldukça ucuza geldi. ikramları dışardan alıcam öyle işte :)
Allah yardımcın olsun canım tatlı telaşmış bunlar. yaşayarak öğreniyoruz

haklısın canım bende oldum olası kabarık nişanlık modelini beğenmemişimdir bende hafif uçuşan kuyruklu bir elbise istiyorum sözümdede sade bir elbise giymem yeterli olacaktır ne kadar güzel köşk gibi bir yer bende istemiştim ama full kiralanmış...bu hafta moda evlerine bakıcam fikir alıcam abiye konusunda olmadı özel diktiricem...elimde defter kalem mekan mekan moda evi gezip duruyorum tatlı telaşlar ama bi o kadarda sıkıntılı,strestli allah yar ve yardımcımız olsun...

amiin insallah :) Biz de elimizde defter tlf girdgimiz magazada hangi abiye kaca resim cekip yaziyoruz :)) Gecen gidisimizde sözlüme nisanda giyecegi takim elbiseyi aldik onu öyle görünce cok heyecanlandim,gercekten nisanlaniyor muyuz dedim bi an yeni kavradim :) Önümüzdeki hafta da bana nisanlik bakmaya gidicez insallah,alir almaz burda paylasacagim

istanbuldaysan aynı köşkü kullanabiliriz :) resimlerini eklicem yakında. öyle çok büyük değil ama bilmem benim 50 kişime yeter gibi geliyo :) haftasonu bakıcam bende artık ama çok güzel bişi bulursam pat die alırım gibi gelio. daha eylüle çok var sabretmem lazım. hava nasıl olcak onu bile bilmiorum :) Gerçekten bi sürü şey düşünüp en güzeli olsun istiyoruz . tatlı telaşlarımızda Allah hepimizin yardımcısı olsun

bazen pes edesim geliyor anneme benim yerime siz uğraşın diyorum elbisemle,nişan mekanıyla,masa süslemeleri için organizasyonla,davetiyemi grafiker olduğum için kendim tasarlamak istiyorum sadece ama durup durup bişey çıkınca anneme yeni fikirlerimi söyleyince bana hani herşeyi bana bırakmıştın diyor oda pes etti sen uğraş diyor bana ...ben herşeyi geçtim elbisemde çok kararsızım işin en sıkıcı yanıda bu sanırım poffffff ne kadar mağazaya girdiysem hep aynı elbiseler çıkıyor karşıma farklı renkleriyle alışılmışın dışında hayal ettiğim için kendimi hep her yerdeki kıyafeti beğenmiyorum erkek arkadaşımda sana kalsa biz nişanlanamıcaz bu gidişle demeye başladı birşeyi beğenmediğim için aaaaa bakın unuttum daha yüzük alıcaz haydi beğen onuda beğenebilirsen tutii

baharcuk cnm ben daha nişanlım olcak adamı hep takımla görüyorum işi gereği o yüzden bazen erkek arkadaşıma sen kot giy nişanda değişiklik iyidir dedim o yüzden damatlıkta giyse tuhaf gelmicek bana sanırım bu arada allah tamamına erdirsin cnm sizinde tabiiki elbiseni paylaş sende bizimle benim gibi kararsızlara fikir olur belki...

karamelcim çok naziksin cnm nişan mekanını benimle bile paylaşma gereği duydun düşünmen yeter sende paylaş cnm resimleri seninde allah tamamına erdirsin inşallah...

bu arada bu topikte neden çok fazla muhabbet dönmüyor :44: herkes nişan telaşında sanırım....

günaydıııınnnnn

evet sanırım nişan telaşı var ama topiğin ilk ayında nişanlanacaklar burda :) şahsen ben çok sakinim her hafta sonu bi hazırlığımı yapıom annem deli oluo yetişmicek die.. amaann yetişir yetişir modundayım :) kıyafet konusunda özel dikime kaçabilirim aklımda bi kaç model var. istersen msnden gönderebilirim sana da. yine de hazır bulursam alıcam ama bulamicam gibi gelio .. sözlüm ingilterede yaşıo o yüzden nişan için geldiği gün gidip alcaz yüzükleri akşama da takıcaz onu da düşünmüom. mekan kısmen halloldu bi alışverişi kaldı masa düzeni felan. o da eylülde yapılır :82:

günaydın karamelcim...aynen bende senin gibiyim çok rahatım mesela bugünkü planım gidip moda evlerini gezmekti üşengeçliğimden başka bir tarihe erteledimannem bana ben mi nişanlanıcam senmi dedi ...benimde mekanım halloldu gibi kıyafet konusunda nasıl bişey giyeceğimi bilmiyorum rengine bile karar vermedim tek bildiğim şey saçımın topuz olmayacağı ha birde şu nişan bohçasına girişicem benimkine kişisel bakım ürünleri,gömlek,çorap,havlu,parfüm,traş seti,traş aynası,cüzdan-kemer seti,duş jeli falan bunları alayım diyorum karşı tarafı düşünmekten sanırım nişan günü pembe pijamalarımla nişanlanıcam

biz böleyiz napalımm :) mekan işi hallolmuş gibi olunca genelde halloluo yani daha da kurcalanmıo ve orası oluo :) kıyafet konusunda bende ağırdan alıorum bakalım. ama bohça daha ağırdan alıncak gibi. burda bohça hazırlayan yerler var. gidip pat die alıp çıkcaz sanırım :) hafta sonu kıyafet için yine bi tur atmayı:78: düşünüorum aklımdaki modelleri eklicem birazdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…