• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

herkes napıyo şu anda. ya işten geldiniz dinleniyorsunuz ya eişinizle ilgileniyorsunuz yada bi işiniz var. benim canım çok sıkılıyo eşim 1 aydır şehir dışında onu çok özledim:KK43: annemde kalıyorum o gelene kadar. ilgilenecek bişeyimin olmadığı sürekli yazmamdan belli oluyo belki :KK23:
Benim eşimde hamama gitti. Tv izliyorum :)

kızlar araştırırken görmüştüm hiçbir yiyeceğin hamile kalmayı kolaylaştırma konusunda bilimsel bir kanıtı yokmuş
Yeşil yapraklı sebzeler ve beyaz et yemek kolaylaştırıyor canım. Çünkü pek çok şeyde olduğu gibi şeker yani karbonhidrat bu konuda da zararlı. insülin direncin varsa bu yumurtanın gelişimini ve çatlamasını engeller. Belirgin bir rahatsızlığın yoksa da ekmek, hamur işi ve tatlı ağırlıklı besleniyorsan yine hamile kalmanı engeller.

Yeşil yapraklı sebzeler ve beyaz et yemek kolaylaştırıyor canım. Çünkü pek çok şeyde olduğu gibi şeker yani karbonhidrat bu konuda da zararlı. insülin direncin varsa bu yumurtanın gelişimini ve çatlamasını engeller. Belirgin bir rahatsızlığın yoksa da ekmek, hamur işi ve tatlı ağırlıklı besleniyorsan yine hamile kalmanı engeller.
Aynen canım katılıyorum. Bende pko var. Yumurtam çatlamıyo. Ama yediklerime dikkat edersem hamur işi yemezsem o.ay adetim çok düzenli geliyo.

Aynen canım katılıyorum. Bende pko var. Yumurtam çatlamıyo. Ama yediklerime dikkat edersem hamur işi yemezsem o.ay adetim çok düzenli geliyo.

Nerede oturuyorsun bilmiyorum kuzum ama ben ilk gebelik düşündüğümde Dr a gitmiştim hakkaride oturuyorum ben Dr a anlattım durumu adet duzensizligimden bahsettim benle ilgilenmedi bile yüzüme bakmaDi Allahtan bi ultrasonda bakar gibi yaptı bişey yok adetin düzene girsin diye doğum kontrol hapı versem hamile kalamazsın git çalışın olur dedi ben de bi umutla çıktım eşime dedim bişey yokmuş olur muş dedim he çok şükür ilk aydan oldu da ama çift rahimliymisim 10 haftalikken bebeğimi kaybettim he bu normal ultrason da görülür mu hamileyken evet ama onun dışında gerçekten işin ehli Dr görebiliyor anca. Yani ben hamile kalmadan bunu ogrenemicektim bazı şeyler kader Rabbim nasip edecek oldu mu bi ol demesi yeter.
Biz yeterli dua edelim tevekkül edelim.
Yasin kaç bilmiyorum ama 35 yasa kadar 1 yıl olmaması normal kabul ediliyor o yüzden çok kafanda büyütme rahat ol olur inşallah ( sanki ben im kafa çok rahat da şuan kendimi :kızgın::KK11: )
Ameliyat oldun mu canım. Arkadaşım ameliyat oldu iki kez. Kapalı ameliyattı tabi. Sonra aşılama yapıldı tutmadı, sonra kendiliğinden hamile kaldı :)

Yaaa kızlar ne çok yazmışsınız, okuyamıyorum :KK70: Ben yokken neler kaynatıldığını da merak ettim. Kontes001 Kontes001 ve bir garip oblomov bir garip oblomov gündüz oturması yaptığınıza göre çalışmıyorsunuz. Ohhh ne güzel :KK70: Sefanız olsun
Yok canim calisiyorum yoksa aksam aksam temizlik yapmam aksam yemegine kuzenim gelecek yemegi isten gelince yapcam Allah ne verdiyse artik

Iyi aksamlar canlar nasılsınız..bugün benimde misafrlerim vardı yoğun bir gündü ..sayfalar dolmuş maşallah.

Batdaslardan haber var mi acep 30 eylulculer.
@kutuphanekedisi canım sahalara hosgeldinnn cevap yazacağım kaldı hep..nasılsın bakalım.Ben inanıyorum sen esin gitmeden "seni artık iki kişi bekliyor olacağız "diyeceksin.

Ameliyat oldun mu canım. Arkadaşım ameliyat oldu iki kez. Kapalı ameliyattı tabi. Sonra aşılama yapıldı tutmadı, sonra kendiliğinden hamile kaldı :)
Oldum canım rahmimdeki perde alındı nisanın 14 ünde ameliyat oldum temmuzda korunmayı bıraktık bekliyorum bakalım vardır bi zamanı hayırla sağlıcakla gelsin miniklerimiz

Kızlar bana bir akıl verin adetim biteli bugün 5.gün ama goguslerim felaket siwti ve aciyor :( hiç bu kadar olmamıştı hele sabahları felaket oluyor :( acaba hormonlarım mi bozuldu :( böyle bişey başına gelen var mı :(

Kızlar bana bir akıl verin adetim biteli bugün 5.gün ama goguslerim felaket siwti ve aciyor :KK43: hiç bu kadar olmamıştı hele sabahları felaket oluyor :KK43: acaba hormonlarım mi bozuldu :KK43: böyle bişey başına gelen var mı :KK43:
geçen ay benim şişliğim ve acımam hiç geçmedi canım neden öyle oldu bende bilmiyorum göğüslerimden dolayı hamile olduğuma o kadar emindim ki çünkü benim bazı zamanlar adet zamanı ya da öncesi hiç acımaz şişmez... gerçi ben kimyasal geçirdim heralde geçen ay çünkü 2. çizgiyi görmüştüm kanda baktırsam hcg değerim kesin çıkardı... diğer konularda baktım 2. çizgisi hiç görünmeyenler bile hamile çıkmış kısmet tabi yazılanı yaşıyoruz inşallah bu ay bebeğim benle olur

geçen ay benim şişliğim ve acımam hiç geçmedi canım neden öyle oldu bende bilmiyorum göğüslerimden dolayı hamile olduğuma o kadar emindim ki çünkü benim bazı zamanlar adet zamanı ya da öncesi hiç acımaz şişmez... gerçi ben kimyasal geçirdim heralde geçen ay çünkü 2. çizgiyi görmüştüm kanda baktırsam hcg değerim kesin çıkardı... diğer konularda baktım 2. çizgisi hiç görünmeyenler bile hamile çıkmış kısmet tabi yazılanı yaşıyoruz inşallah bu ay bebeğim benle olur
Kuzum adetten beri hep böyle adet başladı 2.gün karin şişliği indi göğüslerim indi. Ben hayıt tohumu kullanmaya başladığım gün göğüslerim şişti ve gün geçtikçe de artıyor acısı şişliği taş gibi oldu en son böyle olduğunda hamileydim hem de 6 7 haftalarda böyle olmuştum. O da olamaz adetim yeni bitti :( acaba hormonlarıma bişey mi yaptım ki dengememi bozdum acaba :(
Eğer geçen ay kimyasal geçiysen kuzum bu ay olma ihtimali çok çok yüksek inşallah.
Dimaam da öyle olmuştu sanırım kimyasal geçirdi sonra ki ay hamile kaldı diye biliyorum.insaAllah seninde en kısa zamanda olur kuzum minigin seninledir miniklerimiz bizimledir insaAllah.

Back
X